Quantcast

V. Landsbergis: reikia nereaguoti į tokį brutalų Rusijos kišimąsi

Grįžti į straipsnį

tomas

tomas portretas
Šlovė VYTAUTUI LANDSBERGIUI! Lietuva liks amžiais dėkinga už jo pastangas atkovojant nepriklausomybę nuo raudonųjų žvėrių-okupantų. Geros sveikatos priešų pykčiui.

radijas

radijas portretas
tada trancliavo 'dedules' kalba : Lietuvai reikia auku ir 200 saziningu zmoniu .Auku jis gavo ,o vat saziningu ne ,nes nereikejo. Keista ,bet rusai matyt teisus del....?

slove raud,profesor

slove raud,profesor portretas
tarybiniais laikais po uzsieni vazinejo profesoriaus varda gavo ar ne kremliaus projektas

RASA JUKNEVICIENE

RASA JUKNEVICIENE portretas
RUSAI PUOLA

gerai

gerai portretas
GERAI, kad mūsų šalis yra ES ir NATO, nes tie visapusiški , ir ekonomiškai , ir proto ūbagai negali mūsų eilinį kartą okupuoti, kaip šitaip pasielgė su savo kaimynėmis Gruzija, Moldova bei Ukraina... Kodėl jie buki , ogi todėl , kad negalvoja toli į priekį [jie prarado amžiams savo gerus santykius su šiais kaimynais ]. Ir dar , kas šiems proto ūbagams daugiau belieka, nei ...skalinti , imituojant kuo didesnį kiekį nepatenkintųjų, ir manyti, jog visi nesupranta apie jų "prirašymus", apie už tą melą mokamus rubliukus, apie jų stengimasį visaip paveikti savo melaginga propaganda , demokratiškų kaimynių žmones, KURIE VIS DAR PAMENA JŲ JUODUS DARBELIUS nuo sovietizmo laikų.

Šaunuoliai Rusai

Šaunuoliai Rusai portretas
Palaikau visus kurie mano, kad Lietuvos Konstitucinis teismas ir Lietuvos Teismai, tai parodija. Šaunuoliai Rusai, kad iškėlė baudžiamąją bylą. Dar galėtu kelti bylas tiems veikėjams, kurie persekioja žmones už pasisakymą prieš NATO ir eurosojūzą, bei kurpiantiems bylas asmenims už savo nuomonę, kuri nesutampa su korumpuotos valdžios ir korumpuotos prezidentūros nuomonę. Tiems kurie jiems kelia bylas pagal išgalvotą politinį straipsnį "nesantaikos kurstymas". Persekioja jų šeimos narius ir juos terorizuoja. Nemažai žmonių buvo nuteisti. kurie pasisakė prieš NATO ir eurosojūzo gulagą. Ir tai vyksta neva demokratinėje Lietuvoje. Lietuvoje žmogaus teisės, žodžio laisvė, tai tikra parodija. Lietuva su teisinę valstybę nieko bendro neturi ir tai faktas.

h20

h20 portretas
siaip rusai be fantazijos visai... galetu Landzbergi paskelbti tevynes isdaviku zenkliai prisidejusi prie valstybes perversmo ir nuteisti kalinimu iki gyvos galvos... uz akiu... :D

Anonimas

Anonimas portretas
LOJANCIA SUNAUJA VISUS SUKAS I SIBIRA TEN LAI SKALINA..

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
TAI KAT NEKS IR NEREGUOJA TIK KONCERVATORIAI RASA JUKNEVICIENE RUSAI POULA )))))

kremliaus vatnikams

kremliaus vatnikams portretas
nurimkit kremliaus skalikai , jusu rusija sienu dar neuzdare.Maukit is cia greiciau kol uz smeizta dar nepatrauke.

bor

bor portretas
Bet kodėl neiškeliama byla pagrindiniam tragedijos užsakovui režisieriui ir statytojui, jis toliau trypia Lietuvos žemelę savo kruvinais batais????

Anonimas

Anonimas portretas
ar ne lietuva panasi i kgb valstybe-uz neteisinga nuomuone-svelniausiu atveju- pasmerkimas

Vladas

Vladas portretas
O gal tam tėtušiui rūgštu subinėje,kai sužinos,kad galimai Paleckio versija pasitvirtins.

Anonimas

Anonimas portretas
O KGB magnolija matit patenkita rusijos kisimsi

gerai

gerai portretas
tikrai GERAI pasakyta. Profesorius , kaip visada, geras savo patarimais. Galėtų pati URM susiprasti ir dėl kiekvieno agresoriaus pirstelėjimo, nesiuntinėti protestų, bet nekreipti dėmesio - kam į tuščią vietą reaguoti, juk anie pasaulyje nieko verti [ gal tik trumpui kažkiek???]

šunšudis

šunšudis portretas
ar dar tą škrabala rusai neužpuolė dar bombos niekas nenumetė kada jis dasibaigs

tam ,,,kaimietis,,, by.......s tau

tam  ,,,kaimietis,,, by.......s tau portretas
y RAUKUS sias nuodemes skirk tiems kas jas gamino - o ne krauk tiems rusams ant kupros .... Ta jau yrode ir tarptautiniai teismai ir tu saliu pilieciai ....nedaeina y tik tau y kaciu sumyzta ,,,kepala,,, ir visai Tatos,,,dedules ,, KGBsniku stukaciu konservatlybersosinei sutvei lietuvoje

kaunietis

kaunietis portretas
Kaip visada profesorius tiesiai į dešimtuką. TEISINGAI, kam kreipti dėmesį į melagių šalį. Jie gi , "visada teisūs" - didžiausi "taikdariai", "laisvi" žurnalistai, kurie retkarčiais nužudomi, visai "neagresyvūs" ir "neužgrobė" nei Moldovos, nei Sakartvelo [ Gruzijos ], nei Ukrainos teritorijų, "nepradėjo ir nevykdo" karo Ukrainos rytuose, ir "tikrai nenumušė" Malaizijos lainerio su 300 žmonių ar "nenaudojo" cheminio ginklo Anglijoje...JIE tokie švelnučiai, kad prie širdies dėk.

Zales

Zales portretas
Tokie kremlinių įstatymai. Sovietžmogiai gyvena nesveikų iliuzijų pasaulyje.

> NA,NA

> NA,NA portretas
Klausyk vatnike, jei tiksliai nežinai istorijos, kurią tarp kitko visai nesenai per tv rodė , tai nelok.Panaši istorija į tavo pliurpemą, įvyko kiek anksčiau - po Lietuvos nepriklausomybės atstatymo, bepročių šalis paskelbė mums blokadą...Štai TADA ir buvo maskoliams vakariečių [ JAV ] pagasdinimas , kad nepradės investuoti , nors jau sutartis buvo pasirašyta, kol nenutrauks blokados. Usiok mėme?

Anonimas

Anonimas portretas
dedule , atsibodai ta pacia plokstele groji. Pagalvotum apie Lietuvos piliecius o ne apie savo garbe. Kasdien tos pacios daineles.

kada

kada portretas
tas kgpistas zydas atsakys uz savo veksmus ir nustos kirsinti

Povilas

Povilas portretas
Nekreipti į agresorių dėmesio , o VYKDYTI TEISMĄ. Paprašyti interpolo dėl jų [ pučo vykdytojų bei vadovų ] išdavimo, kas neleis tiems nagliems maskoliams keliauti po Europą ir kitas šalis, kurios priklauso šiai organizacijai, nes bijos būti areštuojami...Prisiminkim, kai p Maskva seiliojosi, kai vienoje pietryčių azijos šalyje buvo interpolo pagalba sulaikytas ir teisiamas didžiausias rusų ginklų prekeivis - pardavėjas.

