Quantcast

Ūkio ministras: valstybės parama jaunoms šeimoms gali sukelti būsto nuomos kainą

Grįžti į straipsnį

Marian Micheal

Marian Micheal portretas
tai iš Brėmeno, Džordžijos, JAV. Mes siūlome visų rūšių paskolas / finansinę pagalbą 3% nuo mažiausiai 3500 JAV dolerių iki maksimalios 50 000 000 EUR arba EURO .... Prašome kreiptis dėl paskolos, jei jus domina bet kuri šalis, kurią norime pagalba, kuri nėra finansiškai stabili, susisiekite tiesiogiai su skolintojo el. pašto adresu Pašto adresas: (diamoninvestments99@gmail.com) Lengvas

Geka

Geka portretas
Viena ranka duoda, kita atima. Palaida bala visur. Tesiasi konservu ir socu sukurtas nebaudziamumas uz valstybes griovima.

Teisus...

Teisus... portretas
Kodel valdzia pastoviai pradeda nuo labiausia pazeidziamo zmoniu sluoksnio,nuo pensininku,nuo jaunu zmoniu ir kt. Kodel jie netvarko nuo saves,nuo milijonieriu,zodziu nuo turtingiausiuju? Taip ir didina tarp zmoniu atskirti,okalba,kad reikia mazinti.Jie mazina lygiai taip pat,kaip kazin kada zadejo seme sumazinti per puse seimunu,arba savivaldybese biurokratu aparata.MELAGIAI,AFERISTAI,VAGYS!!!...

Paskolą imęs

Paskolą imęs portretas
Nesamonė ta parama, imėm paskolą pasakė, jau visi limitai išeikvoti,bet jums tai priklauso.Tai kas čia per nesamonė?Jei yra žmonių grupė, kuriems priklauso, tai turi mokėti visiems, o ne pasakoti pasakas,kad baigėsi pinigai.O jiems algoms pinigai nesibaigia kaži???

Geras ministras

Geras ministras portretas
Patinka tokie ministrai. Pakelsi atlyginimus, pensijas - sukils maisto kainos, padidinsi būsto kompensacijos. Tai gal mažinkime algas, pensijas, nemokėkime kompensacijų, tada viskas atpigs? A, ministre? Darai gėdą šiai seimo daugumai. Ir Skvernelį asmeniškai antireitinguoji.

Galerijos

Daugiau straipsnių