Quantcast

A. Valionis: Lietuva tapo diplomatijos provincija be didelių ambicijų

Grįžti į straipsnį

nu kur

nu kur portretas
dinges buvo,maniau kad pasodino,gaila ,kaip as klydau.

Anelė

Anelė portretas
Draugas, Valioni. pasiskaityk savo biografiją, nes jau per daug įsijautei į politiką. Nagi, kam tu tarnavai, tam ir tarnauji, nes iš KGB neatsistatydina, o juos išneša kojomis į duris.

Milda

Milda portretas
eik jau tu, o buvo kitokia?

neausinkit burnos del praeities

neausinkit burnos del praeities portretas
nes ir dabartis panasi ir zmones tie patys kas geriau meluoja tas valdo nesvarbu kad kgb suniukas o kas toliau?...migla neskoltokie sedes mes ir toliau tupesime....N.Sadunaite taikliai pasake gelbek Dieve nuo maro karo irnkvd palikuoniu ?/........./.......

visi

visi portretas
žinojo, kad A. Valionis buvo KGB atsargos karininkas, bet tai jam netrukdė dirbti atsakingiausiose pareigose, kaip niekas netrukdo dabartiniams vadovams pradedant prezidente ir t.t.

to na na ....ch....na

to na na ....ch....na portretas
ir kaip Tau liežuvis apsiverčia tokias nesąmones rašyti. Rado mat kam kritikuoti prezidentę

NA NA

NA NA  portretas
kadangi Grybauskaitė studijavo ir dėstė marksizmą leninizmo principus sovietinėje Lietuvoje , Amerikonai žinojo ,ką Rusai jiems perdavė , kaip gerai dirbantį agentą ,tik deja jie gavo ir dėdulę kgbistą landsbeergį ,kuris vis nesiliauja kovoti dėl karūnos ,ir deda visas pastangas ,kad diskredituotu Lietuvą ,kaip nesavarankišką valstybę ir be komunizmo ne išgyvenančia ,,,,sėkmės ,kas buvo nieks ,tas bus viskuo

kr

kr portretas
veliuonis apkalta

Pardon?

Pardon? portretas
Čia išsižiojo KGB rezervistas? Mano kuklia nuomone, tokios ypatos turėtų tyliai "rūkyti kamputyje" ir nekaišioti trigrašio ten, kur jų niekas neprašo.

Anonimas

Anonimas portretas
Viena karta suprato kad reikia skaitytis su kaimynais.Jeigu savo nieko salyje neturi geriau patylet o ne sankcijas ivedinet.Ir ne siaustis kaip kalakutams.

Jona

Jona portretas
Ko jis čia išlindo? Atsirado vertintojas...

Kaunietė

Kaunietė portretas
Manau A, Valionis praleido progą patylėti

Galerijos

Daugiau straipsnių