Quantcast

V. Baltraitienė palieka Darbo partiją

  • Teksto dydis:

Buvusi Žemės ūkio ministrė ir Seimo narė, Darbo partijos Kėdainių skyriaus pirmininkė Virginija Baltraitienė šeštadienį savo bendražygiams išplatino laišką, kuriuo ji informavo, kad traukiasi iš partijos.

Šį faktą portalui 15min.lt patvirtino pati politikė, tačiau komentuoti pasitraukimo priežasčių atsisakė. Su jomis ji supažindino tik savo bendražygius. 

Nenorėčiau viešai komentuoti priežasčių – tiesiog priėmiau sprendimą trauktis iš partijos ir iš aktyvios politikos. Išplatinau laišką savo Kėdainių skyriaus partiečiams, kadangi tiek metų buvau skyriaus pirmininke. Laiškas buvo skirta tik jiems, ne visai partijai“, – teigė V. Baltraitienė.

Iš partijos pasitraukti V. Baltraitienė planuoja iš karto: „Jeigu bus įmanoma prieiti prie elektroninės sistemos, jau šiandien išsiregistruosiu iš partijos“. 

Paskutinis lašas

Portalas kėdainietis.lt rašo, kad V. Baltraitienė savo laiške teigė, jog paskutinis lašas jos apsisprendime buvo, kai Darbo partija pradėta linksniuoti prokurorės papirkimo byloje.

Teisėsauga ketvirtadienį atliko kratas Vilniaus apygardos prokuratūroje ir sulaikė Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiąją prokurorę Ritą Aliukonienę, jai pareikšti įtarimai prekyba poveikiu stambiu mastu. Generalinė prokuratūra patvirtino, kad tyrimas susijęs su Darbo partijos bylos nagrinėjimu Lietuvos Aukščiausiame Teisme.

Praėjusią kadenciją valdančiojoje daugumoje buvusi Darbo partija spalį rinkimuose daugiamandatėje apygardoje neperžengė patekti į Seimą reikalingo 5 proc. balsų barjero, vienmandatėse apygardose mandatus iškovojo du partijos iškelti atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jotautui - Kazys suvalkietis

Jotautui - Kazys suvalkietis portretas
Pažįstu p..Virginiją, protinga, dora moteris, gerų tėvų vaikas. Į Uspaskio partiją stojo ne iš meilės šefui, o todėl, kad taip reikėjo. Dabar, kai Viktoras dingo iš mūsų, persiskirstė jo turtai, nėra reikalo p.Baltraitienei likti toje nykstančioje partijoje - išstojo be didelio triukšmo...

Kremliaus agresija yra blogiausia, kas gali nutikti Lietuvai

Kremliaus agresija yra blogiausia, kas gali nutikti Lietuvai portretas
Vis kolaborantai verkšlena dėl Landsbergių giminės. Ak, ta Landsbergių giminė ! Gabrielis Žemkalnis-Landsbergis statė gražius rūmus, mokyklas, ligonines. Profesorius Vytautas Landsbergis išaukštino mūsų kompozitorių, menininką Čiurlionį, jis vadovavo kovai už Lietuvos Nepriklausomybę. Jo sūnus Vytautas Landsbergis - rašytojas, scenaristas. Jaunėlis Gabrielis Landsbergis jau vadovauja antrajai pagal didumą partijai ir frakcijai seime. Be abejonės tai yra geriausia, kas galėjo nutikti Lietuvai.

Jotautas

Jotautas portretas
Nebėra progos pabaliavoti su braliais po medžioklės, Tai ko čia laikytis į tą Darbą įsikibus. Nuo medžioklės arčiau prie žemės ūkio, prie žalumos. Gal patrauksim pas žaliuosius valstiečius ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių