Quantcast

Ūkio ministras: norėčiau, kad Vyriausybės pasitarimo įrašas būtų paviešintas

Ūkio ministras Virginijus Sinkevičius sako norintis, kad prieš kelias savaites vykusio Vyriausybės pasitarimo dėl registrų duomenų teikimo žurnalistams garso įrašas būtų paviešintas.

„Man pačiam norėtųsi labai smarkiai, kad tas įrašas būtų paviešintas, nes aš dalyvavau tame pasitarime“, – Žinių radijui trečiadienį sakė V. Sinkevičius.

Spalio pradžioje Vyriausybės pasitarime buvo svarstytos įstatymų pataisos, kurios žurnalistams būtų sudariusios galimybę neatlygintinai naudotis šalies registrų duomenimis.

Tuomet atidėjus sprendimą, žurnalistai pareikalavo pateikti pasitarimo garso įrašą, bet Vyriausybėje jis buvo sunaikintas.

Man pačiam norėtųsi labai smarkiai, kad tas įrašas būtų paviešintas.

V. Sinkevičius teigė, kad ministras pirmininkas Saulius Skvernelis kritikavo būtent svarstytą įstatymo projektą, nes Susisiekimo ministerija jį parengė „apgailėtinai“.

Jis taip pat tvirtino, kad tokio pobūdžio projektą turėjo registruoti Teisingumo ministerija.

„Dabar tie sklandantys mitai, kalbos viešos, kad premjeras įžeidinėjo žurnalistus, tai yra absoliutus melas“, – kalbėjo ūkio ministras.

Vyriausybė po savaitės patvirtino laikiną tvarką dėl Registrų centro duomenų teikimo žurnalistams ir pateikė Seimui įstatymų projektus, kurie turėtų leisti tai daryti nuolat.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
komunistai vienijasi su landsbergio kgbistų gauja ir slopina valstiečių viešinimą apie jų nusikalstamą veiklą prieš Lietuvą ,mes Lietuvos visuomenė norime žinoti ,kas sužlugdė Lietuvą ir kodėl Lietuvą valdo komunistai ir kgbistai .

NA NA

NA NA  portretas
Sinkevičiau nenori ,kad tau paviešintu Grybauskaitės įrašus ,_____tulpė susirašinėjo su mafijozais ir nurodinėjo ką kam daryti ,,,sėkmės , paviešink pirma savo karjeros laiptus ,,,,

Anonimaz

Anonimaz portretas
Pilnai tikiu ministro Virginijaus Sinkevičiaus teiginiais ir manau, kad tai opozicijos {LSDP ir TS-LKD} eilinis valdančiųjų šantažas siekiant sutrikdyti jiems sklandų darbą ir taip patiems prasibrauti į valdžią.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių