Quantcast

V. Ušackas pristatė prezidentinę viziją, kaip padvigubinti ekonomikos augimą

Grįžti į straipsnį

Bobutė

Bobutė portretas
Ne, Domai, šitie paistalai bobučių neveikia. Mes jau tiek prisiklausėm ir turim savo pastovų kursą. O tie bernelių pažadai, tai ir lieka tik pažadais. Va taip.

Domas

Domas portretas
Jis toks labai klisinis kandidatas i prezidentus. Na ta prasme simta kartu girdetos tos pasakos, reikia didinti, stiprinti, gerinti, kelti, mazinti, stabdyti, nes mes galime, turime, sugebame, privalome, ir po to bus taip ir anaip, nes iki tol niekas to nedare, visi buvo blogi, tik as vienas zinau kaip isgelbeti pasauli, bla bla bla. Na nezinau kokius zmones veikia tokie paistalai, nebent bobutes. Ta prasme, ateini pas labai kietos imones, labai kieta vadova darbo interviu aukstam postui uzimti ir sakai, as galiu, as moku, as gerai dirbsiu, as jusu nepavesiu, as jums reikalingas, tai va taip pat ir Usackas skamba. To niekam nereikia, reikia buti unikaliu, reikia moketi nustebinti, sudominti, pasakyti kazka kas kita priverstu susimastyti, buti visiskai kitokiu nei kiti, nebijoti pasakyti kazko neformalaus ir t.t ir pan. Sakau, Usackas nuobodus.

kaimas

kaimas portretas
dieve, visi rėkia reikia vilkus naikint, ne juos reikia dar veist daugiau , kad tokius avinus išpjautų, čia juokais , o jei rimtai , pirmas žingsnis tai turi būti švari ekonomika, visi moka mokesčius, antras pagrindinis, ir pagrindinis demokratijos bruožas, visi lygūs prieš įstatymus, ir nereiks be reikalo laidyt burnų, kol to niekas nepadarys tol bus taip kaip yra ir dar blogiau.

Aiva

Aiva portretas
Svajoklis

tam -jonas ramanauskas --joks jis ne maskovijos

tam -jonas  ramanauskas --joks  jis  ne  maskovijos portretas
prezidentas --jis jau greiciau projankiskas Soroso lyberalas kosmopolitas-globolistas

geras

geras portretas
idomu fantastiniu knygu nerase ar tai jau koncervatoriams kraujuje

...

... portretas
Nieko naujo, paprasčiausias rusiškasis NEP'as.

Goša

Goša portretas
Viskas yra paistalai šiais laikais.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Visai įmanoma Ušacko VIZIJA, jeigu jis pradės dvigubai protingiau kalbėti, sugėbės užimti Prezidento ir Premjero kėdes ir plius atliks darbą už visą 141 Seimo narį. Jeigu kalbės tokia ezopine kalba kaip dabar.... apsaugok Viešpatie Lietuvą nuo tokio prezidento, pridėsiu nuo tokio maskovijos prezidento.

Jo

Jo portretas
Tuščia turiniu pompa. Nuvalkiotų šablonų niektauzys, kuris mano, kad kuo daugiau šitai darys, tuo geriau jam bus.

Kęstas

Kęstas portretas
Už leidimą toliau vogti mūsų pensijas G.Landsbergis gauna pelningai valdyti 11 mln nekilnojamą turtą Vilniiuje. "„Valstiečiai“ G. Landsbergio pasirašytą ir ginantį pensijų fondus kreipimąsį į Konstitucinį teismą įvardija kaip „politinę korupciją“, pabrėždami, kad jis beveik visiškai sutampa su pensijų fondų teisininkų parengtu tekstu, o pensijų fondų investicijas valdanti privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytoja „BaltCap“ investuoja į naują mokyklos pastatą Vilniuje, kurį nuomosis G. Landsbergio šeimos verslas. „Matant, kaip aktyviai G. Landsbergis gynė pensijų fondų interesus Seime, neturėtų stebinti tai, kai 11 mln. eurų investicija, kurią skiria didžiausių Baltijos šalių pensijų fondų išlaikomas fondas BaltCap, pasieks būtent Karalienės Mortos, o ne kokią kitą, pvz. valstybinę, mokyklą“, – teigia A. Širinskienė." Lietuva atgims, kai kalėjime sėdės Masiulis, babuinas iš tvartelio ir G.Landsbergis. Kitiems užteks išgąsčio. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

pritariu

pritariu portretas
Vizija utopinė ir labau panaši į pretendento į premjero postą nei į prezidento, bet ko nepadarysi vardan geresnių reitingų.:)

Anonimas

Anonimas portretas
Seka fantastines pasakas!

vvv fon l

vvv fon l portretas
savas konc.

Sh

Sh portretas
pezalai

Štai.

Štai. portretas
Štai tikras biurokratinės demagogijos veidas. Visą savo karjerą gyveno biurokratiškai, iš visų kitų suneštų pinigų ir staiga - o Šventas Juozapai! Ušacką aplankė Dieviškai verslininkiška apvaizda, kaip pakelt Lietuvos ekonomiką per 20 metų, iki lig šiol nematytų aukštumų, iš neaišku kokių ir kieno pinigų! Nes priminsiu - ir lig šiol jis gyveno iš svetimų! Jis Lietuvoj ką? Naujuosius Vasiukus pastatys? Berkels į Lietuvą mersų ir bemvų gamyklas? Kaip pagal mane - tai šis žmogėnas tik tiek ir tesugeba. Pilstyt iš tuščio į kiaurą (Zuokas vilniečiams kažkada žadėjo algas po 6500 lt kiekvienam :D ) .

pries menesy Usackas kaip neolyberalas -konservatorius

pries  menesy  Usackas kaip neolyberalas -konservatorius portretas
savo programoje minejo ,kad reiketu kuo daugiau yvezt y lietuva migrantu is yvairiu pasaulio saliu ,kad pakeltu darbo nasuma , kaip viena is pagrindiniu kalbu padaryt anglu kalba ,lietuviu kalba palikt seniems zmogeliams pensininkams ir mociutems , Zoziu --padaryt Nyderlandu [kur puse prancuzu-puse anglu pilieciu ,o tikruju salies seimininku Flamandu kaip ir visiskai nebeliko] ar Airijos tipo valstybe [kur visi kalba angliskai paprociai angliski ]kad kuo greiciau visiskai ir su visais galais ysiintegruotume y europos sajunga ,visiems laikams ir negryztamai.minejo ,kad reiketu leist zenytis gejams ,lezbietem -spjovus y trdicines seimos samprata ...dabar jau kitas vizijas pradejo skleist kurios na niekaip neyvygdomos ,nes susikure ir sukurtos auksciausiu valdininku mafijnes strukturos per 28 metus konservatlyberastines Huntos, to paprasciausiai nedaleis.....

Jonas

Jonas portretas
Dėl Vokietijos,tai skamba juokingai!Ir po 20 metų:)))).Žmonės nori čia ir dabar!Po 20 metų pelenas byrės visiems,o daugumai ir byra.

norint ygyvendint siuos utopinius planus

norint  ygyvendint  siuos  utopinius  planus portretas
reiketu sugryzt 28 metus atgalios [kada dar nebuvo isvogta ir prichvatizuota lietuva,o tauta neisvyta is tevynes] ir tokiu lansbirkiniu konservatkgbesnyku su polit kaliniu tremtiniu partija ,neprileist prie valdzios nei per patrankos suvy..... kaip sakoma dabar ,, saukstai po pietu,,,viso tavo vizijos --tai konservatkgbesnyku pazadai pries 28 mettus -tada lansbirkys aborigenams reke is sakyklos,,nepraeis ir 3 metai gyvensit geriau nei kad amerikoj amerikonai,,,norint ka nors daryt pirmiausiai reikia ---pravest REFORMA teismu ,prokuraturos,KT,AT,gen.prokuraturoj VSD,STT, FNTT , NSGK, URM ,policijoj ,taip pat kariuomenes auksciausiu vadu tarpe , ten bent 90% reiketu arba utilizuot arba cypej uzdarytus laikyt ..po to eit gelbet lietuva ir skleist savo vizijas.....

Makas

Makas portretas
Vokietijos lygi po 20 metu... Tai po 20 metu Vokietija zinot kur nusuoliuos? Zodziu, pilna demagogija.

AS manau

AS manau portretas
Tai Usackai ne i Prezidentus ,o i premjerus reikia su savo vizija.Cia ne Prezidentinis,o perlamentinis valdymas.Ir nereikia nesamoniu zadeti.Tokiu pazadu jau ne viena girdejom.

Galerijos

Daugiau straipsnių