Quantcast

V. Pranckietis slėpė žmonos pajamas iš „Agrokoncerno“ įmonės

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis mažiausiai metus nedeklaravo savo sutuoktinės nuomos sutarties su bendrove, kuri priklauso „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio valdomam „Agrokoncernui“, rašo portalas 15min.lt.

Jo duomenimis, V. Pranckiečio sutuoktinė Irena Pranckietienė „Agrokoncerno“ bendrovei „Biomasės centras“ daugiau kaip metus nuomoja 38 hektarus žemės Rokiškio rajone. Kaip nurodoma Seimo pirmininko Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK) pateiktoje deklaracijoje, nuomos santykiai prasidėjo 2016 metų lapkričio 16 dieną – dvi dienos, kai V.Pranckietis tapo parlamento vadovu.

Seimo pirmininko sekretoriato duomenimis, I.Pranckietienė iš „Agrokoncerno“ įmonės gauna po beveik 5 tūkst. eurų per metus. 

Ryšį su „Agrokoncerno“ įmone Seimo pirmininkas deklaravo tik šių metų lapkričio pabaigoje. Jo sekretoriatas šią situaciją vadina klaida.

Šią situaciją ketina nagrinėti VTEK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Pukas irgi klaidą padarė kibindama paneles. Klaidos privalo būti vertinamos vienodai. Seimas privalo rengti apkaltą Pranckiečiui.

Anonimas

Anonimas portretas
Mazai gauna..

O,

O, portretas
Viespatie,jau pris... ir Pranskietis ??? Nejau tik l. mazai ar nera DORU zmoniu seime,o tik PARAZITUOJANTYS vagys ? Nieko nera gero? Gal pasaulio pabaiga rodo visokiausi gaisrai,potvyniai?
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių