Quantcast

Teisingumo ministerija primena lesyklą saviems

Grįžti į straipsnį

Vidmantas

Vidmantas portretas
Geriausi kadrai iš Šieno ravėjimo universiteto, išsivysčiusio iš Minsko milicijos mokyklos Vilniaus filialo,kad net jo profesoriaus žinių nepakaktų mokytis normaliam universitete.

klaioedoje

klaioedoje portretas
Niekas negina, visiems vienodai

Kas

Kas portretas
Kas Klaipedos savivaldybeje gina viesa interesa?

Ech

Ech portretas
Ranka ranka plauna

to idomiau,jus teisus 100%

to idomiau,jus teisus 100% portretas
idomus dalykeliai ten dedasi.vieningai dirbama ta linkme.gal tarnybos pasodometu paskutiniu 6 men. personalo tarnybos darbu.rastu daug idomaus.

Algis

Algis portretas
Jei teisingumo ministerija primena lesykla, tai visas seimas YRA didziulis lovys, prie kurio kiekvieno tiksalas, tik pasipeneti. Nieko naujo, tik kasmet vis baisiau.

įdomiau

įdomiau portretas
kur kas įdomiau būtų paskaityti, kaip Kauno savivaldybėje atsiranda "laikinų vadovų", kurie arba sėdi toj pozicijoj ilgiau nei metus, arba kažkaip patampa nuolatiniais...

Darbuotojai

Darbuotojai portretas
KD zurnaliste Valdai Kvedarai padarykite zurnalistini tyrima sia tema ir jei galite pasidomekite skundu atsiradimu istorija, juose destoma netiesa. Kas ant ko pyksta, kas pavydi ir kt. Nes net istirti tu skundu nesivarginama . Taip juk patogiau, purvais apdrapstoma ir sako kad netinka jau.

Anonimas

Anonimas portretas
Zurnaliste jus galetumet pasidometi? O tai matomai manipuliuoja skundais.. O tuom pasinaudodami skiria pagal draugystes ir pazintis o ne pagal kompetencija darbams Ko verti tie isrinktuju pazadai :) busim skaidrus ...

Nešališkas

Nešališkas portretas
Na, matyt premjeras ir ministrė nori, kad tie atseit "susiskaldę" VDAI darbuotojai iškviestų tam tikras tarnybas ir aiškiai būtų įvardinta, kas skundė, skundė, skundė ir skundė be perstojo laimėjusią pretendentę. Ar tie skundai pasiteisino? Nei vienas. VIENINTELIS žmogus inspekcijoje kaišiojo ir dabar kaišioja pagalius pretendentei į ratus. Iš DIDELIO DIDELIO pavydo. Jei būtų žurnalistų susidomėjimas, darbuotojai papasakotų. Jau bloga nuo visos tos neteisybės. Negi valdžia galvoja, kad paskyrus naują vadovą, skundalius nurims?

Anonimas

Anonimas portretas
Issirinkom pazadukus, busim saziningi ir dorai tarnausim rinkejams ..., lialialia

drystu

drystu portretas
drystu priminti kad sia lietuvos valdzia rinko mazuma salies rinkeju diduma i rinkimus neejo o kai kurie ateje sugadino biliatenius sitaip isreiksdami protesta pries nesaziningus politikus

Anonimas

Anonimas portretas
Savus stumia !!!!!! Na kas cia naujo, taip buvo yra ir bus.

tai

tai portretas
saziningu politiku lietuvoje nebeliko galim drasiai save vadinti pakisine lietuvos respublika tik saziningiem lietuviam vienas pasirinkimas emigracija arba privalai tapti pakisiniu

cia manyciau per svelniai pasakyta

cia  manyciau  per  svelniai  pasakyta portretas
---teisingumo ministerija ir --YRA- lesykla tik saviesiems su grybaiuskiniais palaiminimais , kaip kad ir advokatura ---exs. prokurorams ir kitai korumpuotai kysininku susarai.......

Senolis

Senolis portretas
Sutinku su visais JUSU (VLADAS KVEDARAS)atradimais sioje srityje....tikrai pasirinko negerai...labai negerai...Mano manymu tai niekas negali buti paskirtas be mano palaiminimo.AS ZINAU GERIAUSIAI !

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Dristu pranesti ir ispeti visus kad Vilniaus Administracinio teismo teisejai Vainiene m,Paulauskiene I, Kaminskas A.yra tikrai ne teisejai o aferistu zuliku padejejai.Jiems padejo tokie patys Auksciausio teismo teisejai . Piliciauskas R, Sutkevicius A, Ruskan V..Jei jie jusu byla nagrines atsisakykit ju paslaugu ! mano nuomone galiu patvirtinti nors i bet kuriam prokurorui ar Prezidentei! taip !

Kazkaip paskutiniu metu

Kazkaip paskutiniu metu portretas
visi vieningai pozicijas keicia. Ar sutapimas, ar virusas.

sena dainelė

sena dainelė portretas
Baikit persekioti išrinktą valdžią. Tokių "lesyklų" kaip buvo prie socdemų m konservų, liberalų, tikrai nėra. Sėkmės Ministrei.

dabar nežinau

dabar nežinau portretas
bet kažkada tiek teisingumo tiek vidaus reikalu ministerija buvo pilna jaunu gražių, išpuoselėtais veidais ir aptemtom subinytėm vaikinų.Kurie nikuja neturejo kompetencijos bet labai gerai dirbo...:D)

Anonimas

Anonimas portretas
Slykstus liberastu MELAS. Lesykla NE VISIEMS, bet TIKTAI savo gaujai.

p/b

p/b portretas
kaip matome AUTORIUS priskaldė daug NETIESOS, ---už tokį 'darbą"--teisingumo ministerija turėtų --"PREMIJUOTI",kad kitą kartą š...o NEMALTŲ

Bet

Bet portretas
jau ta ministrė!

Galerijos

Daugiau straipsnių