Quantcast

V. Pranckietis kreipėsi į etikos sargus dėl skandalingojo taikinio Seime

Grįžti į straipsnį

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Paskaičius Kremliaus užzombintų Putino subinlaižių komentarus, kyla juokingų minčių – o, ką jie darytų, jei ant sušaudyto taikinio būtų užrašytas mafijos boso Putino vardas? Greičiausiai klyktų apie tarptautinį incidentą ir reikalautų rūstaus bei neišvengiamo atpildo.

...

... portretas
Che: "vadovaudamasis Seimo statutu bei Valstybės politikų elgesio kodeksu, Seimo pirmininkas paprašė įvertinti Seimo nario A. Skardžiaus elgesį" - ir VĖL žmogutis praleido progą patylėt: su 'gyvulių ūkiu' APSIJUOKĖ, dabar ir vėl - maža kas ant kokio popieriaus kažkada kažką užrašė, tai ne įrodymas tai iškart sutapatint su kažkuo konkrečiu, jei tau ant malkinės durų kas nors užrašys 'Gabrielius' tai dar nereikš kad ten 'konservai' apsikasę ir tu nebegali ten eit malkų pasiimt.

..na tai kaip

..na tai kaip portretas
su Ramanausko-Greitai dainele ,,..ateis kariūnai - nušaus Brazauską.."?Čia nieko tokio? :D)

Algis

Algis portretas
šaudyklos taikinys su vardu- tai terorizmo kurstymas. Kuo tai baigiasi parodė Gdansko mero žūtis. Abiems šitiems "humoro" mėgėjams turi būti surengta apkalta. Tokiems žmonėms ne vieta Seime.

Be reikalo

Be reikalo portretas
Be reikalo kreipėsi. visi gi žino kaip ilgai Skardžių be pagrindo kaltino Gabrieliaus vadovaujama chebra. Kas jau kas, o jis turi pilną teisę nekęsti šio tipo.

algirdas

algirdas portretas
kom unistui lansb asaka gerklei

> Tam..

> Tam.. portretas
Baškienė visada buvo saldi moteris atidžiai sekanti manierą įlysti visiems i sikna ir palaižyti. Čia jos kaukė ir stilius. Iš tikrųjų yra latentinė, gudri judė kurią kol kas laiko pririštą didelis pinigas ir asmeninė nauda. Neturės - ragai Ramūnui ir labas konservai ar sosdemai.Bet kur jiems tokią nusipirkti..pinigų neužteks

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
O kodėl tik vieno nevispročio elgesį įvertins?Juk ne kitokia nevisdprotė ir Širinskienė.Juk jie abu patvirtino nuomonę,jog šis Seimas visiškai neįgalus.

Tam ,,Ot trydai''

Tam ,,Ot trydai'' portretas
Nors ir pratrydai,pamąstyk,kokią nesąmonę pakeverzojai.Juk Baškienė pasielgė kaip tikra politikė-paaiškino atsitiktinai atsiradusi tarp tų pratrydusių kaip tu ir iš karto atsiprašė už tų asilų paauglišką nesąmonę.

Pranskieti --nuo tautos nemeiles

Pranskieti  --nuo  tautos  nemeiles  portretas
tave ir anukelius nebeisgelbes joki etiikMAT sargiai........

Kokis

Kokis portretas
gal būt etikos pažeidims jei viens žmogelis kitam kažka rodo nesiviešindams?Taigi čia anu dvieju reikalas

Ot trydos

Ot trydos portretas
Nebereikalo valstiečius nuolat išduoda partijos nariai - nėra vienybės ir sveiko loginio mastymo.Ir griežtesnės rankos griovėjams ar minkštimams tokiems kap baškienė tvarkyti. Niekas čia nekreiptų dėmesio į tą ,,taikinį' jeigu patys savo sumautais atsiprašymais nesipazorintu.

O aš manau , kad

O  aš manau , kad  portretas
etikos sargams neturėtų rūpėti PRIVATŪS POKALBIAI , tuo labiau JUOKAS . Nesusireikšminkite jautruoliai .

Tadas

Tadas portretas
Gėda dėl Skardžiaus, Širinskienės.

Jūratė

Jūratė portretas
Šaunuolis Pranckietis.

Galerijos

Daugiau straipsnių