Quantcast

Ukrainos piliečiai Lietuvoje balsuoja prezidento rinkimų antrajame ture

  • Teksto dydis:

Lietuvoje gyvenantys ar besilankantys Ukrainos piliečiai sekmadienį ambasadoje Vilniuje balsuoja šios šalies prezidento rinkimų antrajame ture.

Dalyvauti prezidento rinkimuose ambasadoje registravosi per 3 tūkst. Ukrainos piliečių. Per pirmąjį turą kovo 31 dieną balsavime dalyvavo apie 400 žmonių.

Per pirmąjį turą Vilniuje balsavę rinkėjai labiausiai palaikė dabartinį šalies vadovą Petro Porošenką, jam davę 165 balsus, o antrojoje vietoje paliko komiką Volodymyrą Zelenskį su 127 balsais.

Šie du kandidatai rungiasi ir antrajame rinkimų ture. Ukrainoje per pirmąjį turą pirmavo V. Zelenskis su 30,24 proc. rinkėjų parama, o P. Porošenką palaikė 15,95 proc. rinkėjų.

Per pirmąjį turą dėl Ukrainos prezidento posto varžėsi 39 kandidatai.


Šiame straipsnyje: Ukrainaprezidento rinkimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

dar vienas absurdas

dar  vienas   absurdas   portretas
kaip kažkokie haholai kurie nežino nei lietuvos politikos nei mūsų gyvenimo gali balsuot tai taspats atvažuojam mes į jav ir tem balsuojam ir nežine už ką ir nežine dėl ko ir koks tikslas tik ponuliams kad būtų balsų daugiau

...

... portretas
Mūsų apžvalginYkai jau prasidarė kad ir šie 'rinkimai' baigsis kaip kad ir su a'Damkaus 'išrinkimu' buvo - kompiuterių gedimu.

rsr

rsr portretas
nugi arabas pries araba... kitu tautu neileidzia prie valdzios...o jai but kitos tautos atstovas laimejas,turbut ten ramu but buve...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių