Quantcast

Trys partijos renkasi aptarti savivaldos rinkimų rezultatų

Trys partijos šeštadienį renkasi aptarti savivaldybių tarybų ir merų rinkimų rezultatų.

Valdantieji socialdemokratai į tarybos posėdį renkasi Vilniuje, valdančiosios „Tvarkos ir teisingumo“ partijos taryba posėdžiaus Gargžduose.

Opozicinė Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai tarybos posėdį šaukia Kaune.

Socialdemokratų partija pranešė, kad politinę situaciją šalyje bei rinkimų rezultatus posėdyje pristatys partijos vadovas premjeras Algirdas Butkevičius bei LSDP štabo pirmininkas Algirdas Sysas.

„Tvarkiečių“ taryboje rinkimų rezultatus pristatys rinkimų štabo vadovas Kęstas Komskis, pranešimą perskaitys partijos pirmininkas Rolandas Paksas, apie partijos tobulinimo kryptis bei aktualijas kalbės atsakingasis sekretorius Almantas Petkus.

Taip pat „tvarkiečiai“ planuoja priimti sprendimus dėl pakartotinių rinkimų Trakuose bei Šilutėje, patvirtinti galimą partijos kandidatą būsimuose Seimo rinkimuose Varėnos-Eišiškių rinkimų apygardoje.

Konservatorių tarybos metu bus apžvelgta politinė padėtis, bus diskutuojama apie partijai kylančius iššūkius ir perspektyvas po savivaldybių tarybų rinkimų. Taip pat bus rengiamasi TS-LKD suvažiavimui, kuris įvyks gegužės 9 dieną, bus tvirtinamos delegatų kvotos.

Socialdemokratų partija savivaldybių tarybų rinkimuose kovą gavo daugiausiai - 359 mandatus, konservatoriai užėmė antrą poziciją su 253 mandatais, o partija „Tvarka ir teisingumas“ gavo 81 mandatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
Jeigu nebūtų biznio niekas į tas partijas nestotų. Galima ir be partijų gyventi, tą parodė merų rinkimai.

Visos

Visos portretas
greitu laiku dings iš LT žemėlapio.:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių