Quantcast

V. Pranckietis apie įtarimus prokurorei: tai kenkia valstybės reputacijai

Grįžti į straipsnį

deinis

deinis portretas
Kažkaip neaišku iškur pas Vyktora tie milijonai ,bet jis sukūrė apie 4000 darbo vietų ,o Kubilius su procentais ivarė į tokia skolą ,kad lietuviai nesugebės išlipti ir nieko ,total košmar.

SIAUBAS

SIAUBAS portretas
IR PIKCIAUSI KIPSAI BIJOTU SUSIDURTI SU TOKIA LIETUVOS TEISESAUGA...

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
juk Kaune Venskienė,ėjo kalbos-kad vienintelė neėmė kyšių,o kur ji dabar -kai pasakė apie teisėjus tiesybę,išvaryta,apluodinta,pasitelkus ,net "žiniasklaidą"...man tai kas imkit kyšius,tegul politikai ima kyšius,bet debilais nelaiko žmonių,mes matėm filmuotojo medžiasgoje ,kaip vienas ponas padėjo nešti biologinei motinėlei -mergaitę......kAI PASAKĖ KARININKAS POCIŲNAS-netylėsiu-tai jis dabar.....iškrito iš 9 aukšto viešbučio Breste(baltarusijoje)......jis dar sakė juos vienija KGB ir žydrumas.....manau 60. PROC PER DAUG VALDININKŲ -UBAGĖJE VALSTYBĖJE........Ir kol nepasivijo _Graikijos ir NEAPOLENKĖ-TURI VALDŽIA KUO SKUBIAU -MAŽINTI-O TADA ,KURIE LIKS GAL PRADĖS DIRBTI-JEI NENOIRĖS,KAIP VERSLE PALKEIS KITAIS-JUK VERSLE NEI VIENO NEDIRBANČIO NELAIKO.....

ponuliams

ponuliams portretas
..kol lietuvoj bus teismai tokie,su begale teiseju atstovaujanciu ne Temidei,o grupuotems be to pilna ju dar sovietiniu...tol nieko gero ir nebus...o prokurai ???o dieve...vienas uz kita geresni...kai pagalvoji ir is kur jie...gal is menulio???tai apie kokia demokratine lietuva jus sapaliojat!!!!pirma isvalyti reikia ta prokuroru-teiseju brigada,tada kalbeti apie lietuvos demokratija ir atgimima....po 27 metu...siaube!!!

Paulius

Paulius portretas
Kodėl kai kurie politikai taip veržiasi į teismą, kad įrodytų savo nekaltumą ? Jie žino, kad atsipirks baudele ar teistumu lygtinai. Šimtai STT apkaltintų kalėjime nesėdi. Ir iš savivaldybių, ir iš ministerijai pavaldžių organizacijų, ir seimūnų. Jau seniai pribrendo keisti teismų struktūrą - įvesti PRISIEKUSIUOSIUS.

Manau,manau,manau

Manau,manau,manau portretas
Manau su ziuburiu reiketu paieskoti ,kol rastum teisesaugoj teisuoli.

Galerijos

Daugiau straipsnių