Quantcast

V. Titovas turėtų išvykti iš Lietuvos?

Grįžti į straipsnį

jonas

jonas portretas
kai kaliningrada grazins vokieciams tiksliau kionigsberga,o titovas suras savo tevyne maskvoj,tai bus teisinga

as

as portretas
maciau kaip per rusijos televizija,nieko gero nesukurpe,tik cia jis mandras...

Nuo kada Klaipėda

Nuo kada Klaipėda  portretas
buvo ,,Lietuvos žemės"?Taigi valdant prancūzams ar ne 1922m, lenkai su jais šurum-burum padarė, t.y. gešefta ir sutarė kad Klaipėdos kraštas ateity pavirs Lenkija. Čia toks prancūzų prezentas..už nežinomas poliakų paslaugas..O tuo tarpu Lietuvos ministras Galvanauskas, su draugeliais buvusiais tuo metu valdžioje, išgirdes tokius atgarsius, pasijuto blogai ir greituoju būdu kreipėsi į Vokietiją ir Rusiją - jau tada buvusius didžiuosius, galinguosius.Atsiklausti ar šie neprieštarautų jeigu Lietuva užimtų Klaipėdą ir paskelbtų senasias lietuvninkų-vokiškų prūsų žemes savo teritorija.Neatsimenu faktų kuo ir kaip mūsiškiai ten tiems vokiečiams ir ruskiams ,,patepė",bet šie prižadėjo akių nedraskyti.//Lietuva, karinių manewrų priežastim, sutraukė kariuomenės dalinius į Šilutę, Iš kur vieną vasario nakty nemaža grupė lietuviškų bebenčiukų perėjo sieną ir pasiskelbė kad Klaipėdos kraštas nuo šiol yra Lietuva.Va tokią basnią esu girdėjes.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Pakeltas triukšmas naudingas tik Titovui. Kodėl nebuvo galima ramiai paaiškinti jaunam žmogui, kad reikia pasikliauti sveiku protu. Ar partizanai, žudydami nekaltus kaimo žmones, tai yra, kirsdami šaką, ant kurios sėdėjo, būtų išsilaikę bent metus?

Anonimas

Anonimas portretas
laikai keiciasi odurniu nemazeja ,ateje i svetimas zemes , nori savo kruvina diktatura diktuoti ,laikas titovui pas putina vykti ,ten gales aukleti zirinovski,

Toks vaizdas

Toks vaizdas portretas
kad į Lietuvą sugrįžo Stalino laikai. Kitą komunistiniam elitui ir Stalino gerbėjų ir pakalikų nuomonė vadinama šmeižtu ir propaganda. Na kaip ne Stalino laikai? Vienas prie vieno. Stalinas irgi gyrėsi, kad pas jį demokratiškiausia šalis pasaulyje.

Tobis

Tobis portretas
Tai aišku kitail ir būti negali kas mano kitaip yra kremliaus agentas. Tikri beretiniai "demokratai" kaip ir miško troliai kitaip manančius civilius gyventojus žudė.

Rapolas

Rapolas portretas
Kaip matosi is teksto, kur raso kremliaus troliai... :) Naudoja ta pati kgb metoda supriesinimui: raso pries rusus, bet su tokiom klaidom, kuriu lietuviai nedaro. Taip pat buvo ir pokario laikais, kai nkvdistai, persirenge lietuviskomis uniformomis, zude Lietuvos gyventojus. Zodziu, metodai nesikeicia.

Tobis

Tobis portretas
Pagal berečių komentarus aiškiai matyti, jog palaiko diktatūrą išreikšta tik jų nuomone ir jeigu jiems duos ginklus ir leis žudyti kitaip manančius tą jie darys su pasitenkinimu. Žiauru, bet vėl judame link bedugnės...

peklos kurstytojai

peklos kurstytojai  portretas
tai ką dabar TITOVUI turi tie pasakyt kur su miltais užsipuolė ir visi kiti jei PATS VANAGAS NACIAMS TALKINO JUK PATI JO ANŪKĖ RAŠĖ LRT LT TAIP GARBINO TAIP KĖLĖ Į DANGŲ PATYS TEISYBĖS NEŽINOJE AR BUVOT SU TUO VANAGU KARTU ŽINOT VISA TIKROVE KAD TAIP PULT Į AKIS

ananimui

ananimui portretas
Ananimai jeigu nori klaipedos tai grazink lietuvos dali ,ukraina,baltarusija,cia buvusi lietuvos zemes supratai ,,istorikas atsirado o kas mums grazins musu zemes a okupantu palikuoni,kada atstatysi musu zemes tada rasyk apie memel supratai kremliaus padlaizys,

> DĖL SNORO AFEROS

> DĖL SNORO AFEROS portretas
Rusų mafijos bosą Striukį Putiną ir jo bendrus Antonovą su Baranausku apvogusius Lietuvos žmones į kartuves.

Neteisingas rašinio pavadinimas

Neteisingas rašinio pavadinimas  portretas
Žurnalistė privalėjo ne klausti “Titovas turėtų išvykti iš Lietuvos?”, bet teigti “Titovas seniai, kartu su okupantais, turėjo išvykti iš Lietuvos?”

Anonimas

Anonimas portretas
O prie ko čia Lietuva ir Klaipeda(Memel)?

as

as portretas
vien paziurejus matos kad suskis paskutinis,kai dar pradeda lement kazkokias nesamones,nebein suprast kur mes gyvenam ir ar privaloma uz smeizta atsakyt.

Lietuvai geriau

Lietuvai geriau portretas
butu jei deportuotume visus iki vieno konslibsosdemu gaujas su visais ju tvarteliais auksiniais saukstais ir karalienes mortos vaiku bizniais

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ka ten su juo terliotis deportuoti kacapa ir viskas

Bangų 6

Bangų 6 portretas
Dėmesio! Iš psichoneurolginio dispanserio ištrūko sunkus ligonis nesveika galva. Kadangi negalime skelbti asmens duomenų, tai viešiname tik vardą kuriuo šis psihas save vadina - Simonas.Ligos pasireiškimas - durnų komentarų rašymas interneto portaluose .Po šiuo str. taip pat.:D).

Kas čia

Kas čia  portretas
per antraštė? Su išankstine nuostata. Žiurnalistai gavo užduoti supriešinti piliečius? Galite nesivarginti.Tokis pasiūlyms didžiajai daliai lietuvių vienodai rodo.O Titovas geras vyras.Teisybe pasakė.Už kuria dabar ir kenčia.

dvigubi standartai

dvigubi standartai portretas
kada Navalnas pasisako pries savo valstybe tai viskas gerai?,kuom oziniu metodai skiriasi nuo rusijos

mastyk savo galva

mastyk savo galva portretas
sena tiesa -arsiausiais lengviausiai manipuliuot;

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
O kodėl jis ne Moskvičių ir ne Žigulį vairuoja ? Rusui priklausytų , a ? Ir kodėl jo kompiuteris ne Ivanuška ? Kodėl jo telefonas ne paskutinės laidos Nataša ? Kodėl šaldytuvas ne Sidorov ?

Simonas

Simonas portretas
Tai tikrų tikriausias Lietuvos,lietuvių tautos priešas.Priešas kiekvienam lietuviui,kiekvienam LR piliečiui,jeigu jis ne rusakalbis.Pagal jo kurptas tendencingas "žinutes" feisbuke,tai patalogiškas ligonis - iškrypėlis sadistas.Tai šlykščiausia iškrypimo forma.Gali būti,kad įvairių šlykščių iškrypėliškų fantazijų pilnas jo rusiško mentaliteto pasaulis.Jis tiesiog mėgaujasi žiauriai s vaizdais ir sakiniais,nešančiais negatyvią smurtinę informaciją.Šitas jo maniakiškumas pagrįstas jo genetiniu kodu.Išvada : nepagydomas.Vadinasi,dėl jo pačio ir visuomenės saugumo - izuoliuoti tam tikroje įstaigoje be galimybės bendrauti iki visiško padvėsimo.Viešpatie, naikink šitokius išsigimėlius arba leisk mums juos traiškyti.AMEN.

Simonas

Simonas portretas
Tai tikrų tikriausias Lietuvos,lietuvių tautos priešas.Priešas kiekvienam lietuviui,kiekvienam LR piliečiui,jeigu jis ne rusakalbis.Pagal jo kurptas tendencingas "žinutes" feisbuke,tai patalogiškas ligonis - iškrypėlis sadistas.Tai šlykščiausia iškrypimo forma.Gali būti,kad įvairių šlykščių iškrypėliškų fantazijų pilnas jo rusiško mentaliteto pasaulis.Jis tiesiog mėgaujasi žiaurias vaizdais ir sakiniais,nešančiais negatyvią smurti nę informaciją.Šitas jo maniakiškumas pagrįstas jo genetiniu kodu.Išvada : nepagydomas.Vadinasi,dėl jo pačio ir visuomenės saugumo - izuoliuoti tam tikroje įstaigoje be galimybės bendauti iki visiško padvėsimo.Viešpatie, naikink šitokius išsigimėlius arba leisk mums juos traiškyti.AMEN.

Simonas

Simonas portretas
Tai tikrų tikriausias Lietuvos,lietuvių tautos priešas.Priešas kiekvienam lietuviui,kiekvienam LR piliečiui,jeigu jis ne rusakalbis.Pagal jo kurptas tendencingas "žinutes" feibuke,tai patalogiškas ligonis - iškrypėlis sadistas.Tai šlykščiausia iškrypimo forma.Gali būti,kad įvairių šlykščių iškrypėliškų fantazijų pilnas jo rusiško mentaliteto pasaulis.Jis tiesiog mėgaujasi žiaurias vaizdais ir sakiniais,nešančiais negatyvią smurti nę informaciją.Šitas jo maniakiškumas pagrįstas jo genetiniu kodu.Išvada : nepagydomas.Vadinasi,dėl jo pačio ir visuomenės saugumo - izuoliuoti tam tikroje įstaigoje be galimybės bendauti iki visiško padvėsimo.Viešpatie, naikink šitokius išsigimėlius arba leisk mums juos traiškyti.AMEN.

taip

taip portretas
tegul vaziuoja i savo /demokratija/ idomu kur atsidurtu po tokiu savu niekinimo.....

Anonimas

Anonimas portretas
Pidarus reike varieties is lietuvos us lietuvos velevos isnekinimo i rusija.

senis

senis portretas
vyt lauk

???

??? portretas
O ką, - pas mus nelaisva šalis, - pavojinga turėti savo nuomonę?

Apolonija.

Apolonija. portretas
manau Titovas išdriso pasipriešinti vagims ir aferistams liberalams, todel dabar yra puolamas. Kodel neaprašomas malunininko Vaišvilos, kar-kar Barbšio, Dudos dvarai ir turtai

priminkite

priminkite  portretas
kokiai partijai priklauso ponas V.Anužis ir kokius rinkėjus miesto taryboje jis atstovauja ? Aš manau , kad verti pagarbos yra ne tik partizanai , verti pagarbos yra žmonės , kurie be lozungų ir dabar kalamų lentelių, sugebėjo užauginti tokius vaikus , kurie 1991 m buvo prie seimo , dalyvavo Baltijos kelyje ir iki šiol moka tautines dainas ir jų moko savo vaikus . Nustokime vieni kitus kaltinti ir "patarinėti" kur kas turi gyventi , tam yra teisėsauga ji ir išsiaiškins .

kaip grazu

kaip  grazu portretas
Ooo klausyk pats rasai kad rusija valde,tai gruzinas,tai zydas,o kodel rusas toks bemokslis kad pats nevaldo rusijos,o kodel prileido svetimus valdyti ,tai irodo kokie jus protingi,tai nemokinkite musu ,kaip tvarkitis cia musu reikalas,jus tik mokat okupuoti,zudyti,trolinti,jus jau parodet ka sugebat visam pasauliui,jusu niekas nemyli,patys pripazinot,

nuomone

nuomone portretas
Kodėl žurnalistams nepaemus interviu iš Titovo. tegul duoda jam galimybe paaiškinti, ko jis grindžia savo pasisakymus/nuomonė. tai butu demokratiška. dabar laikrasčiose kokiu tik nuomonių nesurinkta, pas ka tik interviu nepaimtas. bet kažkodėl ima interviu tik pas žmonės griežtai nusiteikusius prieš Titovą. Jeigu kasti dar giliau, esu tikras kad Titova tokia nuomonė išreiškė būtent dėl to kad yra Lietuvos patriotas. Tik yra vienas bet, pavardė jo rusiška.jeigu žmogus pasakys/parašys apie problema Lietuvoje, pirma pasižiures jo pavardė ir paskui nuspres palaikyti jo nuomonė ar pavadinti vatniku.

Von iš Lietuvos!

Von iš Lietuvos!  portretas
Kiek galima tą ,,koloradkę" smardinti Lietuvoj???

man kyla įtarimas

man kyla įtarimas portretas
kad jis jau seniai turi rasyjos pilietybę ir bilietus sprukt iš Lietuvos.Laukia ukazo .

Tam ooo

Tam  ooo portretas
Dar vienas banditas atsiliepe. Juk jus savo sali valdyti ne mokejot. Cia jusu товарищи, jus jos rinkot dievinot, cia jusu problema. Cia jus musu okupavot,o ne mes. Nuo jusu nukentejo daug saliu, tautu. Grobikai lieka grobikais.Вали ка ты на Родину к своим корням.

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
cia O o o tau ,kas kaltas kai rusai savo rusus treme o patys rusai nekovojo su savo valdzia o kas uz jumis turejo kovoti, reikejo kovoti ,o ne okupuoti svetimas zemes ir naikinti kitas tautas,patys ziauriausi zudykai rusai ,jie visur nelaime nesa zmonijai per amzius,

Anonimas

Anonimas portretas
O tu kas toks lenino proanukas,valkiojis cia po lietuva ir siki ant tautos,koki turi teise terlioti zmones okupantu ispera

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Praanalizavau,prareitingavau ir skelbiu:- Žemaitijos miškuose daugybė Lietuvos partizanų vaikų ir vokietukų,o Klaipėdos gatvėse valkiojasi keli apipešioti stribvaikiai.

truputis istorijos

truputis istorijos portretas
Po karo ruskiai okupuotoje teritorijoje susidure su Pasipriesinimu,kurio atvirai negalejo iveikti - pagal praktika, panaudota Vidurineje azijoje po Spalio revoliucijos- buvo suformuoti buriai klonai - kurie perrengti Partizanu uniformomis zude ir kele siauba vietos gyventojams. 10 metu utelems prireike , kad nuslopinti ginkluota pasipriesinima !!!

ooo

ooo portretas
kodel rusai neatsako uz tremimus? o kas rusams atsakys uz rusu tremimus? kurvos labatos, pamirsot jog lenina i valdzia pastate latviu brigados, kurios zude rusu generolus ir baltaja armija! ir kodel rusai atsakyti uz stalino ir berijos tremimus jei stalinas gruzinas o berija zydas? litovcai falosa is subines isimkit, runkeliai apsipise

Titovas - Lietuvos priesas

Titovas - Lietuvos priesas  portretas
Titovas pamirso kad gyvena ne TSSR laikais, kad mes butume paklusnus ir darytume viska ka ponas nori. Kodel rusai ne prisiima atsakomybe ir ne sumoka uz tremti, lagerius, susaudimus. Jie tai pat kaip ir naciai zude zmones, prievartavo.Kam is rusu cia nepatinka - niekas ju cia ne laiko.

Aha

Aha portretas
Ne tik jį, bet ir lojančius vatnykus su LR pasais siųsti į kacapyną reikia.

Lt.pilietė

Lt.pilietė portretas
Iš kokio lovio gauna ėdalą,tam ir loja.Varyk i savo demokratine Rusija,ir gausi ten laisvaą žodį.

as

as portretas
Labai noreciau suzinoti kodel prokuratura dar nesusidomejo jo turtais ir kodel deklaracijos skiriasi kaip dangus ir zeme kitus jau butu pasodine o sita kacapa dar laiko

Anonimas

Anonimas portretas
Kada yra veikiama prieš Lietuvą pilietybę atimti.Putinas suteiks savo šalies pilietybę.

Kainas

Kainas portretas
Kols pilietis,kuris veikia prieš Lietuvą,atimti pilietynę ir išsiūsti iš šalies,provokatorius,kemkėjas,keliauk taip šlovinama Rusija,ir ten gausi laisva žodį,nesuprantu ko tarnybos delsia ši kosmonautą išsiūsti.,arba ikalinti.Jis rusų šnipas remiamas iš rusijos.

na

na portretas
Vareikis ,pavardė iš okupantų laikų, a ne giminaitis mūsiškis.

rusas

rusas portretas
Rusijoje žmonės pabandė taikiai išreikšti savo nuomonę. Baigėsi bananų baliumi, pačios Rusijos Federacijos vėliavų laužymu ir žmonių daužymu ir areštais. Net per konstitucijos dieną rusus daužo bananais ir trypią tą pačią konstituciją. Lietuviai dar per ilgai cackinasi su šiuo akivaizdžiai Kremliaus instrukcijas vykdančio asmens išsišokimais.

Piz

Piz portretas
Jis Lietuvos pilietis!!!!!!

Zao

Zao portretas
titovas - vata ir savo du sūnus auklėja būti vatomis. Keliautų jis kuo greičiau į rusyną ir tegul augina savo vaikus ten.

kodel turi isvykt

kodel turi isvykt portretas
jis Lietuvos pilietis

ak'ui

ak'ui portretas
Rusioj savo nuomonę papasakok, gausi per nugarą su demokratija ir spyrį iš konstitucijos...

AK

AK portretas
Aš tai patarčiau iš Lietuvos išvykti tiems, kas neskaito Konstitucijos, ir seka pasakas, kad žmonės neturi teisės į nuomonę, įsitikinimus. Mums čia su jumis nepakeliui, o jūsų, prietrankų, įtartinai gausėja.

.

. portretas
Kacapinių okupantų šunys skalija apsiputoję...

Sveikas protas atostogauja

Sveikas protas atostogauja portretas
Nesveika propaganda užsiimate

taigi

taigi portretas
Purvaisklaidai jau doleriukai sumokėti :)

jus jau privertet isvykt is Lietuvos

jus  jau  privertet  isvykt  is  Lietuvos portretas
1,5 miljono tautieciu lietuviu .... O ,...Gal atvirksciai reiketu isvyt naxren is lkietuvos 180 tukst mankurtu koloborantu ,uzsilikusiu smetoniniu policaju ir saugumieciu ir ju benkartu is konseravatlyberastines gaujos ,manau ju net tiek neatsiras ...ir lietuvoj vel bus tautos susivienijimas , nepriklausomybes iskovojimu saugojimas ir gerbimas savu tautieciu...

Vita

Vita portretas
Ponas Titovas maišo sąvokas demokratija ,laisvė ir šmeižtas.Jei ponas gyvena valstybėje nežinodamas apie tos valstybės kultūrą,tradicijas,tegul prikanda liežuvį...

Tučkus

Tučkus portretas
Ate, sekmės varant demagogiją tėvynėj....

NA NA

NA NA  portretas
išvarydami žmones iš Lietuvos ,tiesos ieškotojų neužtildysit ,______o kodėl neišvarot Vanagaitės iš Lietuvos ,ji visą knygą parašė apie Lietuvos " partizanų veiklą" apjuodino Lietuvą ir jos žmones ,,,sėkmės ,

Jonas

Jonas portretas
Kas per maniera visus siusti Lietuvoje?

Taip

Taip portretas
O kas įrodė ,kad Vanagas nežudė lietuvių,o kaip galima pateikti iškreipta istorija, ,istorijos nenaikinkit ,nes žmonės žino istorija ką Vanagas pridarė tautai ,jau kas kad bet Klaipėdoje šitas Asanavičiūtės Vanagas tikrai nereikalingas ,o titovas remiasi dokumentais ,aš nepalikau politikos rusų grupelės bet taip pat aš nepalikau vanago kuris kraujyje primirkes lietuvių tautos,titovas teisus prakalbęs kad šito mums Klaipėdai nereikia

TE VARO NAMO Į DIEVIŠKĄ rODINĄ

TE VARO NAMO Į DIEVIŠKĄ rODINĄ portretas
Ir didžiuojasi putininių fašistų išskerstais Čečėnijos, Sirijos etc. žmonėmis.

simonas

simonas portretas
V. Titovas nežino vieno pagrindinio dalyko apie demokratija ir laisve bei ji pažeidė. Kiekvieno mūsų žodžio laisvė ir demokratija baigiasi ten kur prasideda kito žmogaus žodžio laisvė ir demokratija. Prišikdamas kitam žmogui ant galvos aš pažeidžiu jo laisve, V. Titovas teige kitaip, todėl laisvai galiu jam ant galvos prišikti (pagal jo demokratija ir laisve).

1

1 portretas
Valdemaras Anužis patarė V. Titovui ir jį palaikantiems žmonėms išvykti iš Lietuvos. anuzis eik nh

Galerijos

Daugiau straipsnių