Quantcast

V. Landsbergis paragino pasimelsti už Rusijos politikų proto nušvitimą

  • Teksto dydis:

Pirmasis po nepriklausomybės atkūrimo Lietuvos valstybės vadovas Vytautas Landsbergis, komentuodamas Lietuvos garbės konsulo nužudymą Ukrainoje, paragino pasimelsti, kad būtų apšviestas Kremliaus vadovų protas. Pasak V.Landsbergio, Mykolo Zelenecos nužudymas turi būti laikomas įvykiu Rusijoje, ne Ukrainoje.

„Čia ne Ukrainoje įvykiai, tie įvykiai Kremliuje ir jie vis eina blogyn ir nežinia, kur bus jų liepto galas. Ką jis reikš Europai, galbūt ir žmonijai. Reikia melstis už Kremliaus vadus, kad Dievas apšviestų jų protą“, - šeštadienį Baltijos kelio minėjimo renginyje žurnalistams sakė V.Landsbergis.

Penktadienį Lietuvos ambasadorius Ukrainoje Petras Vaitiekūnas BNS pranešė, kad Lietuvos garbės konsulas Luhanso srityje Mykola Zelenecas Ukrainoje buvo pagrobtas ir po dvylikos dienų rastas sušaudytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesuprantam.kodėl

nesuprantam.kodėl portretas
po tiek metų neišblėsta neapykanta Rusijai.Nesveika neapykanta...dėl Sibiro trėmimų.galima suprasti.bet juk jau praėjo daugiau nei 50 metų.Ir lygiai tiek metų mes gyvenam be karo.Dėkokim Dievui.kad ramu.kad pas mus ne Irakas.Sirija.Jugoslavija.Donbasas ar ta pati Amerika.kur mokyklose nebesaugu...Dievo mokslas neapykantą ir jos kurstymą.pasikėlimą laiko nuodėme.Taigi gyventi be pykčio.neapykantos žymiai sveikiau visiems.Ir ne tik gyventi.bet ir numirti.

jankis

jankis portretas
fašistai maukit į lietrytį,del energetikos,tai tik senas smirdantis ožys ir kaltas,dabar kiek dar gali girti tas gandonas lanzbergis,jis,kai rusus papatė,tai apsimyžo ir daug žmonių matė,kaip tai buvo

tai sąžinė

tai sąžinė portretas
idiote, o ką tu padarei, kad Lietuva būtų energetiškai nepriklausoma? manai vienu rankos mostu buvo galima įvykdyti energijos nepriklausomumą? Geriau apie tai paklaustum Brazausko ir jo šutvės, o tuomet reikštumeis, debile.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių