Quantcast

V. Landsbergis: įsisiautėjo būdas kovoti dėl valdžios nesivadinant partija

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Tata pergyvena , kad anūkėlį komitetai gali nustumti į patvorį , taip bus ir bus labai gerai , PARTIJOS SUSIKOMPROMITAVO .

kauniete

kauniete portretas
man patiko untoko "grimasa" o kas del partiju tai mano senelis sakydavo :...partijos tai meslas ---ilipai ir susitepiai" ,,,,nepartinis ,bet apsisvietes ,kulturingas zmogus turetu buti prie valstybes aparato ,,, o partiniai tai gauja jie saaavo proto nee.neee.neee : .ka "banda"nutars tai jie ir bliauna lyg avinaiiiii uzzzzz.

Įsisiautėjo

Įsisiautėjo portretas
"Dėdulė" loti ir burnoti.

tomas

tomas portretas
Baisu ir šlykštu bent dalinai peržvelgus ,,komentarus": iš kur tiek iškreipto pykčio, paniekos Lietuvai ir Jos vadovams? Negi tai - jau kremlinio ideologinio šantažo pasekmės? Net nemalonu vadintis klaipėdiečiu, kai aplink tik giltinės paieškos, spjaudymasis , šmeižimas ir velniai zino, kam pataikaujama, kam meldžiamasi, kas smerkiamas. Žmonės - atsipeikėkit!!!

šmikis

šmikis portretas
Stasmbaus masto politinė korupcija, tai landsbergio įstatymas,prieštaraujantis konstitucijai, kai į seimą įkišami sąrašiniai be rinkimų.

Gimas

Gimas portretas
pajudino koncervus tai dabar kiekviena diena gelbetojas bandys drabstytis purvais aplink,kad tik kiti blogi,taigi is jusu koncervai ir sklinda tas visas brudas,rietenos,pavargo visa tauta,nors kuola tasyk ant galvos,vistiek pliurpia savo marazmus ir viskas

Anonimas

Anonimas portretas
tai jeigu jau buvo pradeta tokia kalba-tai gal galima butu konkreciai ivardinti kurios partijos taip nepatinka,nes dabar panasu kad dedule vel eilini syki kuria nauja intriga

O

O portretas
Lok,lok Dėdule,lok greičiau,nes Giltinę prie tavęs pamačiau

...

... portretas
Siautėji tai tu, Dėdule, pykdamas kad šunauja tavęs prezidentu nepavadino... ką gi, teks ožio titulu apsiribot, ar tai Tauta ne tau taiko?

as

as portretas
esi net uz stalina ir hitleri blogesnis senas pirdziau

Eilinis nusikalbėjimas

Eilinis nusikalbėjimas portretas
Visai dėdulė nuprotėjo.Tai ar pamiršai,kaip norėjai tapti Prezidentu?Bet rinkėjai 65 procentus balsų atidavė Brazauskui,o ne tau. Už tai taip pasiutai,kad visus įžeidinėji,žemini iki šiol.Nejaugi neskaitai komentarų? Ten absoliuti dauguma tamstos tiesiog neapkenčia.tai gal nekalbėk nesąmonių,apie valdžios norą.Jos labiausia nori pats.Bet visa tavo valdžia pasibaigia tuo,kad naudojiesi valdišku transportu ir apsauga.bet gal dabartinis Seimas prabus ir tą tamstos priveliagiją panaikins.

be

be portretas
uzkonservuoto vyr. runkelio yra dar socdemonai su genseko palikuonimis kirkindami Lietuva ir jos zmones.......

nu jo

nu jo portretas
o vadinantis partija viskas gerai?

Ignas

Ignas portretas
Valdžia nesikoncentruoja į tiesioginį darbą, o riejasi. Be abejo, dėl valdžios, savo gerovės. Ką norėti, jeigu bet kokioj įstaigoj atsiranda tokių, kurie lipa kitiems per galvas, kad tik pasiektų savo, nė principų, nė sąžinės

Reliktas

Reliktas portretas
Beveik visko jau iš LTSR paveldo atsikratėme. Liko tik konservuotas "Dėdulė" su visa familija. Gal lama padės pribaigti šį blogį?

aš portretas
JUOKINGA, dėl pablogėjusios ekonominės situacijos kai kurie neišmanantys kaltina V. Landsbergį ir Grybauskaitę. Jų požiūris viską apie juos pasako, taip kalba " ale" Lietuvos patriotai, turbūt, ilgisi praeities, ne kitaip. GĖDA, kad Lietuvo0je nemažai jų yra.

Anonimas

Anonimas portretas
Visos partijos, buvusios valdzioje(ir greta), save diskreditavo.Isskyrus dabartine LZVS.taip kad, pasitikejimo partijomis niera.

Anonimas

Anonimas portretas
Seimas bukas ir dar bukesnis.Sedi rusofobai ir sneka bet ka.Tai rusas puola tremtys genocidai.Emigracija saukiasi kunigo neliko atsieit vertybes.O patys nieko nepadeda.Kelia mokescius kur pasisuksi vsur nesvietiskai brangu.Kaime laksto kiauliu maras.Viska uzdaro kaimietis prapuoles.Po to melagingai rekia kaimas nyksta.Kuo prisidedat.Viska naikindami.Uzsienij tokiu reikalavimu nera kaip durnoj Lietuvoj.

regis

regis portretas
LANDSBERGI, kas metai gyvenimas, pagrindinei gyventojų daliai-- BLOGĖJA. Esi viešai prisipažinęs ,kad patarinėji PREZIDENTEI ----Taigi, tavo patarimai padidino SKURDĄ šalyje--atstok ,ĮTAKOJĘS darbą Daukanto aikštėje.

vargas

vargas portretas
ir vel giltine nepastebejo savo klijento matyt gavo atkata

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje kažkokia partija vadinama "teroristų partija"? Šitas turėtų būti sutvarkyta...

untokas - naikinkime beverčių OŽIŲ ir GAUJŲ bandas

untokas - naikinkime beverčių OŽIŲ ir GAUJŲ bandas portretas
susirūpino OŽIAI, kad atėjo metas, kad reikia palikti turimas šėryklas-GANYKLAS,--- ir ne tik palikti, bet ir SUGRĄŽINTI visuomenei, ką neteisėtai PRISIPLĖŠĖ,----juk landsbergių sukurtos ideologinės GAUJOS /pasivadino partijomis/. ŽMONĖS ! kurkime gyvenimą be IDEOLOGINIŲ grupuočių--kurios pasikeisdamos, 27 metus TUKO mūsų sąskaita

Anonimas

Anonimas portretas
Demokratija net nekvepia,o bet kokia partija ,tai tas pats kaip mafija ,pinigus gauna ,o po to kas kiek gali tiek pasiima.

kur det

kur det portretas
kur ta giltine nejau isejo atostogu

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai kada pagaliau šis susireikšminęs nukvakęs garbėtroška bus patalpintas ten kur jam ir priklauso į durnyną, ar jam dar ne gana tos ,,ŠLOVĖS"????

ech

ech portretas
ale paskaicius komentarus...kiek cia daug susirinke Lietuviu ir Lietuvos priesu! o tuos kurie cia varo ant lt ir jos vadovu reiktu policijai perduot!

NA NA

NA NA  portretas
šitas senas kgbistas dėdulė užmiršo, kad pats savo gaują subūrė iš komunistų ir kgbistų ,kurie ilgai terorizavo Lietuvą ,žudė ,sprogdino ,darė perversmus ,_______ šitas žydelis vis dar tikisi atgaivinti žydišką komunizmą ir kgbistiniais metodais ,skaldyk ir valdyk kiršina lietuvą ,landsbergizmas tai Lietuvos nelaimė ,nes jų tikslas grobti lietuvos žemes ir turtus ,,,,,sėkmės lietuvai atsikratyti žydiško komunizmo ,

pragydo parazitas , pats uzgrobes per aferas

pragydo  parazitas  , pats  uzgrobes  per  aferas portretas
sajudzio pirmininko posta , apipleses tauta su prichvatizatoriu gauja, sukises y visus teisesaugos postus buvusius ir rezervo KGBesnikus ...su 18% savo gaujos ir ju chaluju balsu istojo y ES uzurpvo lietuvoj valdzia su jankiu ir euro sojuzo degeneratu palaiminimu, Viska daro priestaraujant tautai ir lietuvos konstitucijai -vygdo tautos genocida ir dar padla kaltu iesko ..... isviesint visus labnsbirkiniu konservatkgbesniku gaujos nusikaltimus ir teist kaip tautos ir valstybes isdavikus

šulcas

šulcas portretas
mes visi Lietuvos žmones esame šitam prapesoriui ir ne tik jam ,klaidos nepadariau;šunauja,visokie gyviai,o kas liečia valdžia tai juk jam tik jos ir norisi,juk kodėl jis nori ,kad jį pripažintu pirmu Lietuvos vadovu.ir dar gal jį užlupo kur nors Rusijoje,kai pamatė kas per žmogus už tai jis dabar ant jos ir varo

pats

pats portretas
musa pats rekia....

Tata,

Tata, portretas
Sąjūdis taip pat nebuvo partija - matyt, pamiršai

bedantis sobaka

bedantis sobaka portretas
pradejo loti...

as

as portretas
spyga tau o ne valdzia

gegute ir gaidys

gegute ir gaidys portretas
kukuska chvalit petucha za to cto chvalit on kukusku Gegute todel gyria gaidi, kad gaidys giria gegute. Gera rusu patarle, tinka prezidentei ir konservams su v.l. priesakyje. Dabar prasides puolimas pries valstiecius, nes valstieciai pajudino, patempe uz virvutes tuos, kuriu negalima liesti.

nekoncervatorius

nekoncervatorius portretas
zmogui reikia pasidomet apie sutarti su giltine o jis kaip visaqda peizeja kliedesius ir apie sunaujos ir sudkalbiu jo kuriama gerove

tempor

tempor portretas
Partijos yra dviejų rūšių - ideologinės ir oportunistinės. Oportunistinėms partijoms jokios paramos - nei valstybinės, nei visuomeninės. Jos turi sužlugti savaime. Lietuvai užtenka 5-6 politinių partijų.

Rikas

Rikas portretas
Logiška, įtikinanti argumentacija !

SSaulius

SSaulius portretas
Matomai Kauno diena suklydo,praleisdama ,-kad Lansbergis yra Sovietinis profesorius.Atitaisykit klaidą

jo jo

jo jo portretas
lovys tik partijom...

pagaliau atsipeikėjo

pagaliau atsipeikėjo portretas
oligarchai perka miestus ir valstybę.

slove raud,profesor

slove raud,profesor portretas
kodel sitas draugas tarybineje lietuvoje sekminga karjera dare o nesipriesino

...

... portretas
CHA: "Vytautas Landsbergis apgailestauja, kad Lietuvoje įsisiautėjo būdas kovoti dėl valdžios nesivadinant partija" - ach, Dėdule, kam ta demagogija, pas mus DEMOKRATIJA, kas reiškia VISŲ lygias teises; tos 'partijos' neturi JOKIŲ papildomų teisių į valdžią, jos - TIK laisvalaikio praleidimo būreliai (ir pasakyk tai savo valkatėlei).

Galerijos

Daugiau straipsnių