Quantcast

Užkliuvo neadekvatus M. Puidoko elgesys

Grįžti į straipsnį

Mociute

Mociute portretas
Kai valdziai nepatogus zmogus tai jau viskas kliuva ,ir sedi ne taip ir kalba ne taip ,ir neadekvatus ir t .t.Kaikur elgesys primena studentiska ,bet jis protingesnis uz kai kuriuos ir su laiku bus geras politikas.

Ona

Ona portretas
O po visų savo šlykščių"manevrų",Džiugelis dar turi garbę ir orumą?Manau,kad nereikia ieškoti to,ko nebeturi?

natalija

natalija portretas
ABU VIENODI ABU VIS LAIK VELESI I INTRIGAS SMEIZIA KITUS MANAU KAD CIA JU PIRMA IR PASKUTINE KADENSIJA SEIME REIKIA DIRBTI O NE SAVO AMBICIJAS REIKSTI UZSIIMTI APKALBOM TU VIRUKU LYGIS PER ZEMAS VALDYTI SALI

ALGIS

ALGIS portretas
Klausimas , kaip Džiugelis dalyvauja eisme gatvėje , jeigu prie vežimėlio nėra veidrodėlio

Algys

Algys portretas
Tai yra vagyste,tam ziurkiui maza snuki isdauzyti-tyciojasi is invalido,negalincio apsiginti!

Tučkus

Tučkus portretas
Acto garintojas varo šou...

vel Dziugely valstieciai skriaudzia...

vel  Dziugely  valstieciai  skriaudzia... portretas
Puidokai baik fotkint Gabrieliaus spragalkas...

Gedinga

Gedinga portretas
Puidokas yra Fuidvokas.

Nepavyks ,protingi

Nepavyks ,protingi portretas
jau atskiria kas yra patyčių meistrai, net komentaruose iškaitoma) Kas dėl ,,užuojatos ,, Džiugeliui, kiek žinau ponas buvo ,,atsakingas,, už neįgaliųjų reikalus seime, priminkite kokiais pasikeitimais gali neįgalieji pasidžiaugti ? Ką jis padarė be rūpesčio kažkokiais perdirbėjais ir skambučio aplinkos ministrui? Nieko verti padejavimai.... )))

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Jei M.Puidokas parodė tiesą, kad ir slepiamą, tai gerai padarė. Tiesos nereikia bijoti net pačiam Džiugeliui, tuo labiau, kad tai jis ruošėsi pats paviešinti. Kur problema? Ką ten ponas Džiugelis slapto daro tame Seime? Jei kartais M.Puidokas "redagavo", pakeitė turinį to ką nufotografavo... tada reikia labai bausti. O tiesai seimūnai PRIVALO būti pakantūs, nors gal tai ir yra sunku. O TIESA yra ta, kad visi 7 Seimai yra antikonstituciniai, nelegitimūs. Seime visi yra NETEISĖTAI, nes rinkimai yra antikonstituciniai, pažeistas LYGIOS rinkimų teisės principas įtvirtintas LR Konstitucijos 55-am straipsnyje. O tai reiškia, kai Seimo nariai priesiekia Konstitucijai, tai jie iš karto ją ŠIUKŠČIAI sulaužo, visi turi būti IŠGRŪSTi iš Seimo iš karto. Tačiau visi jie sėdi kaip KIAULĖS, kaip PENKTOJI KOLONA ir spjauna ant savo garbės, ant Valstybės, ant Konstitucijos ir ant savęs. Tai tokia tiesa. Apie tai Seimo nariai jau daug kartų informuoti, informuota ir konstitucinė nusikaltėlė D.G.

Kūdra

Kūdra portretas
Be dvasios ubagų Kauno rinkėjai - niekaip. Puidokas - tai Šustauskas nr.2 Moraliniai beraščiai. Fui

Charbauskis

Charbauskis portretas
Fui = dvokas....

Vika

Vika portretas
Na,ir sm....is tas Puidokas. Cia jau apie morale nera ko ir kalbeti. Ir toks (o gal ir ne vienas) sedi seime? Zmones, ir ka mes renkame? Kaip tokie veikejai is viso gali buti seime? Vyti lauk toki issisokeli! Nejaugi Lietuvoje nebera padoriu zmoniu, kuriuos galetume isrinkti? O gal cia tas, kuris eina per partinius sarasus (nes per juos "renkami" tie, kuriu mes tikrai nerenkame)!

tikrai kgb auklėtinio Stukačiaus metodai

tikrai kgb auklėtinio Stukačiaus metodai portretas
kokia GĖDA, kad jis Kaune išrinktas.

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
Visi perbėgeliai turėtų dėti mandatus . Nepatiko, visaip būna, bandai per sekančius rinkimus. Ar tai nėra rinkėjų apgavimas? Kokius rinkėjus atstovauja Džiugelis ir tas pats Matelis ? Jie rinkti kaip keliaujantys su ,,valstiečiais,, . Jais pasitikėjo ir balsavo . Kokie rinkėjai išlaiko tuos ,,pabėgusius,, ponus ?

Konkrečiai kaip buvo pasityčiota ?

Konkrečiai kaip buvo pasityčiota ? portretas
Parašė ką matė ? Pafotkino viešą asmenį seimo narį ? Bijo tiesos? Manau tuo neįgalumu bandoma prisidengti pagal situaciją . Ponas yra seimo narys ir neįgalumas visai nieko dėtas.

Azuolas

Azuolas  portretas
Kas jis toks, pons Puidoks, is kokio urvo islindo? Tyciotis is neigalaus, is silpnesnio fiziniu poziuriu yra zema, negarbinga ir, mano gala, ponulis tyciojasiukaityte ir is savo rinkeju. Pirmyn rinkejai ir toliau rinkite tokius dvasios ubagus. Sekmes! Pagarbiai.

Galerijos

Daugiau straipsnių