Quantcast

„Valstiečiai“ už smūgį R. Karbauskiui skolingi neliko – apskundė konservatorius

Grįžti į straipsnį

Jeigu norit gerovės mūsų Valstybei,

Jeigu norit gerovės mūsų Valstybei, portretas
visų pirma turite pakeisti pagrindinį valdymo sistemos defektą - VALDŽIA NETURI VISŲ PIRMA DIRBTI BANKAMS IR VERSLUI.

tikras

tikras portretas
smūgis anūkui būtu, ne jo finansų kontrolė, kur šiaip ne taip, galima teisintis darželių verslu, bet tų pačių darželių atsiradimas Lanzbergių nuosavybėje, labai daug buvo kalbama, rašoma, kad valstybinės įmonės dykai atidavinėjo jiems eilę kapitališkaI atremontuotų pastatų, manau tai yra neteisėta, baudžiama ir kol dar nedaug laiko praėjo, labai tikiuosi, kad ten tyrimai pajudės

vel -,,,,-cha ha ha ,,,,-zemaTIEjos kapitonas

vel  -,,,,-cha  ha  ha ,,,,-zemaTIEjos kapitonas portretas
suzvenge asilo balsu....ir konservatlyberastinei sunidei pakele uodega ,kad pasikt galetu....

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Iš visų profesionalių gandragalvių dirba tik vienas Veryga. Po jo vaistų pabranginimo jau ne vienas sinjoras atgulė į kapines anksčiau laiko.

Po šimts

Po šimts  portretas
Kada baigsis keršto ištroškusio manjako išsidirbinėjimai ir sumaišties kėlimas šalyje? Kada pagaliau pradės gandragalviai dirbti ir baigs rūpintis vien savo priterštais apatinius? O, gal to rūpesčio užteks iki kadencijos pabaigos ir iš viso darbui laiko neliks?

...

... portretas
Mums pakaks jei 'valstiečiai' grąžins mums tai ką 'konservai' prisiplėšę yra.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Durniai,jūs durniai,ana šita ar kita vakdžios negali nieko duot ar grąžint,nes jie patys nieko neuždirba,o taškosi mūsų uždirbtaisiais.

Tai as.

Tai as. portretas
ZT odis konservatoriai amziams ieis i istorija,kaip slykstus keiksmazodis.O lansbergiukui iki Karbauskio,kaip iki menulio.Ir kodel jusu taip nekencia liaudis?

Vyti vyti vyti

Vyti vyti vyti portretas
Vyti lauk si Karbovski,juk jis Kremliaus statytinis,jis daro tai,ka isako ir mokina Liliputkinas. Jis seniai butu isspirtas kitoje salyje.Nieko apsoliuciai nedirba ,tik riejasi,valiojasi,raitosi sitas Melakirbauskis.Spyrkite jam i uzpakali,kad susirietes nudumtu i Rasija.Dar tokio kaip Karbovskio nera buve seime.Pats musa ir pats REKIA.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Iš kvailumo dar pridursiu.Mane apiplėšė visi,net vaivorykštiniai,o labiausiai,tai visi susitarę ir 3,4528...karto, per tris metus,devalvavę eurą.

rimtai rašote ar iš kvailumo ? Zelemunčikui..

rimtai rašote ar iš kvailumo ? Zelemunčikui..  portretas
viskas negerai ...o pats ar geras esate Lietuvai ? O gal trumpa atmintis ir nepamenate kas nurėžė ir pensijas ir algas , atseit dėl krizės ir kieno "liežuvio dėka " gyventojai pradėjo bėgti iš Lietuvos, nes nepragyveno ir iš baimės , kad tuoj būsime užpulti t.t. ....? Kurios valdžios leido atsirasti tiems turtuoliams ir apraizgyti politikus , o šie maloniai sutiko ir net partijos programą pristatinėjo , kiti iš vis tarėsi kaip mus "valdyti " ? ....O kuri valdžia didina kiek gali minimumus , grąžino atimtas pensijas , didina ir jas kiek gali ....Nenoriu vardinti toliau ... Labai tikiu , kad Lietuva atsigaus , bus suvaldytas "įsisavinimas" iš biudžeto ir mažės tų , kurie sugebės tapti milijonieriais iš valdiško darbo , iš mūsų visų pinigų . Tikiu , kad mūsų vaikai liks dirbti Lietuvoje , o ir mes, iš algos, sugebėsime nueiti į spektaklį . Myliu savo kraštą ir linkiu jam visų gėrybių bei laimingų žmonių .

Krachas

Krachas portretas
Skaitant komentarus eilinį kartą matosi, kad ne tiek jau mažai žmonių yra ir pasišildę savo pinigines konservatorių aplinkoje. Ir todėl jie agituoja viską užmiršti ir "dirbti Lietuvai". Bet paprasti žmonės supranta, kad iš vagių BŪTINA ATIMTI tai, ką jie yra pavogę iš lietuvių TAUTOS. Ir jokių čia amnestijų būti negali. Drebėkite vagys, artėja jūsų krachas.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kvailas paaiškinimas.Susivieniję lietuviai besipešdami dirba,pluša,neiškentę pabėga,o oriai gyvena Karbauskiai,Lansbergiai,Brazauskiniai,Lubiniai ,Mockiniai,Numavičiniai,Matjišaičiukai,Bradauskiniai,Valiuliniai.Oraus gyvenimo lygio trokšta Nausėdiniai,Sverneliniai,ir kitoki sukčiai.

VALSTIEČIAI ! greičiau CHUNTAI nuimkite-- "šventumo" karūną

VALSTIEČIAI ! greičiau CHUNTAI nuimkite-- "šventumo" karūną  portretas
konservatorių CHUNTOS svarbiausias darbas; -- nieko NEDIRBTI gyventojams; nes toks jų tikslas ir NEGEBA, ---jų"darbas"--pasitaikius progai imti /vogti/ VISKĄ, kas skirta gyventojams, ---tad šiandieną šalyje NEATSITIKTINAI šalyje gyvena apie 35% žmonių SKURDE, ---o, kad vagysčių visuomenė NEPASTEBĖTŲ---28 metus, sąmoningai gąsdina žmones ,- "rusai puola", ---iki nebus nuimta konservatoriams "šventumo" karūna,-jie GRIAUS Lietuvą, ---juk ŽINOME,kad atkurtos VALSTYBĖS pradžioje---kai žmonės išrinko į VALDŽIĄ socdemus,---ši CHUNTA organizavo TILTŲ sprogdinimą,žmonių žudymą ir už šiuos "DARBUS" iki šiol--- jie yra NEĮVERTINTI.

Rooo

Rooo portretas
Fantastiškai teisingumui atsidavusi partija yra valstiečiai. Nebetikėjau, kad Lietuva kada nors atsities ir taps gyventi tinkama šalimi, o dabar vėl tikiu. Ačiū valdantiesiems, nors klaidų dar ir padaro kai kur.

prisiminkit -----

prisiminkit ----- portretas
pries pusmety anukelis su konservatlyberastines KGB-esnyku stukaciu gaujos nariais ...ant valstieciu ir visu kitu partiju nariu SKUNDUS RASE KAS DIENA PO PENKIAS STUKES.....veliau priduso ir uztekdavo y savaite vieno smeizto... dabar vel matomai tryda uzpuole --patys skundzia --patys rekia ,kad juos valstieciai skundzia....

tam As

tam As portretas
o kam tie priešlaikiniai rinkimai ? Todėl , kad nori konservatoriai ir liberalieji ? :))) Apie kokią baimę rašote ? Savo , nes nesusivokiate valstybės valdyme ir rinkimuose ? :)) Valdančioji dauguma dirba , priimami sprendimai todėl , kad šie darbai vyktų ir toliau , palaikysiu žaliuosius valstiečius ir per visus sekančius rinkimus . Gana dergti ir gąsdinti dar likusius gyventi Lietuvoje :) Žmones reikia vienyti darbams Lietuvai ir stengtis , kad gyventi būtų galima oriai . Visos partijos jau buvo valdžioje , kokias turime pasekmes visi žinome ant savo kailio . Sėkmės valdančiajai daugumai .

tam --,,,klausimuks,,,

tam --,,,klausimuks,,, portretas
TODEL ,----kad neapkencia konservatKGBistiniu stukaciu ,ir lyberastiniu variugu -aferiugu

klausimuks

klausimuks portretas
KODĖL VATA IR KOLORADAS MYLI KARABASĄ ?

Vika

Vika portretas
Konservatoriu partija, matau, reikalinga tik kisti pagalius i ratus valstieciams. Jeigu tik jie negali vadovauti, bet kokia kita partija persekios ir dergs kiek tik gali. Na,ka gi, parode savo tikra veida, kuris,beje, ir taip buvo aiskus - kenkti Lietuvos zmonems ir rupintis tik savo gerove. Niekada nebalsuosiu uz konservatorius,ta ju partija man kaip keiksmas.

As

As portretas
Pries laika rinkimus tai bijo daryt karbauskis

Saulius

Saulius portretas
Konservatorių darbai, tai aferos "po stalu" ir 25 metai, kai juos puola komunistai arba rusai...Svarbiausias darbas liaudžiai - kelti sąmyšį ir visus kaltinti, tuo nukreipiant dėmesį nuo savo "darbelių".

o man patinka ši valdančioji dauguma

o man patinka ši valdančioji dauguma  portretas
skaičiuoja mūsų visų pinigus - biudžetinius . Pirmi skųsti pradėjo konservatoriai , prisiminkite kiek visokių skundų prirašė po to kaip "nenorėjo dirbti " kartu su valdančiąja dauguma , jiems mielesni buvo liberalai ? :) Norėjo tik su jais kartu :) Kokios paaiškėjo liberalų sąsajos su MG Bolticu pamiršote ? Klaidų darome visi , tik vieni susivokia ir sumoka už klaidas , o kiti vadina 'desperacija ir kerštu " ....todėl nebalsuočiau nei už liberalus nei už konservatorius .

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pone pensininkiene,ši valdžia savo juodus darbelius pridenginėja buvusių juodais darbeliais,O,kas tau iš to?

Abc

Abc portretas
Geriau dirbtu .o ne kapstytu kas buvo ar nebuvo ir ziuretu i save

kol konservatlyberastine gauja pagal sarasus

kol  konservatlyberastine  gauja  pagal  sarasus portretas
nesedes cypeje , kol nebus isviesinti konservatlyberastines gaujos kgbesniku archiviniai duomenys ir ju nusikaltimai --tol tesis sis bordelis ,tol bus vygdomas tautos genocidas, valstybes turtu isvogimas , tautos skurdinimas.......

pensininkė

pensininkė portretas
visada opozicijos puola valdančiuosius ir dauguma patiki o kai ateina į valdžią jų " geruoliai" tada vėl nebegerai turėkime savo nuomonę ir atskirkime kas gerai o kas tik kaip sakant pletkas bet kad ši valdžia kapsto ankstesniųjų darbelius į paviršių tai tiesa čia mano nuomonė

na kad opozicija

na kad opozicija  portretas
smūgiuoja, tikrina, kelia reikalaivimus tai taip yra visur. Bet, kad valdantieji tik skundus rašo, smūgiuoja ir makliavoja tai - tik Lietuvoje :(

karabasas specialiai kelia chaosą

karabasas specialiai kelia chaosą portretas
tokia to kremliaus kolorado užduotis

sprigtas

sprigtas portretas
ir gerai daro, nors viena partija nebijo konservams atsikirsti, nes konservai priprato tik kitus pirstais badyti, jie "sventuoliai ". Tartiufas didysis pasodino i sosta tartiufiuka, kuriam tas sostas aiskiai per didelis, todel ir kandzioja visus is eiles. Saunuoliai valstieciai,

debilų laivas

debilų laivas   portretas
DURNIUD DURIU MYLI JUK LIETUVOJ TOKIA POLITIKA TIK VIEN PJAUTYNĖS IR RIETENOS O METŲ GALE BLIZGUČIUS KABINASI TIPO UŽ GERA DARBA LEUDŽIAI

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pasirokuotų,kiek abi šios gaujos skolingos Lietuvai.

Manau atejo sunaikinimo tautos veikejai.

Manau atejo sunaikinimo tautos veikejai. portretas
Jie atejo visa sunaikinti.Ligoniners rajone naikina.Zemaitijos rajono mieto ligoninej tik du gydytojai.Brolis susirgo ,o pas gydytoja nepatekti.Kai jau visai blogai kreipesi i skubios pagalbos skytiu.Plauciu uzdegimas .Ciut beistrauke.O kiek tokiu nespejo isgydyti po dvieju menesiu patekusiu pas specialista

saunuoliai...

saunuoliai... portretas
dusyt reikia konservatkgbesnyku lyberastine irstva

Nuomone.

Nuomone. portretas
Sirinskiene seime nieko neveikia tik skusdus raso,skundzia keliaklupciauija Karbauskiui.Bene pati buvo samdoma pono Karbauskio tai sakoma kjuo pats kvepi tuom kita tepi.Ar ilgai jie dar tame seime bus ir tik kirsins skus kitus,o saves nemato.Kodel Karbauskio ponia nemato,kad pinigus mokejo nieko neveikianciai asabai.? Kodel siam klanui viskas galima?

Anonimas

Anonimas portretas
Ambicijos...Nieko naudingo žmonėms;tik vienas kitą skundžia...Dirbkit rinkėjams,juk pasižadėjot!

Galerijos

Daugiau straipsnių