Quantcast

V. Adamkus prezidento rinkimuose ketina balsuoti už G. Nausėdą

Grįžti į straipsnį

Aistė

Aistė portretas
Gerb. Prezidentas Valdas Adamkus įžvalgus ir ne "trintukams", kitaip MANAU arba KAUNIETIS ir t. t., kitaip tariant Troliams, spręsti apie Prezidento nuomonę, Kiek Lietuvoje bankininkų, kad nuo jų priklausytų rinkimų rezultatas, vargšeliai Jūs, eikit į bažnyčią Didžioji savaitė, gal protelis nušvis. Aš už Gitaną Nausėdą, nors ir nesu bankininkė.

manau

manau  portretas
Man atrodo visi supranta kad Nauseda i prezidento posta nori prakisti bankininkai o kad bankininkai ivairiausiais budais smaugia paprasta tautieti visi jauciame ir laimejes rinkimus Nauseda nieko nepakeis tik privales tarnauti bankininkam mano nuomone Nausedai labai nori laimeti rinkimus kad ji ir jo PILI draustinyje saugotu apsauga iki gyvos galvos uz musu moketoju pinigus.As manau kad tauta issirinks tikra valstybes prezidenta be bankininku pagalbos.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Labai gaila,bet gerb. Adamkus neizvelgia lietuvai gresmes(nes esame labai maza salis) musu tapatybei,kalbai,identitetui ateityje. Jisai skaito,kad mus turi istraukti ale civilizuota europa,padeti turi JAV-turim buti prisiplake,mes esam trecerusiai ir t.t. Prie europos vairo yra prieje gamtos klaidos ir savanaudziai kurie europos tautas veda prie haoso-lauzio pagrindines nusistovejusias vertybes ir gamtos desnius, diktuoja salygas silpnesnem salim-tai veda i aklaviete. Tam bando priesintis lenkija,vengrija,austrija apie tai uzsimina ir JAV.Ponas prezidente reikia ziureti kur kas toliau ir isdidziau,nepamirsti,kad kalbate lietuviu kalba kuri yra visu europos kalbu pamatas. Nauseda - tai dar vienas trypciojimas vietoje(jeigu ne atgal) penkis metus.

Anonimas

Anonimas portretas
pensininkams turi būti uždrausta balsuoti

Rocky Balboa

Rocky Balboa portretas
Giliai nusispjaut už ką balsuos Zuoko vaiko krikštatėvis. Kita vertus jau aišku kieno žmogus yra Nausėda

Pensininke

Pensininke portretas
Musu valstybe sukaups PREZIDENTU miesta islaikoma ir saugoma ( neaisku nuo ko?) is valstybes biudzeto

Algis

Algis portretas
Senatvė savo padarė

linkėjimai marazmatikui tapkiniui ir konservų zombiams

linkėjimai marazmatikui tapkiniui ir konservų zombiams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

Anonimas

Anonimas portretas
slepke adamkevic yra tikras Lietuvos parazytu,parazytas.

Anonimas

Anonimas portretas
KGBistas aisku balsuoja uz KGBista, cia nenaujena slepke yra slepke.

šulcas

šulcas portretas
balsuoti reikia taip,kad nepatektu į 2tura nei Nausėda,nei Šimonytė,nes jeigu jie abu pateks ir bus,kaip nori muzikantas,o mes negalėsim nieko pakeisti,nes turėsime rinkti iš jų dviejų.Iš visų kandidatų geriausia šansą skaitau turi Skvernelis tai jau geriau policininkas negu tie du

Pamirškite tą Adamkų,ške

Pamirškite tą Adamkų,ške portretas
Kada Premjeras R.Paksas,jau nieko negalėdamas padaryti ,kad neleistų milijoninės vertės Lietuvos turto -Mažeikių naftos gamyklos padovanoti amerikonams,ką labai norėjo padaryti ir padarė dėdulė Lansbergis,jis nuvyko pas tuometinį Prezidentą Adamkų ir pasakė,kad jis tokios nusikalstamos sutarties nepasirašys.Adamkus jam atsakė,kad jeigu nesirašysi tu,pasirašys kitas.Paksas po tokio Prezidento pasakymo atsistatydino iš Premjero pareigų.Nauja Premjere buvo paskirta Lansbergio pakalikė Degutienė,bet net ta nedrįso tokios sutarties pasirašyti.Ji įpareigojo tą padaryti kvailelį Kaktį.Šis sutartį pasirašė,naftos gamykla buvo padovanota Lansbergio ir Adamkaus mylimiems jankiams ir dar buvo pridėti milijardinė suma už jau jankių gamyklos nuostolingą darbą.Po sutarties pasirašymo,Kaktys dingo,kaip pirdalas vandenyje.

as

as portretas
jei tauta nebalsuotu uz bankininka vieno ske skant balsas nieko nereikstu taip kad pagalvokit ar verta uz bankinin ka balsuot uz skandinavu banku statytini.....

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Jus apkaltinote Lietuvos Prezidenta Paksa Lietuvos isdavyste uz tai , kad jis kakokiam Rusijos pilieciui iteike medai!!!!! Adamkus Amerikos kolaborantas proies Lietuvos istatymus buvo pastatytas prezidentu ir pastate Amerikos slaptus CZV kalejimus, uz kuriuos dabar visi Lietuvos pilieciai tures moketi baudas. Klausimas ar slaptu Amerikos kalejimu statymas Lietuvos pries visus Lietuvos istatymus NESISKAITO LIETUVOS ISDAVYSTE?????

Nei žuvis nei mėsa

Nei žuvis nei mėsa portretas
Toks už tokį

Rinkėja

Rinkėja portretas
Tai ir aš balsuosiu už Nausėdą, kadangi mano kandidatą konservatoriai eleminavo iš pat pradžių. O gaila.

Tikesimes Lituviai turi savo galva

Tikesimes Lituviai turi savo galva portretas
Pono Nausedos, atstovaujancio bankus sau nerinksim. Nes mums nepakeliui.

...

... portretas
DEJA, normalių kandidatų NĖRA, teks išbraukti visus - te DAR kurį laiką Dalytė paprezidentauja.

lygis

lygis portretas
metai duoda savo gerai kad turi pilna islaikyma bet vistiek peizeja nesamones kaip ir jo bendrazygis dedule

Kas tas Adamkus?

Kas tas Adamkus? portretas
O kas tas Adamkus?

pastumdelis

pastumdelis portretas
uz pastumdeli,veplos

Liūdna

Liūdna portretas
Toks tokį pažino ir ant alaus pavadino.Juk jie abu vienodi.Vienas neteisėtai išrinktas,atsikraustė iš JAV su Šiaulių tapkėmis,ir nesuprasdamas ką jis turi veikti,tiek metų atsėdėjo poste.Bet tas bent nekenkė.Dabar jis pritare,kad jo vietą užimtų kitas toks pat, tik jau skandinaviškų bankų valdininkas.

siknius

siknius portretas
savaime aisku, kad masonas uz masona, kas uz Simonyte, tas uz Landzbergi, kas uz Skverneli, tas uz valstybes ir mafijos bendradarbiavima. Manau-Juozaitis-prezidentas, Skvernelis- min. pirmininkas, o like-del nuotrauku istorijai, ir kad kliudytu lyderiams. stai Austrevicius-tyliai ramiai pasitrauke, kad nenubrauktu balsu lyderiams

Anonimas

Anonimas portretas
Tik uz Arvyda Juozaiti . Ka dar sugalvos itraukti be nusenusiu Landzbergio ir Admkaus i sia nesvaria agitacija. Nemulkinkit liaudies, patys apsispresti sugeba be mulkinimo su visokiais keistais reitingais ir nesamoningos agitacijom

As

As portretas
O kodel niekas iki dabar neistire Adamkaus praeities įdomių dalyku rastume geriau nerinkite pasigailesyte

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Tik už Skvernelį,gal geičiau susodins tuos kas praskolino Lietųvą.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal dar kas nors vertingo liko Lietuvoje,Adamkevičius su Nausėdos pagalba saviems prastumtų,argi pamiršot Mažeikių naftos biznį?O buvo atsivėrusi galimybė ekonomikos augime,bet .......Didybės manija ir senatvėje neapleidžia?

...

... portretas
nauseda banku atstovas,simonyte lansbergio vasale,skvernelis buves policininkas,gal juozaitis , atrodo padorus zmogus...jau turejom dalia , kurios praeitis dar dabar neatskleista..per lietuvos atgimima ji dar rusijos universitete dirbo, kuris priklauso kgb .butu viskas aisku vakaru valstybese, visi tyli ,visiems gerai...

Tam To Vistos Wolm.

Tam To Vistos Wolm. portretas
Nepatinka skaicikai.Paskaityk protingo GAIDZIO,deja jo kiausiniai nevalgomi.Fui.

Teisus BITE

Teisus BITE portretas
Reikia ziureti ka gero PADARE ir ka gero PADARYS.Seniau prie AMBalo girdejau tokia nuomone,GERAS PREZIDENTAS NIEKUR NESIKISA.Tai ar tokio mums rekia kiseninio prezidento,kap buvusi.Lanzbirbai isbujojo,kaip dilgeles nuo srutu.Greit visa Lietuva nupirks uz 1 eur.Balsuokit uz SKVERNELI jis parodys ka gali dirbantis ZMONEMS Prezidentas.NEAPSIRIKSIT-garantuoju.

To-vistos walmora

To-vistos walmora portretas
Gal geriau pasivadink ,,vištos protas",tada mąstymo lygis atitiks.

vladas

vladas portretas
Balsuosiu už p.Juozaitį,o jei jis nepapuls į antrą turą,tada už p. Skvernelį. Ilgai galvojau ir manau,kad ne be reikalo.Jaučiu,tuoj pasigirs koncervinių šunų lojimas ir tam pasiruošiau-užsikimšau ausis.

Bite

Bite portretas
N -SĖDA ?! Ar kas nors zino ar galvoja ka jis siaip LT labui, LT zmonems nuveike? As tik zinau kad vis i silta kokio nors patarejo kede SEDA ir vis sedi sedi...Ar butina keisti kede?...nebent reikia minkstesnes. Kartais tieisog zmones renkasi taip: "Na gal jis nieko blogo nepadare...?."

vladas

vladas portretas
Nausėda pasikvietė į talką tą nupiepėlį buvusį ,,amerikoną".Matomai vėl kažką nori prasukti už eurą.

taip.

taip. portretas
Trep kojele,as neatsiemiau amerikos pilietybes kol netapau liatuvos prezidentu,trep kojele.

julija

julija portretas
Jeigu nebutu galimybes komentaruose issivemti, tai turbut namuose aptriestumet visas sienas, Nagi, pirmyn...

gaila

gaila portretas
slyksti Adamkaus agitacija balsuoti uz Nauseda manau kad Prezidentaujant Adamkui ir padedant Nausedai padejo Wiliamsui nusipirkti Mazeikiu nafta uz 1 eura As manau kad tauta bus protinga ir pasirinks tikra kandidata kuris saziningai dirbs tautos gerovei Nauseda visa savo tarnyste vartesi didziuliose banku piniguose ir jam suprasti kaip pragyvena eilinis zmogelis NEIMANOMA as manau kad Nauseda i Prezidento posta stumia bankinikai o isrinktas Nauseda tures tarnauti bankiniu klanui,Eilinis zmogelis bus visiskai paliktas likimo valiai.

balsuoja kas už ką nori

balsuoja kas už ką nori portretas
apsieisim ir be agitacijų. Nusėda gal ir nieko, bet yra kas geresnio.

V.L

V.L portretas
Darosi ponui Nausedai neramu....eina "va bank"

Aldona

Aldona portretas
Apsieisim ir be Adamkaus agitaciju... jam saulele jau vakarop, bet as tai niekaip neisivaizduoju Nausedos prezidentu, saiposi saiposi ir pilsto is tuscio i kiaura. Man atrodo, kad Lietuvos prezidentas dar negimes, tiesiog nera nei vieno...

Kauniete

Kauniete portretas
Toks už toki

Anonimas

Anonimas portretas
KGBistas pardave naftos gamykla uz lita svolocius lansberginiusubinlaiza.

Anonimas

Anonimas portretas
Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektrību, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku ikvienam izlasīt šo rakstu - bit.do/energyeco Esmu to izmantojis kopš decembra, un rēķins ir kļuvis mazāk!

Anonimas

Anonimas portretas
KGBistas balsuos uz KGBista,kodel tas slepetinis reklamuoja nuoseda,,ar nepazede konstitucija turetu, VRKsitam duoti bauda sliuriniui.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Bet as nebalsuosiu uz Simonyte, nes Lansbergsudziu oziu ferma yra Lietuvos prakeiksmas kuria reiketu sudegimti kaip prancuzijos kazkokios ten motinos katedra

VILENSKIS

VILENSKIS portretas
dar daugiau litvinai,turesit groshu ,est,trest bei pigiu kandonu,nes prezydentem bendzy washa PANI....

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
As labai myliu Gamasieksualus, o kadagi Skvernelis ir Nauseda pries Gamasieksualus tai jeigu as balsauociau tai balsuociau uz Simonyte

Vilnietė

Vilnietė portretas
Dauguma džiaugiasi,kad daugiau uždirba Velykom daugiau perka turi daugiau pinigų kino dêka? Skvernelio vyriausybės

Manau TAPKIUJ jau senai

Manau  TAPKIUJ  jau  senai portretas
laikas atimt teise balsuot......

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Cia yra ne nuomone, cia yra faktas. Adankus negyveno Lietuvoje ir jis neturejo teises buti Lietuvos prezidentu. Tai yra faktas kad ir kaip Oziasudziu propogandistu ferma bandytu viduriuoti ir skleisti kokia nors triedaline propoganda

Algis

Algis portretas
Tinkamiausias prezidentas butu Nauseda. Simonyte neblogai. Skvernelis netinkamas, o Juozaitis tai Kremliaus statytinis -net jo zmona Rusijos piliete tai ka cia ir daugiau gali pasakyt...

na.... kaip sakoma

na.... kaip  sakoma portretas
vagis vagy ir per atstuma atpazysta....

Taip

Taip portretas
Mano taip pat tokia nuomonė kad jis kai Lietuvai buvo sunku tepė slidės i Amerika,o dabar senis dar agituoja mes už Skvernelį!!!!

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Apskirtai adamkus yra niekinis nelegytymas , Jis neturejo jokios teises kandidatuoti i prezidentus, nes pagal lietuvos istatymus ADAMKUS NEGYVENO LIETUVOJE. Taciau amerikos chuntai buvo visiskai pofik. Paksas yra didesnis Lietuvos prezidentas nei Adamkus, ir ateityje is adamkaus bus atimtas sitas nelegetymaus prezidento uzvadinimas

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Skaityk gyvenai Lietuvoje, matei kaip visa valstybe pavirto i sudu kruva, nu tai reikejo dalyvauti politikoje, kazka veikti daryti, pasisakyti uz , pries. Nulis visiskai nieko, kaip sudas ant vandens pluduriavo ir lauke kada kas nors istrauks ir pakels ant sakes. Nu ir matai atsirado adamkinis sudo gabalas kuris bando kita sudo gabala isgraibyti is vandens

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Koks buvo amerikos CZV marionete , toki myzala ir dabar nori pastatyti. Nauseda yra niekas, visiskas nulis. 15 metu pranesinejo kazkokio banko oru prognoze. Jis visiskai nieko neraukia, jis is viso nedalivavo politikoje, jis visikai nekritikavo jokios valdzios ir niekas jo neriktikavo. Jis yra visika chuinia....

Ką portretas
Tai nesuderino nuomonės su krabu??? Kas dabar bus??? Mužikams per daug klaustukų???

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Pi....da....

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
reikalinga daug pimigų...

Slepetinis

Slepetinis portretas
prezidentas.Dar jis turi zodi.Jo siulymas lygus minusui.

Kaip gi, kaip gi

Kaip gi, kaip gi portretas
kas galėtų suabejoti, kad ponui Adamkevičiui taip svarbi Lietuvos ateitis :)

valerylevako

valerylevako portretas
Jūs varat maksāt par 40% mazāk par elektroenerģiju, nekādā veidā maldinot vai pārkāpjot likumu! Es iesaku visiem izlasīt šo rakstu most.tk/ecoenergy Es to esmu izmantojis kopš decembra, un rēķins patiešām ir kļuvis mazāks!

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Skverneli,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Juozaiti,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Nauseda,spaudziam zalia.

Anonimas

Anonimas portretas
Balsuokit uz Juozaiti. Adamkevicius yra Amerikos ziurke ir jam patinka ziurkes tokie kai Skandinavijos bankininku ziurke Nauseda.. Nebuk idiotas NEBALSUOKIT uz ziurkes jie Lietuvos isdavikai.

Vistos Valmora

Vistos Valmora portretas
Kas uz Simonyte,spaudziam zalia.

Pilietis

Pilietis portretas
Aš balsuosiu už S.Skvernelį ir visus raginų tai daryti.Visi kiti marionetės ir klounai.

Galerijos

Daugiau straipsnių