Quantcast

Tuštėja „valstiečių“ frakcija: R. Martinėlis perbėga pas konservatorius

Grįžti į straipsnį

blusa,

blusa, portretas
paziurekit kas stovi salia ir bus aisku kieno jis kurmis buvo, valstieciams tik geriau, atsikracius tokiu blusu

...

... portretas
Kažkaip reikėjo 'konservams' kiaulę pakišt.

as

as portretas
prastumtukas ir perbegelis toks toki pazino ir prie lovio pavadino geda

slykstu

slykstu portretas
Man tai aplamai labai slykstus tokie TIPELIAI kurie perbegineja is vienos partijos i kita as manau kad ne uz aciu.Labai nesazininga ir nusikalstama seimunu saviveikla kaip turi jaustis rinkejas kuris balsuoja uz kandidata arba partijos sarasa o paskui isrinkti pagal partiju sarasus nesubrende seimunai laisvai skraido seime is partijos i partija.Slykstesnio poelgio tokiu seimunu jau buti negali.

Rinkėja NR 245000

Rinkėja  NR  245000 portretas
Gal kažkas supuvo toj žaltiečių karalystėje ? . Ž . Valstiečių.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Prakiuro gandragalvių laivas. Kad išlaikyti gandragalviams daugumą Seime, tenka mažinti Seimo narių skaičių. Tai vienas iš gandragalvių skelbiamo referendumo tikslų.

...

... portretas
Dėdulė tęsia savo ardomąją veiklą.

perbegeliai

perbegeliai portretas
o su kokia partija jis pateko i seimo kede? jeigu i seima patekai su viena partija, jei tau kazkas neiseina , tai turi iseiti ir is seimo, o ne perbegineti pas kitus , kurie tau pirsteliu pamoja, Nepatinka, nesutinki, iseik is tos partijos, saraso, iseik is seimo, ir per kitus rinkimus dalyvauk su tavo naujai pasirinkta partija. Jeigu jis butu pas konservus, jis nebutu isrinktas. Is nuotraukos aisku, kuo kvepia tas jo pasitraukimas.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
kiek rubliu reikia sumoket kad pabegt i raudona partyja .

aš NIEKADA nerinksiu tų , kurie "nežino " -

aš NIEKADA nerinksiu tų , kurie "nežino " - portretas
eidami į rinkimus pvz .....R. Martinėlis yra pakeitęs ne vieną partiją. Savo biografijoje apie politinę karjerą jis nurodo, kad 2005-2016 m. buvo partijos „Tvarka ir teisingumas” narys, o 1995-2004 m. priklausė Lietuvos centro sąjungai. ------- P.S. nerinksiu JOKIŲ PERBĖGELIŲ , MAN jie _ "politiniai išdavikai " : matelių , šakalienių , džiugelių , puidokų , urbšių , puteikių , martinėlių ...Suprasčiau , jei dėtų seimo nario mandatą ir lauktų kitų rinkimų ....kur dabar šių 'politikų ' kuriuos išlaikome iš biudžeto rinkėjai ?

aha

aha  portretas
aha,ypac tie,kurie labai megsta lakstyti.Paskaityk kiek jis pakeites partiju ir tada pagalvok ar toks lakstunas patikimas ir reikalingas.Tik konservai kaip suprantu susirenka visus perbegelius ir isdavikus,neturincius savo nuomones,nes jiems svarbu kiekis,o ne kokybe.

Ona

Ona portretas
Valstiečių partijos srutos išbėgo pas konservatorius arba į nerūšiuotų atliekų frakciją.Puiku,liks tik skaidrūs,suvokiantys atsakomybę prieš rinkėjus,gerbiantys partijos programą,besilaikantys partinės drausmės,"valstiečių" seimo nariai.

Anonimas

Anonimas portretas
Bėga nuo kolchozniko dauguma,nes negali pernešti to nuolatinio melavimo ir diktatūros.Gal greitai baigsis tas jų turgaus lygio vadovavimas. Mes dauguma jau aiškiai pamatėme kokie jų tikrieji veideliai yra.Grobk ir valdyk tai jų šūkis.

kestas

kestas portretas
pagarba valstieciam SIRINSKIENEI KARBAUSKIUI TAUTA JUS GERBIA

natalija

natalija portretas
kaip gerai kad jus valstieciai nuo konservines smarves apsivalot

onute

onute portretas
Stovi tas martinelis kaip nuo kryziaus nuimtas tipiskas konservas

natalija

natalija portretas
MATAI JURIJAU IVANOVICIAU BEGA NES VALSTIECIAI POSTU NEDALINA CIA JIEMS NE KONSERVU LIZDAS BET LABIAU TIKETINA LANSBERGO SNIPELIAI NESEKMINGAI ATIDIRBE

JONAS

JONAS portretas
Ka cia suda mali ant valstieciu JURIJAU gal marksizma leninizma mokeisi pas lansbergi DIDYSIS AISKINTOJAS NE APSIGALVOJA BEGA O INFILTRUOTI NESKOVA PRALOSTA GRISTA PAS SAVUS KONSERVUS

Nuomone.

Nuomone. portretas
Tokie kaip pastumdelis Skvernelis nepaliks klano .Juk jisnupirktas is pat prdziu.Ir sypsena viska pasako kas jis per vienas.

AS manau

AS manau portretas
Nejaugi neatsiras daugiau mastanciu,kad su Naisiu caru nepakeliui.Nejaugi siltakede geriauuz oruma,neprasidaveliskuma ?

Pensininke

Pensininke portretas
"PERBEGELIAI", burkites i NEUTRALIA-BEPARTINE frakcija. Reikes paklusti kitos frakcijos lyderiui, nes anukas nepasizymi skaidrumu.

Juozas

Juozas portretas
Mazeja diktatoriaus frakcijos nariai. Labai liudna, kad LVZS frakcijoje yra dar lojaliu LYDERIUI, kurie neturi savo nuomones ir bijo drasiai issakyti savas nuomones. Tyli, nes per lyderi sedi siltose ir brangiose kedese.

vidas

vidas portretas
Pažiūrėjus į tą nuotrauką,- tai laidotuvių scena.

Anima

Anima portretas
Matosi,kad padorus žmogus.

Tam ,,Ar gali''

Tam ,,Ar gali'' portretas
Ne kiekvieną galima vadinti perbėgėliu.Jeigu žmogus pamato,kad pažadai lieka pažadais,kai vadovybė gyvuoja tik remdamasi melagystėmis,vienvaldiškumu,nesiskaitymu su kitų nuomone,kai kitaip mąstantys siunčiami sveikatą tikrintis-argi reikia tylėti ir bijoti taikytis prie neteisybės.Puiku,kai atsiranda demaskuojančių tokius pasipūtusius karaliukus.

Praregėjimas

Praregėjimas portretas
Sveikiname praregėjusius.Juk negali padorūs žmonės būti mulkinami melagio,išverstaakio,apsimetusios davatkos.Be abejo,ir daugiau bus išdrįstančių palikti tą melagių klounadą.

Ar gali

Ar gali portretas
Politikoj egzistuoti pe r bėgėliai? Jei turi tikslus,įsitikinimus tai kaip gali versti kailį? Nesvarbu iš kokios frakcijos į kokią, bet tai jau išdavystė. Tokiems daugiau negalima būti išrinktiems!

123

123 portretas
#smagu. Ateina pavasaris:))

Nuolankiausieji

Nuolankiausieji portretas
Be abejo,išeis iš to klouno partijos ir daugiau,nes negalima galvoti,jog ten visi bukagalviai ar bailiai.Suprantama, prikalbinti ir atsitiktinai patekę į Seimą suvokia,kad to daugiau gali ir nebenutikti,tai kaip įmanydami stengiasi būti nuolankiais savo pono gyvulėliais,nesvarbu,kad gali būti Karbauskiui dovanotu rimbu ir aptalžomi.

visiskas RaiMUNdelis...

visiskas  RaiMUNdelis... portretas
jam tik opozicinej konservatdegradeliu gaujoj sedet ir cukorius arbatoj sudrekintus grauzt,,,.... jis naxren niekam netinkamas...

Algis

Algis portretas
Pažiūrėkite į nuotraukai, tai tikras "martinėlis", ir ko iš jo norėti, tikrai pritaps koncervatoriams.

Jurijus

Jurijus portretas
Pranskieti,Bakai ir visi kiti besireiškiantys savarankiškai be Karbauskio pritarimo-remontuokitės ,perspėju remontuokitės kol ne vėlu- kitaip būsite Karbauskio apkaltinti psichiškai nesveikais -tokiais kaip Puidokas ir būsite uždaryti naujame oligarcho milijonieriaus Karbauskio dvare prie Kauno marių kartu su danieliais ir turėsite ėsti kartu su danieliais šieną tol kol netapsite paklusniais klapčiukais tokiais kaip Širinskienė.Kauniečiai ir kaimiečiai mąstikite kokius "karbauskius"Jūs išrinkote į valdžią Lietuvoje ir Kaune.Kaune vėl rinksite -dabar jau tris Matijošaičius ir Matijošaitienę į miesto tarybą????

Galerijos

Daugiau straipsnių