Tėvuk

Tėvuk portretas
Sekantis tu. Kai subinę nutarkuos tai iškart sureaguosi....

Anonimas

Anonimas portretas
tarptautinis Hagos teismas pradėjo bylą ,prieš Adamkų ir VSD buvusį šefą, Pocių ,dėl Lietuvoje kankintų 30 užsėniečių ,tai rimtas signalas ,kad Lietuvoje kažkas eina į gerą ,ateis laikas ir dėdulė kgbistas landsbergis bus įvertintas ,už teroristinę veiklą Lietuvoje ir karo kurstymą bei Lietuvos naikinimą .

NA NA

NA NA  portretas
ateis laikas ,kai Tiesa ,priduos kgbistą landsbergį ir visą jo dinastijos veiklą ,prieš Lietuvą ,žmonių teismui ,šita dinastija bujojo ir prie nacių , ir prie rusų o dabar dedasi Lietuvos patriotais ,pardavę Lietuvą žydams .kodėl prokuratūra netiria ,jo žygdarbių nuo 1991 metų ,kai jis su savo gauja organizavo teroristinius veiksmus .

tiesa

tiesa portretas
mes nuteisem rusus uz akiu o ka jie durnesni uz mus tai irgi nuteis uz akiu

to NA NA

to NA NA portretas
jau laikas tave priduoti prokuratūrai už šmeižtus

Kaunas

Kaunas portretas
Ka cia pezat prie boksto buvau maciau ,kaip rusijos kariskei stiklinem aim,kazkko prisirije,,viena nusove paciame bokste,o kitas gulejo kraujo klane,isnesiau kudasiu.

NA NA

NA NA  portretas
šitas karo kurstytojas bijo ,kad bus paviešinti ,jo veiksmai per 1991 m,_________kiek žinoma , buvo sutarta ,kad rusai taikiai paliks Lietuvą ir tai sutarė amerikonai su Rusais ,nes buvo pažadėta rusams investicijos ir ttttt ,dėdulė landsbergis darė žygius ir provokavo konfliktą ,kad destabilizuotu padėtį Lietuvoje ,kad Rusai galėtu pasilikti dėl blogos padėties Lietuvoje ,šitą kgbistą ,seime reikėjo raminti ir atimti iš jo ginklą ,kad nedarytų provokacijų ,gal ne be reikalo iškilo klausimas ,kad savi šaudė į savus ,,,,sėkmės ,tiesa visada išlenda ,,,,,

A lia ,,patriarchuj,,, siknaskyle

A  lia   ,,patriarchuj,,, siknaskyle portretas
pradejo svilt.... apie tai kalbejo Vaisvila ,Butkevicius ir daugelis kitu signataru....

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
TIKRI LIETUVEI IR NET NEREGUOJA TIK TAVO ANUKAS SU AUSTEJA IR RASA JUKNEVICIENE ZIAUREI REAGUOJA KAD RUSAI PUOLA AR PACIAM VYTUK NEJUOKINGA))))))))))))))))

an

an portretas
tuomet reikia issiusti visus rusus i savo tevyne kad nekeltu kriminalo ypac Klaipedoje ir Vilniuje su zydais irkt. asocialu ir ta turi igyvendint vsd kuri ir nezinia kam tarnauja?

Ujujui!

Ujujui! portretas
"Faktinis" nusigando, kad jo paties nepatrauktų atsakomybėn, o kaip jis vis kurstė įkalinti M. Gorbačiovą!

Virgis

Virgis portretas
BIJAI?

manau

manau portretas
Šiaip jau Rusija sovietų sąjungos reikalų perėmėja, - vadinasi ir teisiami sovietų sąjungos kariškiai ją turėtų dominti. O šiaip jau, - koks mums skirtumas , - jų teisėsauga daro ką jų valdžia jiems liepia , mūsų teisėsauga , - ką mūsų politikai nusprendžia .

Anonimas

Anonimas portretas
Juokdarys...

Galerijos

Daugiau straipsnių