Quantcast

„Valstiečiai“ etikos sargų prašo aiškintis „M. Majausko situaciją“

Grįžti į straipsnį

Rinkėja

Rinkėja portretas
P Jakeliūnas tegul r0pinasi ekonominiais reikalais. Kuo tolyn - kainos didyn..... MeeToo judėjamas nukreiptas prieš moterų ir vyrų prigimtines teises. Nėra ką čia svarstyti.....

...

... portretas
Chm: "Šių metų pradžioje viešoje erdvėje pasirodė informacija apie galimą Seimo nario M. Majausko seksualinį priekabiavimą prie moksleivių" - ar galima paneigt kad jis ne savo noru priekabiavo, o tik vykdė savo 'teroristinės organizacijos bruožų turinčios' partijos 'zadaniją' parūpinti kažkam 'šviežianos'.

Tik pletkininkai žino

Tik pletkininkai žino portretas
Kas ką įdarbino ir kas su kuo miega, taigi primityvu be jokių faktų čia dėl gretos ir tos kitos )))

???

??? portretas
Kodel dvigubi standartai Karbauskiui ir kitiem? Idarbino Gretute ,okai isaiskejo tai nuotoliniu budu kita princese idarbino ir alga mokejo mokesciu moketoju pinigais.Siem isrinktiejiem dvigubi standartai.Kodel?

kaip suprantu konservatoriams sunku suprasti

kaip suprantu konservatoriams sunku suprasti  portretas
,kad ir TS-LKD galioja Lietuvos įstatymai.Anksčiau TS-LKD buvo ,,vsio zakonno'' :)

puiku , valomės :))

puiku , valomės :)) portretas
tik iš kur tas pas opoziciją dvigubų standartų noras ? Vienas konservatorius sėdi ant dviejų kėdžių ir VRK ir Druskininkų savivaldybėje , vienintelis kaip supratau iš VRK narių ir kada tokiai situacijai sakoma - ne , prasideda aimanavimai "čia kerštas " :)) Sakoma - rinkimams 10 m ne , teistiems dėl korupcijos , Paluckas aimanuoja _ "čia kerštas" ar jis toks vienintelis ? :) Nors, mano galva, galėjo dabar kandidatuoti zanavykų rinkimuose ir būtų apėjęs būsimą draudimą , bet lengviau paaimanuoti :) Dabar Majauskas - "čia kerštas" :))) Ponai , atsipeikėkite ir pasižiūrėkite į save ar esate tokie jau "šventi" ? Manau esate prisidirbę. "Valstiečiams " pagarba , seniai laikas valytis .

Galerijos

Daugiau straipsnių