Quantcast

A. Veryga nuo velnio lašų vaikus saugo plėšdamas iš žurnalų reklamas

Grįžti į straipsnį

n...

n... portretas
paprastas dalykas... reklama draudžia tai, kas nukreipta į mases... niekas nedraudžia skaityti žurnalų individualiai juos užsisakant specialiai... bet į bibliotekas teikti žurnalų su alkoholio reklama nederėtų... o šampaną ir gėrimus restoranuose naudojam individualiai, todėl tai nėra jokia reklama... reikia vyti iš darbo tuos ekspertus, kurie nesusivokia paprastuose dalykuose ir kiršina visuomenę...

Sigitas

Sigitas portretas
jei jau taip parūpo žmonių sveikata ,tai turėtų ir visus saldžius gėralus -pepsi, kolas ir t.t. uždrausti -juk tai grynas nuodas

MiPi

MiPi portretas
Kadangi suaugęs žmogus elgiasi neadekvačiai, turėčiau priminti, kad CCCP alkoholio ir ne tik alkoholio, apskritai jokios reklamos nebuvo 50 metų, bet alkoholikų buvo kelis kart daugiau nei vakaruose kur reklama buvo. Bet tiesos ir logikos geriau čia neieškoti, kaip sako V.Landzbergis "viskas čia prasmirdę "Šūdu"",

O man

O man portretas
visai nejuokinga, kai nesugebantys sutvarkyti tikrų alkoholikų valdžiažmogiai pradeda nealkoholikus balažin už kokius griekus bausti, ir dar visą tautą girtuokliais apšaukia (už tokį įžeidimą ir asmens orumo žeminimą galima žmogaus teisių tarnyboms skųstis, reikalaujant atlyginti moralinę žalą). Vis dėlto turėtų būti riba tarp tikro tautos blaivinimo ir piktybiškų patyčių. Užtat juokinga, kad visi iki vieno "antialkoholiniai" komentatoriai nesugeba lietuviškai rašyti be klaidų.

antialkoholis

antialkoholis portretas
man tai juokinga, kad kazkas sieja alkoholi su laisve. Kiekvienas alkoholikas yra valdomas zmogus - jis priklausomas. Ar kam nors truksta alkoholio? Kas nores, gales ir gali toliau gerti ir prasigerti...Be seimo nariu, uoliai vykdanciu kazkieno uzduotis niekas nepriestarauja o praso dar daugiau draudimu tam alkoholiui.

Ojojoi

Ojojoi portretas
Kad kažkaip aptramdyti prasigėrusius padarus reikia - faktas kaip blynas. Bet kai persistengiama, rezultatas būna priešingas. O kai užsiciklinę maniakai ir/arba užsikodavę girtuokliai "antialkoholinius" įstatymus leidžia - gero nelauk... Tuoj korvalolį uždraus, nes į lašų sudėtį irgi alkoholis įeina!

kas yra kas

kas yra kas portretas
ir teiisingai daro, uzkniso jau tie melynanosiai, myzantys jaunimas , besivoliojancios paneles, ko rusai nepadare, savi alkoholio klanai uz babkes, skandina savo tauta. Valstieciai nors pradejo, atkreipe demesi i didziule problema. Dabar seime labai gerai matosi, kas gyvena is tu milijonieriu alkoholio kompaniju, kas sedi ju kiseneje. Labai idomu stebeti spirganti broileriuka ir kitus sventusius. Saunuoliai valstieciai, nepasiduokit puolimui, puola ir dar puls, pripaisys jiems visko, darys monstrus zmoniu akyse pasitelkiant spausa, bet zmones mato kas yra kas

nuomonė

nuomonė portretas
Masinės visuomenės psichozės vajuje norisi palinkėti gerb. ministrui stiprybės, kantrybės ir kietumo, kuris dabar ypač reikalingas atsilaikant prieš tyčia sukeltą šaršalą. Jei į gatves išeitų ta Lietuva, kuri vienaip ar kitaip nukentėjo nuo alkoholio, jo priklausomybe sergančiųjų, patikėkite, susidarytų grandiozinė minia...Tad kreipti dėmesį į marijonus, jazzu, kitas "žvaidždutes" tiesiog per menka..

Vaje

Vaje portretas
Vaje, Salamakinai argi ne gėda alų gerti darbo metu, kad ir per pietų pertauką? Tai po pietų kaip dirbti seime apgirtus? Privačiose įmonėse tai negalima per pietų pertrauką alkoholio vartoti. O tiems pasipiktinusiems alkoholio mėgėjams pasakysiu - gerkit sau kiek norit, bet visokių pašalpų, kompensacijų už šildymą tai neprašykit. Kodėl mes turime išlaikyti tuos mėgėjus išgerti, na, stebėtinas jų įžūlumas. Dėkui A. Verygai ir linkiu sėkmės.

amnezija

amnezija portretas
kai stogas nuvaziuoja iki galo nedaekvatus pilietis imasi krastutiniu priemoniu o juk pats tokius gyde o va sau padet negali

.

. portretas
Gal jau gana apie iškrypimus?

nepragertos smegenys

nepragertos smegenys portretas
Nu reikia specialisto pagalbos, matosi.

Nelita

Nelita portretas
Alkoholikas tas baryga buvęs ir atsimenu kaip girtas voliodavosi ant grindų bendrabučiuose. O sukūrė tą įstatymą,nes tingi plėšyti žurnalus.

Kaziukas

Kaziukas portretas
Ministre, STIPRYBĖS!

Jo

Jo portretas
Pleso reklamas zinotu viska jis apue sunelu savo kaip aluti perka isoruose ar cigaru gal reik pirma savo suziuret

Vidmantas

Vidmantas  portretas
Maladiec tas Veryga , neverkit pas kapą... Kas gėrė ir gers , kas ne apsirūpins pagal tvarka , bet sumažės stipriai apsimyžusiu !!!! Valio , o narsiems draugams užuojauta !

Girtuoklis

Girtuoklis portretas
Man senam girtuokliui šie draudimai nė motais, nes man neuždraudė. Kaimynų pacanams keturiolikiniams taip tas pats, nes kaip reikėjo nelegaliai gauti tai tas pats ir liko. 18 ar 20 koks skirtumas ilgiau reiks slėptis. Kuo sunkiau gauti kokybiškos tuo geriau brūdas. Ai pamenu sovietmetį kai buvo draudžiama ir ribojama, išgyvenom ir tobulėjom. Staiga pasidarė cukraus trūkumas, ne bėda, saldainiai, sirupas, uogienės ir visa kas saldu tiko gamybai. Kaip skanu buvo. Reiks prisiminti gamybą.

Ne abstinentas

Ne abstinentas portretas
Pritariu visu 100% ir manau,kad draudimai dar per svelnus. Kanadoje nei vienas nenumire,nors alkoholio gausi specializuotoje parduotuveje arba restorane isgerti,bet neissinesti. Draudziama net savo namo atviroje verandoje,jei ji i gatves puse gerti alkoholinius gerimus. Kieme,jei jis uzdaras,daryk ka nori. Tokie kuklus apribojimai gali issaugos jaunus zmones nuo sito prakeikto alkoholizmo. Gal pries 5-6 metus tekdavo vaziuoti per Rotuses aikste. Laiko kavinese-,girdyklose 10-11 val.vakaro budavo pilna girtu mergu,rekia,cypia,vaizdas slykstus. Bernai matyt labiau pakelia,tie netaip klykavo. O kad politikai pries apribojima alkoholio tai cia jau yra vietos apmastymams. Del ko ir uz ka jie kovoja kad snapsai lietusi ?

nuomone

nuomone portretas
kuriasi taskai?O ka daro policija?Kontrobanda ?O kam reikalingos muitines,pasienio policija?Prisipirko dzipu ir ''nesugaudo''?Tai idiotui aisku kodel......

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga - Antikristas? O kas galėtų paneigti? :)

Ekspertas

Ekspertas portretas
Apgailetini zurnalistai, buk stiprus ministre!

Tvirtybės Verygai

Tvirtybės Verygai portretas
Telydi Jūsų kilnius siekius Aukščiausiojo palaima ir supratingų kolegų geranoriška pagalba.

Galerijos

Daugiau straipsnių