Quantcast

„Valstietis“ T. Tomilinas siūlo blokuoti LLRI laiškus Seimo nariams

Grįžti į straipsnį

cirko

cirko  portretas
jau kova atėjo su vėjo malūnais vienas montuoja mosikuoja ir tramdyti migdyti pradėjo su aukoholio girtuokliais išvadina ir pradės kašpirovskio seansus vakarinius surinks prie ekrano televizoriaus ir pradės koduoti migdomus seansus vykdys miego planu,,, va kokios tvarkos imasi bet ne nuo to galo einame kol visa lietuva išsivaikščios o tada sakys kur mes buvome juk nematėme per seansus plačius ,kitas vietoj darbo pradėjo vėl nesąmones kurti , blokuoti laiškus reiktu, matote visi tik laiškus skaito ir nieko nemato ir tikro darbo nedirba , juk ylos lenda ir ponios širinskienes fokusas kolegu veiksmo prašymo suskandavo, ir sumaiše savo vieta darbo, prisišveitė ,,,,,, va kokius šaunuolius išsirinko rinkėjas ,,,cirko,,,,, dramaturgus,,,,,,,,,,,,

Bambeklis

Bambeklis portretas
Šilėnas:"girdėti kitokią nuomonę"... Kad mūsų provyriausybineje žiniasklaidoje (o kitokios Lietuvoje nėra) tik Šilėno ir Co "kitokią nuomonė" ir vyrauja. Kitų ekonomikos minties kalvių niekas neprileidžia. Ir tai dešimtmečiais tęsęsi.

jjjhjh

jjjhjh portretas
teisingai, kodėl kažkoks privatus institutas, nežinia kieno finansuojamas, nežinia kokių tikslų siekiantis turi daryti poveikį Seimo nariams. Gal gana, kad ištisai neišlenda iš ekranų su savo liberalistine propaganda.

gidytojas

gidytojas portretas
nejau veryga neturi kito darbo kaip kova su alkogoliu ir nemato kolega serga

Galerijos

Daugiau straipsnių