Quantcast

A. Tapinas atskleidė, ar dalyvaus prezidento rinkimuose

  • Teksto dydis:

Žurnalistas Andrius Tapinas paneigė viešojoje erdvėje sklandžiusius pasisakymus, kad jis gali kandidatuoti į prezidentus.

"Nors nesu net užsiminęs apie tokią galimybę, buvo keista matyti savo pavardę tarp galimų kandidatų į Prezidentus, netgi buvo smagu išgirsti man dedikuotą Stano ir Zvonkaus dainą", – socialiniame tinkle "Facebook" rašė A. Tapinas. 

Žurnalistas teigė, kad jo kritiški pasisakymai, susitikimai su žmonėmis, organizuojamas "Laisvės piknikas" nėra rinkimų kampanijos dalis.

A. Tapinas planuoja toliau stiprinti "Laisvės TV", organizuoti visuomeninius renginius, skatinti pilietinį aktyvumą ir važinėti po mokyklas, mėgindamas keisti vaikų požiūrį į ateities Lietuvą.

"Ir balsuosiu ne už tą Prezidentą, kuriam šis postas aukščiausia karjeros stotelė, asmeninių ambicijų viršūnė ar vieša auka, bet už tą, kuris ateis nuoširdžiai norėdamas išnaudoti turimus galios svertus kurti geresnę valstybę", – rašė žurnalistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anima

Anima portretas
Na šį kartą ,,komentatoriai ''susirinko patys bukiausi.Tiesiog iš kur tokių kvailių randasi?Aiškiausiai Tapinas pasakė,kad net nesiruošia kandidatuoti,bet netgi tiek neperskaitę puolė ,,komentuoti''jo nevykusį apsisprendimą kandidatuoti.Tai štai tokių rinkėjų dėka ir išsirenkame tokius,kuriuos paskui keikiame.

Kauniete

Kauniete portretas
Baisu, kokie beraščiai komentuoja

Jo

Jo portretas
Kas per cirkas. Tik pas valinską į saviveiklą.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių