Quantcast

A. Landsbergienė neatvyko atsakyti į klausimus dėl sklypo už 1 eurą

Grįžti į straipsnį

Henrikas

Henrikas portretas
Landsberginės konservatnikų-žmonių-šudų partijos atstovai.

landsbergiu fanas

landsbergiu  fanas portretas
jeigu sitoj ubagu Lietuvoje butu nors 1 gramas teisingumo ,tai si karviu fermos karaliiene austeja su savo selekcininku gabriuku jau turetu gultus zonoj gerokai aptryne

Stanislovas

Stanislovas portretas
Blogai kai A.Landzbergienė visiškai nekreipia jokio dėmesio į sudarytos komisijos prašymą. Įdomu kokius vaikus toks žmogus gali išauklėti?

Nuotrauka pavadinčiau

Nuotrauka pavadinčiau portretas
Šiukšlės tarpduryje

As

As portretas
Vagys ir dar nebaudžiami

wagys

wagys  portretas
ir aferistai vaikus mokins meiles tevynei ,dorybes ir darbstumo

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kiek daug norinčių savo bukumą pademonstruoti?

benderas

benderas portretas
Į SIBIRĄ BROILERYNĄ !!!

savas

savas portretas
Aš irgi tokio sklypo už viena eura norečiau , aš bučiau daves daugiau gal kokius 10 bet man nedave . tai matosi kad klanas .

Užuojauta

Užuojauta portretas
Broileri gabriuk, kaip jautiesi, kai ryte prabundi ir šalia savęs pamatai moraliai supuvusios bobos gabalą.....

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jūs atsibuskite ir įvertinkite širinskienės nuopelnus Lietuvai- nei mūsų vaikų ugdymu rùpinasi, nei nepriklausomybė mūsų jai svarbi ir t.t. Kaip Pilypas iš kanapių išlindo - vis dalyvauja komisijose! Ar jos gerina mano gyvenimo kokybę? NEE!!! Tai man, kaip Lietuvos piliečiui, visai nereikalingos! Įstatymai man nepalankūs - o seimo nariai knaisiojasi komisijose- ar jie nesupranta savo pareigos?!

Angelė

Angelė portretas
Jos didenybė AROGANGIJA...

STT aūūūū...ūūū!!!

STT  aūūūū...ūūū!!! portretas
Išskirtinė giminėlė,Keliai į pažeidimus jiems raudonai kilimais ir žaliomis šviesomis nukloti.Klausimas - kiek ilgai tai tęsis.

l

l portretas
Lietuvos parazitai lansbikiu klanas tik vaidina skaidruoliais,visa koncervatnyku,liberastu,sockomunistu partijos eferistu partijos,o LRT 80%ziurkes ir ziurkenai.

AbrikosasSodeliškis

AbrikosasSodeliškis portretas
O JOCHAIDYJOCHAIDA-nuomosis už miljoną...iš uždarbio švietimo srityje....Na, ką bravo mokytojai-išsikovojo...kas priklauso... Chi chi chi...

Marytė

Marytė portretas
Atsidarė palatos be rankenų durys, iš jos iššoko pacientas ir nubėgo link Kauno marių šaukdamas: - cha cha cha bukas bukas cha cha cha bukas bukas.

Pakartoju ir kitiems bukiams

Pakartoju ir kitiems bukiams portretas
Jei žmonėms blogai valdiškuose gandragalvių darželiuose ar mokyklose, jie ieško kur geriau. Jei žmonių ateities pensijos išgaruoja kelių pakopų valdiškuose gandragalvių fonduose, jie ieško kur patikimiau. Paprasta ir aišku. Reikia būti asilu, kad nesuprastum.

Cha cha cha to Cha cha cha

Cha cha cha   to Cha cha cha   portretas
Į tavo buką galvą iš pirmo karto nedaeina. Tikiu rusų patarle – „pavtorenije - matj učenija“, todėl pakartoju: „BaltCap Infrastructure Fund“ valdytojas Šarūnas Stepukonis jau dalyvavo Seimo laikinosios komisijos posėdyje ir išsamiai atsakė į visus komisijos pateiktus klausimus”. ……Tavo bukumui nėra ribų.

Savas

Savas portretas
Supirkciau sklypus desimpteriopomis ar simteriopomis kainomis brangiau, nei pirke Lansbergiai...Kreipkites tiesiai ir siulykit ivairius variantus....

Gaila

Gaila portretas
Na ir brudas,tas Lansbergas.Galėjo pasakyti ir kitiems,kas taip pigiai (tik už 1 eurą)pardavinėja sklypus.Būtų daug pirkėjų atsiradę ir daugiau,kaip po 1 eurą būtų mokėję.Bet kodėl taip krito sklypų kainos Vilniuje?Gal čia tas "Brexsitas"kaltas?

As

As portretas
Aferistai sušikti .kaip dar gali balsuot kas uz tokius urodus

Aleksotas

Aleksotas portretas
Ir gerai padarė, kad neatvyko.

Laikas

Laikas portretas
Y Siberia vaziuoti

sklinda

sklinda portretas
kalbos, kad senelis anūką nori pakeisti į Austėją, manau jų partijai būtų tik į naudą, o tie sklypukai visais laikais Lanzbergiams kiša koją

pamastykit

pamastykit portretas
Mieli Tautieciai bukit budrus ir pasidomekit kur kaip ir kam naudojami jusu mokami pensiju fondam pinigai mano manymu jau kuriasi sukciu grupes kurios pasinaudos tautieciu pinigais o paskui kaip visada kaltu nebus ir bus pasakyta JUK PATYS PASIRINKOTE KAM PATIKETI PINIGUS jau pirmi daigeliai rodosi tai Lanzbergiu mokyklu statybos As manau kad jiems patarineja senelis nes patirties turi ir gali ka patarti kai galiojo laukiniai istatymai nepriklausomybes pradzioje tuo laiku senelis buvo labi itakinga figura valstybeje ir valstybes valdyme.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal pas ją tie patys padorumo principai,kaip ir pas uošvį?Turi ir prezidentės palankumą,taigi ne Širinskienei ją kabinėti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Garbingai ir vyriškai pasielgė G.Lansbergis su žmona pasiūsdamas tą pletkininkų šutvę ant trijų rusiškų raidžių.Jei turi dokumentus,kad pavogė be vieno euro pusantro milijono,duok eigą teisėsaugoje,o ne pletkink ant visos Lietuvos.

www

www portretas
Kita jau isakytu atvesdinti su policija. o cia ka nori ta ir daro !!!

dedule

dedule portretas
ji save prilygina prezidentei ir atsakymus pateiks rastu o gal visai nieko nedarys

kokiu reik but

kokiu reik but portretas
degradu kad savo vaikus patiketi aukleti koncerwu sutvei...

Vatnykas

Vatnykas portretas
besmegenis , koloborantas ,tik gali nekesti zmoniu,kurie iskovojo nepriklausomybe nuo totormongoloido!

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Šlove šitam klanui.jeigu tarybiniai koncervatoriai butu pasipriesine sovietiniai valdziai dabar gyventume kaip vokieciai .

Kęstas

Kęstas portretas
O Tu jau iškastruotas? Žmogėdros tie Landsbergiai, tikrai žmogėdros...

> Kęstas

>  Kęstas portretas
Kai žmonių kantrybė pasibaigs, būsi iškastruotas.

Kęstas

Kęstas portretas
Masiulio dėžutė, teisėjų Judo sidabriniai. Landsbergiai yra sekantys. Žmonių kantrybė Lietuvoje baigiasi.

...

... portretas
CHA: "... ir išsamiai atsakė į visus komisijos pateiktus klausimus" - '... ir GRUBIAI sumelavo į visus klausimus'; būtinos pakartotinės apklausos, siekiant aptikti nesutapimus.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskio „apačios“ demonstruoja visišką savo bukumą. Į jų kvailas galvas niekaip netelpa informacija išdėstyta straipsnyje: „BaltCap Infrastructure Fund“ valdytojas Šarūnas Stepukonis jau dalyvavo Seimo laikinosios komisijos posėdyje ir išsamiai atsakė į visus komisijos pateiktus klausimus”. ……”Apačių” bukumui nėra ribų.

Andsbergienė

Andsbergienė portretas
Mat kaip! Reiškia Landsbergių supratimu neatvykti į šalis parlamento sudarytą komisiją yra atsakingas požiūris, atatinkantis aukščiausius vakarietiškus ugdymo standartus... Ir pagal tokius standartus gyvens mūsų atinanti karta? "Žavus" Landsbergienės supratimas apio Vakarų standartus.

Jonas

Jonas portretas
Matijosaitis teisingai sako ,kad Austeja butu geriau nei gabrielius ,tai apsukri versli moteris , jai sklypas atsieina 1 eura ,ji duju terminala butu isigijusi 250euru ,prezidentei nepardave net 250 milijonu ,tik leido issinomoti 10 metu uz 750 milijonu euru.

pasakykit

pasakykit portretas
o kas ta Širinskienė?Prokurorė?

gal kam padės atsibusti?

gal kam padės atsibusti?  portretas
Šiek tiek priešnuodžių masiniam vergų kvailinimui: www.lzskelbimai.com/s/puikus-vaistai-smegenu-plovimo-212021

oho

oho portretas
Platus uzmojai, idomus susitarimai, kazkoks cirkas ir tiek, tik landzbergiu klanas gali sau leisti tokius virazus. Sitie veikejai gali apdergti, apkaltinti, pasijuokti is kitu nors, patys iklimpe i mesla iki ausu

Dana

Dana portretas
Panasu , kad skaidri istaiga stovi ant neskaidraus pamato . Kodel ne centa austeja ar dar kokia gabriene mokejo , o net euro nepagailejo. Ir kaip tokia veikeja pelnosi is tevu kisenes ? Tai vadinasi mes gyvenam teisinej valstybej ? Varge mano .! Prisiminiau : taigi Temide uzristom akim.!

Ha ha ha

Ha ha ha portretas
Nebūtų ji Landsbergienė, matytų jį tokį sklypą kaip savo ausis be veidrodžio. Įdomu, kaip tie, kur tai giminei į sub... lenda - irgi gerai gyvena?

Situacija

Situacija portretas
Labai negraži moteris matomai elgiasi labai blogai dėl godumo, matomai, dėl to, kad primygtinai jai sudaromos tokios sąlygos, kai duodantys tikisi savo dalies kitaip kažkur kažkada o gal čia pat. Negali žinoti...

Neieškokit kvailių, avidvakos

Neieškokit kvailių, avidvakos portretas
Jei žmonėms blogai gandragalvių valdiškuose darželiuose ar mokyklose, jie ieško kur geriau. Jei žmonių ateities pensijos išgaruoja kelių pakopų valdiškuose fonduose, jie ieško kur patikimiau. Paprasta ir aišku.

Anonimas

Anonimas portretas
Žmonės grįžkit iš privačių pensijų fondų ,į SODRĄ , landsbergių šeimyna ir ten jau prikišo savo grobuoniškas rankas , apsimovę baltas pirštines , jie jau pelnosi iš žmonių pensijų , grįžkit iki vasaros dar yra galimybė , nutraukti privačių pensijų aferas .

NA NA

NA  NA portretas
na šitai žydų dinastijai yra atomai atskiri įstatymai ir atskira konstitucija ,----------nei STT , nei prokuratūra nesugeba iki šiol tirti jų šeimyninės rangos grobstymą , darželinį biznį , jau pasiekė ir pensijų fondus , žemės grobstymą, sudarę yra su elektros tinklais aferas irtttt ,o ką jau kalbėti apie dėdulės landsbergio teroristinę veiklą , nuo paminklų ir Brazausko sprogdinimų ir žudymų ,,,,,,,kada ,šita žydų dinastija baigs lobti ir terorizuoti Lietuvą , kodėl mūsų teisėsauga nesugeba ar bijo dėdulės,,,,žydo landsbergio provokacijų ,ir serijinių žudymų ,daktaro darbai prieš, dedulės landsbergio , tai tik žaidimas smėlio dėžėje , sėkmės Lietuvai išmėžti, apsišaukėlius landsbergius

Nesistebiu

Nesistebiu portretas
Sita nepotine seimynele aplamai jauciasi nepakaltinama.

>> Eglei

>> Eglei portretas
Jeigu jau taip, duosiu euru daugiau.

Klausimai

Klausimai  portretas
Kada nustos š…. malti ir mus apipi……. Karbauskio kuriamos komisijos???

Manau

Manau portretas
Lanzbergienė nusispjovė anty Lietuvos parlamento. Nežinau detalių, bet, rodos, taip. Tai demokratinių, teisinių standartų požiūriu būtų akiplėšiškas poelgis, susidaro toks pirminis įspūdis, kad ji yra aukščiau įstatymo

To as manau

To as manau portretas
Cia gal tie darbstuoliai kur dainavoi lavona uzkase ir vaikai rado smelio dezeje?

...

... portretas
CHA: "Karalienės Mortos mokyklos direktorei Austėjai Landsbergienei neatvykus į galimą neteisėtą įtaką ir poveikį Lietuvos politikams tiriančios Seimo laikinosios tyrimo komisijos posėdį, į kitą komisijos posėdį kviečiamas jos sutuoktinis Seimo Tėvynės sąjungos -Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnas Gabrielius Landsbergis. Tačiau nutarta nebeklausinėti jo apie žmonos verslą, o pasidomėti kreipimusi į Konstitucinį Teismą dėl pensijų fondų" - ši šeimyna SENIAI ant mūsų visų skersą padėjus... įdomu kad jiems ir toliau pataikaujama.

r

r portretas
Į širinskienės komisiją neičiau ir aš, nepriklausomai nuo jokių aplinkybių. Man tai būtų savigarbos ir garbės reikalas

Aš+

Aš+ portretas
Net ir durnam turi būti aišku, kokiais tikslais jie kviečiami. Ta komisija savų normaliai netiria, arba nemato reikalo. Kiek tyrimų nepadarytų Karbauskio atžvilgiu... o čia va norima parodyti didelė arogancija, kad va jie neva turi jiems pasiaiškinti dėl žmonos privataus verslo. Eit ir tai išburkusiai širinskienei kažką įrodinėt. Ne jos reikalas kištis į privatų verslą. O garantuoju, kad viskas pas juos tvarkoj. Tegul patys knisasi ieškodami ši..noj sliekų. Savus vagis tegul ištiria, o ne dangsto. tada ir kiti normaliai bendraus. Asmeniškai aš irgi dėl jų laiko negaiščiau. Kai nieko blogo nedarai, tai ir nebaisus jų tyrimai. Tegul knisasi.

jonelis skurdzius

jonelis skurdzius portretas
Reiskia Lanzbergiu klanui teisingumas neegzistuoja Lanzberginiu nuomone kam cia zemintis ir nusizeminti kad eiti aiskintis komisijai per zemas lygis jeigu net prokuratura neisdrysta pradeti CIUPINETI ir aiskintis is kur ir kaip aisirado Lanzbergiu praturtejimas.

AS manau

AS manau portretas
Pasakysit darbo nera,negalim,neleidzia .Atvaziavo ukrainieciu seima abu su aukstuoju.Ikure imone ir remontuoja butus,dirba vidaus darbus naujuose butuose.Atvyksta pavasari sunus baiges teise ir dirbs kartu.Pazystami neatsidziaugia paeme darbams viduje kur jau po 20m,reikalingas nemazas remontas buvo.Zmones atvyke sugeba susirasti darba .Dirba tvarkingai ir visi patenkinti.Tik musu pasalpiniam dirbti nereikia.Pasalpu laukia.O kai pensijos reikes tai virkaus,kad maza.Sulyginkit su dirbusiais.

Kaunas ,nuomone.

Kaunas ,nuomone. portretas
Landsbergiene teisingai daro ,kad neina.Sirinskiene ne prokurore .Jei kas ne taip tei yra teisesauga.Kas bus kai Sirinskiene pardes kviestis visus verslininkus.Ji uzsiima ne savo darbu,o intrygomis ir purvu taskymosi.Gal jai eiti dirbti i prokuratura.O seime ji turi dirbti seimuno darba.Ir nereikia cia troliam trolinti..

eglei

eglei portretas
tas pardavėjas UAB " Krajama"kurios akcininkė yra karalienė morta.. Dabar tas UAB pasivadino "Knowledge Investment".Taigi , ta karalienė pasamdė statybos firmą firmą, kuri iš jos uabo nupirko už 1 eurą žemės sklypą ir jai tame sklype stato jai mokyklą. Ar negudri schema?Nesigirdi patriarcho , deklaravusio padorumą komentaro. Komentuoja tik konservatoriai, tokiais būdais praskolinę Lietuvą.

Nieko lendzberginiams nebus

Nieko lendzberginiams nebus portretas
Jei mazeikius pardave uz 1$ ir nieko nebuvo o matot kazkoks sklpas uz 1€ ... jie nelieciamieji ka nori ta daro

ar jau

ar jau portretas
visi išsivėmėt?Tai marš burnų skalaut.

Sėkmės p. Širinskienei

Sėkmės  p. Širinskienei portretas
Garbė ir lansbergiai - nesuderinami

Tvarkykit tuos vagis griežtai

Tvarkykit tuos vagis griežtai portretas
O kaip nepalaikys ,,kolegas" lansbergius gentvilas, pats iki ausų prisi...kęs?

Anonimas

Anonimas portretas
NACIONALIZUOTI !!!!!!! ir viskas !!!!! o cia .... DURNIU LAIVAS kaip visa laika !!!

paskaitai

paskaitai  portretas
komentarus ir graudu pasidaro ,vienas kitas gaudosi situacijoj ,o siaip ,tai tamsuma

turi klausimų

turi klausimų portretas
gerai, tegu paturi.

stacha

stacha portretas
visi komisijos nariai turi teise dirbti su slata informacija,tai viskas jau nuo pradzios islaptinta ir sunauja nieko nesuzinos

Pilietis

Pilietis portretas
Ka senis landsbergis sako del to? Tikriausiai nemato nieko blogo, nes tai- jo mokykla. Ilgus desimtmecius moke tauta pakenteti susiverzus dirzus del sviesios ateities. Pats nutuko kaip parsas, o tauta vos galu neatidave. Dabar jau ir jis kusta-netoli kelione pas Auksciausiaji, kur negalios nei padetis, nei turtai. O atsisakityti uz viska reikes...

Saziningasis

Saziningasis portretas
Tikra ragana-tik sluota i ranka...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Naglumo viršūnė. Tai kaip turi jaustis tie eiliniai piliečiai, kurie galą su galu vos suduria? Jie visai nuzmogejo, per turtus negalioja nei teisingumas, nei įstatymai. Žiauru.

Babunė

Babunė portretas
Gyveno trys broliai: Antanas, Mikas ir jauniausias kvailelis Jonas. kuris mylėjo Mortą.

JONUI

JONUI portretas
Be abejones.

Egle

Egle portretas
Sypsosi lansbergiukas galvoja ot durneliai viskas mums bus gerai.senelis su uosviu sutvarkys reikaliukus

Jonai

Jonai  portretas
Gal kartais is lansbergiu barikados busi

Jonas

Jonas portretas
Oi sujudo kolchozninkai pries antra rinkimu tura,oi tiria ta pati per ta pati.Sklypas uz eura ponai?O degaliniu tinklas uz lita jus pamirsot ,nes tie su jumis koalicijoje,jie kazkaip nepatogu.Rasoma kad ponai milijonus uzsidirbo.Zinoma ,bet kaip.Zinome daug istoriju ,bet teisesauga to ,,nezino,,Sukelta valstietiska vienu milijonieriu smeizto banga pries kitus milijonierius,kas garsiau reks tas teisus.Mums 50 metu neuzteks aiskintis visu istoriju buvusiu o kur dabartines.O gal taip aktyviai nesikdami vieni ant kitu kelkime Lietuva,paspauskime rankas ir i darba.Bet ka tada veiks berasciai uztvinde valdzia.?Juk jie isskyrus nurodymu vykdyma nieko nemoka,kaip ta seimo grazuole komisiju komisija.

EGLE

EGLE portretas
Pakvaisai-tokius pinigus.Ui.

Skaidruoliams

Skaidruoliams portretas
Matote,koks dviveidiškumas.Papūnė sako,kad reikia skaidrumo,o jo martelė pasisavina kažkieno žemės sklypą už 1 eurą.Juk tas sklypas kažkam priklauso.Dauguma vilniečių ir aplinkinių gyventojų,dar po šiai dienai negali atgauti savo žemės,o šventieji,skaidrieji Lansbergiai,tą žemę perka už 1 eurą. Tik per plauką ta vertelga nenušvilpė kelių milijonų iš energetikos skaistuolių,tai dabar jau vykdo kitą oferą.Bet ko daugiau galima tikėtis iš žmonių,kurie jau gimę sukčiais.Jie rėkia vieną,o daro kitą.Reikia naivuoliams pasakyti,kad Karbauskas,Matijošaitis milijonus užsidirbo ir toliau užsidirba teisėtai,o lansbergynas juos nori nugvelbti.To nemaišykite.O komisija ,vadovaujama Širinskienės šaunuolė.gal nors ledkalnio viršūnę žmonėms parodys.

Egle

Egle portretas
Kas tas pardavejas duosiu 5 eurus

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tokie atleiskite kvaili komentarai, nedrybsokite prie TV, ar prie kompo klavišų, dirbkite ir turėsite, blogai skaičiuoti kitų turtus, beje nevisi, kurie turtingi yra laimingi, ne veltui sakoma, kad sveikas ir elgeta yta laimingesnis už sergantį karalių.

Vajetau,

Vajetau, portretas
kokie neapdairus zydai,net 1 eura.Baisu nuostoli patyre morta.As ne zydas daugiau neduociau 0,19 eu.UZJAUCIU.Sirinskiene tikiuos atstatys nuostolius.Ui.

biznis

biznis portretas
As uz ta sklypa 5 euru buciau nepagailejes. Pardavejas per ziopluma prarado 4 eurus Lansbergienei pardaves uz 1eu.

KAUNIETĖ

KAUNIETĖ portretas
Prie ko čia Karbauskis ? Jis jau tirtas ir pertirtas. O dabar atėjo mortos eilė. Juk senelis ,eidamas balsuoti per dantis iškošė, kad vienintelis kriterijus- p a d o r u m a s. Morta , tai tik žiedas, o kame šaknys?Paskaitykit spaudoje apie mortos tėvo Čijausko praturtėjimą mūsų sąskaita ir nebaudžiamumą. Užtai padėka seneliui , ieškančiam padorumo. To padorumo trūksta ir Vilniaus merui, tratinančiam valstybės pinigus ponios verslui.O Seimo komisijai reiktų perduoti šį reikaliuką tirti prokuratūrai. Ką ji, reikia tikėti, ir padarys.

Viskas gerai

Viskas gerai portretas
Linksma skaityti karbauskinių ,matjošaitinių ir kitų neaišku,kaip tapusių milijonieriais mylėtojų komentarus.Kažkodėl tai lašininei Širinskienei rūpi tik Landsbergių šeima,nesidomint savaisiais sukčiais.Na o Landsbergienė teisingai daro neidama aiškintis tai Karbauskio samdinei.Jei kas būtų neteisėta,išsiaiškins teismas,o ne kokia padla.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Precedentas geras,tik baigsis silpnu pirstelėjimu į pašvinkusią kūdrą.Seka būtų visų seimo senpirdų vaikų,anūkų šeimų turto įsigijimo sandorių teisėtumo tikrinimu.Neliktų nuošalėje ir visos žemgrobio genties turto įsgijimo teisėtumas.Čia išlystų didžiulės sumos nesumokėtų valstybei mokesčių,kurios viršytų keleto metų Lietuvos biudžeto sumą ir parodytų tikrąjį visų valdžių veidą.

Anonimas

Anonimas portretas
Atrodo,kad ir prezidentė buvo išrinkta tuo tikslu;palaikyti Landsbergius ir globoti žydus.Lietuva nelabai jai rūpėjo,gal tik tiek,kad pasirodytų labai svarbi esanti.Praskolinti Lietuvą,kartu su ekonomikos specialiste Šimonyte ir bankininku Vasiliausku,sugebėjo,ir nesijaučia atsakinga.

ALGIS

ALGIS portretas
GEROS KAINOS vILNIUJE , GAL IR RUSAI SUSIGUNDYS , KAIP KLAIPĖDOJE Į TARYBĄ .

Pilietis

Pilietis portretas
Mes Lietuvos piliečiai žinome ,kad visi milijonieriai ,turčiai nėra sąžiningi.Jie yra skolingi valstybei.Tik norėtusi žinoti kada bus įvykdytas teisingumas,kada bus sugrąžinti milijonai valstybei,kada bus teisiami,nuteisti korumpuoti vadininkai .Kada pagaliau bus įvesta ie vykdoma asmeninė ,ne politinė atsakomybė.Kol nebus asmeninės atsakomybės Lietuvoje,tol nebus teisingumo šalyje.

jo

jo portretas
kiek sklypu ir uz kiek isigijo matjosaitis ir co ,kaip vandentiekio teritorijos, draustiniai pavirto namu valdom.o karbauskio rezervatai prie kauno mariu,is zmoniu uz trasas pusvelciui atimti sklypai....,vanykai dar pamirsot tvarteli paminet

TOMAS

TOMAS portretas
PO KADENCIJOS BUS MATYT KAS TEISUS O KUNIGAIIŠTĖNĖS STATYTINIUI BUS SUNKU VĖL VISUS SUVARYT Į KOLCHOZUS TIK ŽALIAS JAUNIMAS NEŽINO KĄ TAI REIŠKIA IR RAŠO NESĄMONES

O

O portretas
Paprastas zmogus tiek sumoketu tai baudele butu o jo joj.tai kur stt kur vmi kur visa teisesauga .bijot savo kedziu ant kuriu sedit.parodykit pvz.kad zmones galu gale jumis patiketu.tauta dekinga butu

tomas

tomas portretas
O Garbingoji Tyrimo Komisija (vienos Širinkos asmenyje), ar neturi klausimų milijonieriui Karabasui?

kada prasides tvarkai ir teisingumas,

kada prasides tvarkai ir teisingumas, portretas
kitoj valstybeje jis jau su savo seimyna sedetu plikas ir basas,vo taip mumis isnaudoja sitas klanas,o kiek jus dar net nezinot ka senis yra padares lietuvai su Brazausku,o jus juos dievinat, paminklus statot ,man koktu nuo jusu durnumo,,stai kokie musu teisesauga ,tvarka ,seni komunistai dar tebegyvena savietskam sajuze,iki europos mums kaip iki menulio ,tik klanams europa,

Kur konservai lendzbergiai

Kur konservai lendzbergiai portretas
Ten aferos bet jie juk nelieciamieji ju niekas nelies kad ir kiek pavogtu

Zanemunščikas

Zanemunščikas portretas
Milda, tas trąšas perka visa Europa ir tuos pirkimus ne Karbauskis Europoje organizuoja. Kinai, Amerika perka. Jeigu tavo galva arba nevelka elementarių žinių, arba vaideniesi už Austėjos šeimos pinigus, tai bent palik ramybėje komisiją ieškančią teisybės. Tau turėtų būt gėda rašyt tokias nesąmones.

Jonas

Jonas portretas
Na kur jūs, konservatorių gerbėjai, apie savo vertybes ir skaidrumą pezantys bei kitus nuolat itarinejantys? Kur jūs, krikstoliniai SKAIDRUOLIAI? Ar čia vėl kremlius jums kenkia?

ir

ir portretas
tiek metų visur rašo, visi žino apie Lanzbergių darželių verslą valstybės sąskaita, ir nieko, teisėsauga tyli

idomu

idomu portretas
>"Milda" Broileri, čia tu?

MILDA

MILDA portretas
PONIA ŠIRINSKINĖ AR NENUSIBODO GAL PATIKRINTUM KARBAUSKIO TRAŠAS ŽEMIŲ ĮSIGIJIMĄ PRIEŠ RINKIMUSREIKIA TRIUKŠMO POLITIKAVIMO O PO TO NORS IR TVANAS GEROS ŠIOS PERSONOS AKYS DŪMŲ NEBIJO IR VYKDOSAVO ŠEIMININKO NORUS GĖDA IR DAR KARTA GĖDA

manau

manau portretas
Idomu kiek dar sis Lanzbergiu klanas nebaudziamas melzs ir tyciosis is valstybes nejaugi viena karta teisesauga neprades rimtai ir grieztai dometis Lanzbergiu klano praturtejimais Nejaugi teisesauga negali pradeti vykdyti teisingumo nes tam galbut trukdo senojo Lanzbrgio kuprele. Slykstus Lanzbergiu klano uzvaldymas valstybe jokio nebaudziamumo ir labai idomu is kur milijonai uz kuriuos Lanzbergiai vykdo grandiozines statybas juk tai izulus lietuvos pilieciu mulkinimas kai naudojami pilieciu i pensiju fondus mokami pinigai o veliau bus kaip SEKUNDES bankas arba PETRIKO aferom ikurta ir nusinesusi milijonines tautieciu santaupas ir kitos prie senojo Lanzbergio jam esant seimo pirminiku ikurtos vagiu ir sukciu firmeles su tikslu apvogti tautiecius. Tokia pati baigtis laukia ir tu kuriu mokami pensiju fondu pinigai dabar naudojami Lanzbergiu statybom

Pensininke

Pensininke portretas
Rinkejai tuo isrinks prezidentais simonyte ar nauseda lojalius landsbergiam ir toliau bus kaip buve.

gana

gana portretas
dedules itakos pasekmes matyt jis zino daugiau uz kitus nes archivus puole pirmas o kiti bijo kompromato

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kol konservatoriams vadovaus ši šeimynėlė jiems niekada nebus šansų laimėti rinkimuose

kevisas

kevisas portretas
kas ta klana danksto?tiek metu vagia o teisesauga nesidomi....o ir praeitis lansbergiu vercia susimastyti. prie visu valdziu jie gyvena gerai...

K

K portretas
Tai ne vienintelis sandoris uz 1 eur.kada gi baiksis ta landsberginiu era.pakratyt kaip reikiant.kartais veidas pasako viska apie zmogu (austejos pvz.)

skaitytojas

skaitytojas portretas
Už tai kaip G.Landsbergis sugeba kitus kritikuoti.Net nedrįsčiau taip daryti,kai paties kelnės dega.

Anonimas

Anonimas portretas
Senei reikia papurtiti tu konservatoriu landsbergiu klana ir ju senelio kupriuka ato prisivoge Lietuvos turto ir dabar vaidina nelieciami parazitai:-)

Hillary

Hillary  portretas
Pirmyn ,Širinskiene,išsiaiškink kas finansuoja tas politikų žmonas. Kodėl tos politikų žmonos gali naudotis visokiomis privilegijomis. Korumpuota valstybė.

senai laikas

senai laikas portretas
visus papurtyti

Mokytoja

Mokytoja portretas
Iš kur mokykloje toks pelnas kaip jums atrodo??????

Anonimas

Anonimas portretas
palikimas raudonu uz 1 eura.

...

... portretas
Vsio zakono...

Galerijos

Daugiau straipsnių