Quantcast

V. Landsbergis: pasirodo, galima šantažuoti ir tariamai normalų pasaulį

Rusija iškeitė 22 metus kalėti nuteistą Ukrainos karinių oro pajėgų lakūnę Nadiją Savčenko į du Rusijos kariškius nuteistus Ukrainoje. Rusams Ukrainos prezidentas suteikė malonę, taip pat pasielgė ir Vladimiras Putinas. Apie šią situaciją plačiau – laidoje „Dėmesio centre“, pokalbis su Tėvynės Sąjungos garbės pirmininku Vytautu Landsbergiu, socialdemokratų pirmininko pavaduotoju Gediminu Kirkilu, Europos Parlamento nariu Petru Auštrevičiumi.

Anot V. Landsbergio, Ukrainos karinių oro pajėgų lakūnės gyvybė kabėjo ant plauko mažiausiai du kartus, buvo tyčiojamasi ne tik iš jos, bet ir iš visų „demokratinių plepėjimų“. N. Savčenko nenorėjo gyventi tokiame pasaulyje ir buvo pasiryžusi mirti. 

„Tai yra beprotnamis, bet tokiu būdu, pasirodo, galima šantažuoti ir tariamai normalų pasaulį“, – laidoje sakė V. Landsbergis.

Plačiau apie N. Savčenkos sugrįžimą į Ukrainą ir kaip šį įvykį mato Lietuvos politikai – žiūrėkite laidoje „Dėmesio centre“.


Šiame straipsnyje: Vytautas LandsbergisNadija SavčenkoUkrainakaras UkrainojeRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvos nusikaltelis nr.1

Lietuvos nusikaltelis nr.1 portretas
Lanzbergis ! Tautos sunaikinimas,tai šito krošenos deka..Vemt ima żiurint I šlykštu żydpalaiki .

AK

AK portretas
Sakalo zodziais jis buvo ir mokykloje isdavikas.Tai ko noreti is tokio zmogaus, net nuviliojo savo klases draugo drauge apgaule. Kai zlugo SSSR tai pirmas emesi isardyti kolukius. Visi turtai (traktoriai, kombainai, masinos ir dideli potai zemes) atiteko kol. pirmininkams , buchalteriams, zootechnikams ir t.t. Kolukieciams liko lauzas ir 3 arai zemes. O p. lansbergis su zmona parsikele savo tevu zeme i geriausius plotus salia Vilniaus. Be to Avizieniuose persikele savo zmonos tevu zeme i jau iteisintus kitu pilieciu zeme. Zinokite, kas per tai zmogus. Jo genai like ir ateinancioms kartoms.Pagalvokite, kas tai buvo zmogus. Jam laisve tai pinigai i savo kisene. Todel jis yra saugomas nuo lietuvos pilieciu apsauga. Kodel?

Okupantų besiilgintis Kęsasi Br. keikia konservatorius

Okupantų besiilgintis Kęsasi Br. keikia konservatorius portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika“. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių