Quantcast

V. Tomaševskis neatskleidžia, ką parems antrame Vilniaus mero rinkimų ture

  • Teksto dydis:

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicijos pasiektas rezultatas pirmame savivaldos rinkimų ture yra geras, sako Lietuvos lenkų rinkimų akcijos pirmininkas Valdemaras Tomaševskis. Jis kol kas neatskleidžia, ką parems antrame Vilniaus mero rinkimų ture.

„Šiandien į šitą klausimą neatsakysiu. Analizuosime situaciją. Turėsime vienus, kitus susitikimus su politikais iš kitų partijų ir savo laiku pranešime savo sprendimą“, - pirmadienį spaudos konferencijoje žurnalistams sakė europarlamentaras V.Tomaševskis, paklaustas, ką žada paremti antrame Vilniaus mero rinkimų ture.

„Vertiname, kad rezultatas yra geras, lyginant su kitais rinkimais, mes savo rezultatą pagerinome visais atvejais. Tai yra gera tendencija mūsų pasitikėjimo“, - pridūrė politikas.

V.Tomaševskis sakė, kad prieš tai koalicija turėjo 65 vietas savivaldybių tarybose, o dabar turės 70.

Už Lietuvos lenkų rinkimų akciją ir Rusų aljanso koaliciją savivaldos rinkimuose balsavo  7,76 proc. rinkėjų, o V.Tomaševskis kandidatuodamas į Vilniaus merus gavo 16,96 proc. rinkėjų balsų ir užėmė trečią vietą. Aljansą aplenkė socialdemokratai, konservatoriai, liberalai ir „darbiečiai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet gi

bet gi portretas
zuokas bėgo slėptis nuo teismo pas......lenkus.

YES

YES portretas
Ne Tomaševskis, bet jo rinkėjai parems. O tai ne tas pats.

isitikines

isitikines portretas
kad Tomasevskis noredamas gero Vilniuje gyvenantiems tautieciams ir ne tik parems Simasiu.,o ne Zuoka.Zuokas jau parsidaves pinigams iki kaulo smegenu.o Tomasevskis elgiasi garbingai ir net studijoj su Zuoku nebuvo.juk jei sieki gero,tai nebutina tapti meru.paziuresim.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių