Quantcast

Teismas spręs, ar K. Brazauskienei priklauso nemokamas būstas

  • Teksto dydis:

Konstitucinis Teismas Vyriausybės prašymu ketvirtadienį pradės nagrinėti bylą, ar Konstitucijai neprieštarauja įstatymas, suteikiantis teisę prezidento našlei verslininkei Kristinai Brazauskienei gauti nemokamą būstą.

Byla bus nagrinėjama rašytinio proceso tvarka – viešas posėdis nebus rengiamas.

Vyriausybė teigia, kad įstatyme numatyta teisė į nemokamą būstą prezidento sutuoktiniui po jo mirties gali būti laikoma nepagrįsta privilegija.

Su sūnumi Vilniuje viešbutį valdanti K. Brazauskienė šiemet paprašė Vyriausybės persiųsti sąrašą siūlomų būstų, kur ji galėtų gyventi nemokamai. Prieš tai teismo sprendimu K. Brazauskienė išsikraustė iš prezidento rezidencijos Turniškėse Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
ir is kur pas sia moterele tiek didybes,kad su mykoliuku pergulejo,sena ponia,pametusi ir vyra del gero gyvenimo,ir sunus tiek terupejo,pati nezino kiek to gyvenimo ir paciai liko,bet sitiek daug reikalauja,atrodo,kad visi ir viska turi duoti jai uz dyka,tiek norejo garbes bei turtu,o liko prie senos geldos,visi pripazista tik pirmaja ir tikraja brazausko zmona,ponia kristina jei taip labai mylejote Mykola,tai leiskit jam ramiai ilsetis,nebepurvinkit jo vardo

Anonimui

Anonimui portretas
Anonimai, net nelygink Adamkų su vadinamąja brazauskų šaika. Šitoji Krzysia nebyvo Brazausko žmona, kai Brazauską "išrinko" prezidentu. Brazauskas rašė ankėtoje, kad vedęs žmoną Juliją. O šitoji šl... prisiknisė prie Brazausko jam jau esant prezidentu. Buvo kalbama, kad vėliau Brazas atgaline data santuoką su Julija nutraukė (tikrai būtų įdomu išsiaiškint). Be to, ar jai dar mažai, Brazas jai viešbutį dovanojo, tegu įsirengia ten butą. O kiek dar Prezidento dovanų ji pasisavino, nors dovanos Prezidentui priklauso valstybei. Čia jau buvo didžiulis valstybės apsileidimas, kad apskritai jai leido Turniškėse veltui gyventi. Karalienė mat atsirado, o juk visi žino, kas ji yra iš tikrųjų (necituosiu jos buvusių bendradarbių atsiliepimų), gudri bufetava, kaip tas drakoniukas (drakonas, ką čia drakoniukas) ant šokolado katilo briaunos (multiką matėt?). Jau seniai turėjo įkrist ir paskęst, bet gi Komunistiniai stabai vis dar ją prilaiko.

Oa

Oa portretas
Ar ne gėda Kristina ,galiu drąsiai pasakyti -esi VARGŠĖ
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių