Quantcast

V. Ušackas piktinasi: konservatorių rinkimai virsta politiniu spektakliu

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Taip Ušackas teisus,ir palaikysiu jį. Šimonytei nebus proşvaiščių,nes jau prisidirbo ir tegul atstato mūsų pensijas.Ji net normaliai bendrauti nemoka su žmonėmis,o ką jau kalbėti apie prezidentės postą.Tik tegul nejuokina mus,žinom kas ji per paukštelis pedofilijos,lezbijankų klanui priklausanti.šlykštu.

Anonimas

Anonimas portretas
Šimonytei ne,tiesiog tai pedofilijos,lezbijietkų saugotojai,tai kas bus toliau.Ji nepripažįsta šeimos kur yra vyras ir moteris,o pedofilai,lezbijietkos tai šeima.Iškrypymas jos aiškus,o nori visoms galioms vadovauti mūsų šaliai.Mes ne kvaili ir viską matom.Dar mažai pardavei mus,o kur mūsų pensijos pinigai.Gražįnki,mus gyvus nori į duobę sumesti,prakeiktoji.

...

... portretas
Visa tai tik širma, 'konservai', panašu, perversmą ruošia... kaip ir tais 1926 m.

Veronika

Veronika portretas
Deja, man visą laiką palaikančiai tik TS, šių rinkimų "organizavimas" patapo labai liūdnu dalyku. Šimtu procentu teisus Ušackas, kad tie rinkimai tampa panašūs į "rinkimus" Rusijoje. Iš pat pradžių buvo aišku, kad favoritė yra tik viena, ir jokios teisybės čia nebus. Nesitikėjau to iš TS. Matyt ne veltui Žygimantas atsiėmė savo kandidatūra, nes jau suprato prie ko viskas eina. Tikrai, neturiu nieko prieš Šimonytę, bet netikiu, jog ji nemato visų tų partinių žaidimų "po stalu". Ir ar ji labai gerai apgalvojo, ar tikrai gali užimti prezidentės kėdę, neturėdama jokio tarptautinio patyrimo. Manau, kad jau aišku šitos komedijos laimėtojas. Nors dar nebuvau apsisprendus, kam atiduosiu savo balsą, bet dabar jau žinau, kad tik už Ušacką, nes tikiuosi, kad jis, nežiūrint pirminių vadinamų rinkimų rezultatų, kandidatuos ir laimės. Daugiau nėra kam. Jeigu kam nors įdomi eilinio TS partijos rėmėjo nuomonė, tai patarčiau Igridai atsiimti savo kandidatūrą.

...

... portretas
Tai kad 'konservai' išvis ne partija, tai TIK eilinė 'teroristinės organizacijos bruožų turinti' GAUJA, o gaujoj esi toleruojamas TIK kol lyderiui kiaušiukus laižai.

zemaitis

zemaitis portretas
babsuosiu tik uz ji ,

Edvardas

Edvardas portretas
Jei stovi tiesiai, tai nereikia pergyventi, kad šešėlis įstrižas

Adolfas

Adolfas portretas
Ušackas baidosi Šimonytės. Žinoma, ji turi tvirtesnį stuburą, negu eksambasadorius.

geda

geda portretas
cia jau nuo dedules laiku toje partijoje cirkas o ka gerbiamas to nepastebejo per laika budamas partijoj

tam as manau

tam as manau portretas
tai kad jus runkeliai cia LT bunantys visada ne tuos ir issirenkat.Ko dar ant emigrantu putoji :) ?

AS manau

AS manau portretas
Pirma Usackai ir pats dalyvauji tuose politiniuose zaidimuose ir pergyveni ,kad Simonyte remiama.Antra kodel mums reguliuoti gyvenima turi gyvenantis uzsienyje.nepatinka Lietuva tai itr reguliuoti jos politika ne ju reikalas.

Galerijos

Daugiau straipsnių