Quantcast

V. Uspaskichas Darbo partijos suvažiavime: rinkimai į savivaldą bus sunkūs

  • Teksto dydis:

Kovo mėnesį vyksiantys savivaldos, o gegužę – Europos parlamento rinkimai yra itin svarbūs Darbo partijai, nes jie parodys tolesnę partijos judėjimo kryptį, šeštadienį Kėdainiuose vykstančiame Darbo partijos suvažiavime tvirtino partijos lyderis, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

„Rinkimai į savivaldą bus sunkūs, didžioji dalis jų sėkmės priklauso nuo jūsų visų darbo savo gyvenvietėse, nes partijos vadovybė ir centrinis štabas gali tik užtikrinti bendrą fondą (...) Rinkimai itin svarbūs, jie parodys Darbo partijos egzistenciją ir ėjimą toliau“, – suvažiavime sakė V. Uspaskichas.

„Reikia kviesti žmones kartu dalyvauti savo miesto ir kaimelių savivaldoje, būti nepakantiems kandidatams, dalinantiems žmones į savus ir svetimus“, – pareiškė V. Uspaskichas.

Jis taip pat pabrėžė, kad nuo daugiau kaip 8 tūkst. Darbo partijos narių priklausys ir kas taps Lietuvos prezidentu, nes balsų skirtumas tarp kandidatų gali neviršyti kelių šimtų.

Per suvažiavimą taip pat prisistatys visi „darbiečių“ kandidatai į merus. Darbo partijos Infocentro vadovė Ingrida Karpuškaitė BNS sakė, kad partija kelia 40 merų.

Taip pat planuojama tvirtinti abėcėlinį kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą. Jame yra ir V. Uspaskicho pavardė.

Darbo partija nėra parlamentinė politinė jėga. Į šios kadencijos Seimą du jos nariai buvo išrinkti vienmandatėse apygardose. Dabar vienas iš jų – Petras Čimbaras – perėjo į Lietuvos socialdemokratų darbo partiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Lietuvos nelaime sitas tipas,gryzk is kur atvykes

Nemokša vėl į valdžią?

Nemokša vėl į valdžią? portretas
Tik neprileiskim šito urodo vėl prie lovio. Zgin, nečistaja...

morka

morka portretas
rusu snipas,gerai itegravosi.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių