Quantcast

„Valstietė“ pašiepė mitingą: ropojo snukiaknygės ir pūkuoti teletabiai

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narė Levutė Staniuvienė savo feisbuko paskyroje pasidalino eilėraščiu, kuris sukėlė pasipiktinimo bangą. Seimo narės pasidalintas eilėraštis aštriai pašiepė žurnalisto Andriaus Tapino ir "Laisvės TV" organizuotą mitingą "Mes kaltinam!" bei jo dalyvius.

"Valstietė" pasidalino Vladimiro Troščenkos eilėraščiu "Mes kaltinam". Tačiau netrukus šį įrašą ištrynė.

Vis dėlto eilėraštis neliko nepastebėtas socialiniame tinkle. Greitai į jį sureagavo ir mitingą organizavęs A. Tapinas.

"Ponios ir ponai - Seimo narė Levutė Staniuvienė dalijasi įžvalgomis apie protesto dalyvius.

"Glaukomos pažeistom akim", "Selfiasnukiai", "Keli nukvakę seniai", "žurnalistinis kekšynas".

Turint omeny, kad proteste dalyvavo ir Viktoras Pranckietis su Ramūnu Karbauskiu, tai "keli nukvakę seniai" skamba nelabai korektiškai.

Primenu, kad gerbiama Levutė Skuodo apygardoje pakeitė gerbiamą Audronę Pitrėnienę. Ir dar primenu, kad gerbiama Levutė dirbo darželio auklėtoja, pradinių klasių mokytoja, tai turbūt ten tokių frazių ir prisigaudė.

Atnaujinta: Seimo narė įrašą pašalino, bet dėl jos elgesio jau kreipėmės į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją", - Seimo narės elgesį kritikavo A. Tapinas.

Po kilusio skandalo L. Staniuvienė atsiprašė visų, kuriuos įžeidė eilėraštis.

"Atsiprašau visų, kuriuos įžeidė mano paskyroje skubotai ir neįvertinus konteksto pasidalintas eilėraštis.

Gerbiu ir palaikau visų Lietuvos piliečių teisę į taikius susibūrimus, vertinu sąžiningą žurnalistų darbą, socialiniuose tinkluose vykstančias diskusijas", - savo feisbuko paskyroje rašė "valstietė".

Portalas kauno.diena.lt primena, kad praėjusiais metais Lietuvą pribloškė nuotrauka, kurioje L. Staniuvienė įamžinta užsilipusi ant alkoholiniais gėrimais ir valgiais nukrauto stalo. Tąkart nuotrauka socialiniame tinkle pasidalino renginių vedėjas Jogaila Morkūnas.

Internautai, reaguodami į L. Staniuvienės pasidalintą eilėraštį, netruko priminti ir šią istoriją bei pasidalinti iškalbingomis nuotraukomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liudna ,broliai,liudna

liudna ,broliai,liudna portretas
taip! tai Dievo pirstas! ...ir kokio lygio skuodieciai idrebe tokio zemo lygio moteriske I seima?! tai -kraupu.; nes gana daug tokiu "proto" varganu uzsiropojo I seima[kaip ir minimali 'drasiaus" grupuote] mekenanciu apie nesuprantamus patvorius..ir dar kartais isliuogia I svietimo istaigas mokyti musu vaikus.. tai proto skurdenos uzstumtos I seima ,dergia savo bukumu Seimo prestiza ...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
puiku kad tokia sąmojinga moteris dirba seimo nare.Reikia kad visi toki būtų-laisvai ir taikliai ,,vaišintų"niekdarius klounus jų pačių praktikuojamu stilium.Dėtu taip, kad tie susiriestų...Pasididžiavimas, tiktai pasididžiavimas dėl tokios seimo narės, kuri kiekvienam bukam įžeidinėtojui suranda tinkamą atkirtį

Rinkėja

Rinkėja portretas
Geda kad tokla Seimo nare dirba Seime. Manau,kad jai ne vieta ten SEime.Geda labai geda už tokia Seimo nare ir už jos įžeidimą.
VISI KOMENTARAI 75

Galerijos

Daugiau straipsnių