Quantcast

V. Pranckietis išvyksta oficialaus vizito į Berlyną

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis ir Užienio reikalų komiteto pirmininkas Juozas Bernatonis antradienį išvyksta oficialaus vizito į Berlyną.

Vokietijoje numatyti susitikimai su Bundestago pirmininku Wolfgangu Schauble (Volfgangu Šoible), Bundestago ryšių su Baltijos valstybėmis grupės pirmininku Aloisu Karlu ir nariais, Bundestago Aplinkosaugos, gamtos apsaugos ir branduolinės saugos komiteto pirmininke Sylvia Kotting-Uhl (Silvija Koting Ul) ir nariais.

Seimo delegacija taip pat planuoja susitikti su Heinricho Bollio (Heinricho Biolio) fondo valdybos pirmininke Ellen Ueberschar (Elen Ueberšar), Vokietijos Žaliųjų partijos vadovais ir parlamentinės frakcijos atstovais.

Lietuvos ambasadoje vyks susitikimas su Vokietijos lietuvių bendruomene.

Lietuvos parlamento delegacija Vokietijoje lankysis balandžio 2–4 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

važiuok

važiuok portretas
давай! дуй и побыстрее!

važiuok

važiuok portretas
Ir pasiklausk koks Vokietijoje neapmokestinamų pajamų minimumas, nepamiršk ir kai grįši Lietuvoje tokį įvesti. O gal dar ir paaiškinsi žmonėms, kodėl nuo 2019m padidintas pajamų mokestis, o sumažintos įmokos Sodrai? Ir dėl pensijų neužmiršk, kokios Vokietijoje, tokios turi būti ir Lietuvoje, juk visokias chartijas tai pasirašėt, o mes tai irgi ES.

važiuok

važiuok portretas
Ir be Saulės negryžk!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių