Quantcast

Suklastota informacija iš Jonavos atkreipė Vokietijos ir Pentagono dėmesį

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Netikiu,kad suklastota. Kodėl Šiauliuose juodukai amerikonai gavo į skūrą,kai lindo prie lietuvaičių normalios orientacijos. Atsiunčia į čia visokias atmatas ir prievartauja mūsų mergaites..Slepia visus nusikaltėlius,kad nekiltų streikas. laikas lietuvaičiams atsibusti iš letargo miego. Ar dar kentėsime tas visas prievartas? Kas galite pradėti vadovauti,aš padėsiu.

Anonimas

Anonimas portretas
tai gal rusai šiauliuose nato girtiems pindosams irgi daužė snukius,kai tie bandė lyst prie moterų,bet pasirodo,kad tiems pedofilams per mažai davė

Fake news

Fake news portretas
O gal ir vokietijoj suspardytos ir musulmonu isprievartautos moterys, vaikai, vyrai irgi rusu darbas? Slykstyne. Dar jos snuki dedat i pirma puslapi.

...

... portretas
Tai ir nat'iniai čekai Klaipėdoj girti į barą veržęsi taip pat suklastoti?

mikas

mikas portretas
Putkos darbas.....

dedule

dedule portretas
na jai tai negresia nei tiesiogine nei perkeltine prasme jos laikas praejo

Nebūna dūmų be ugnies

Nebūna dūmų be ugnies portretas
Kas žino kaip ten buvo. Juk tiesos niekada nesužinosime.

Anonimas

Anonimas portretas
nei perkūno,nieks ten nebuvo suklastota,o bijau,kad eilinį kartą buvo užgniaužta,nes NATO pedofilai turi blogą reputaciją visame pasaulyje,prisiminkit,kaip šiauliai elgėsi,kai tie patys pedalai iš nato lindo prie moterų ir kaip paulauskas reikalavo galvų už tuos pedofilus,kai jiems lietuviai snukius dužė

Marijus

Marijus portretas
Gerai, kad sovietikai pripažįsta, jog žinutė yra suklastota. Bet... „ją atvežė Grybauskaitė" (?!). Kvailiau nesugalvosi. Bet čekistai, Kremlius, kolaborantai viską daro atvirkščiai, negu sako. Jei Lavrovas sako, kad sunkiąją ginkluotę iš Donbaso išvedė, reiškia įves dar daugiau ir puls. Tokie žmonės nuo senovės vadinami faraziejais, nes niekšiškiau nesugalvosi. Deja, tam „kas atvežė", Kremlius nepuolė nei Gruzijos, nei Ukrainos, Krymo.

Ignas

Ignas portretas
Sakoma, kuo pats smirdi tuo kitus tepa. Visi žinome istorija su Kremliaus Rusijos kareiviu Armėnijoje. Šis prisigėręs iššaudė visą armėnų gausią šeimą ir tėvus, ir ir vaikų nepagailėjo. Kareivis bandė sprukti į Turkiją, bet buvo sugautas. Tas parodė imperijos kareivių prastą išsiauklėjimą, žemą išsilavinimą. Prisigeria, o po to šaudo žmones. O ką darė Kremliaus kareivia su prezidento Dudajevo kariais ? Jie pririšdavo gyvus prie tanko ar šarvuočio ir valkiodavo kol iš kūno likdavo mėsos gniužulai.

Iškrypėliui - Justino nuomonė

Iškrypėliui - Justino nuomonė portretas
Mano nuomone Kremlius aršiai pradėjo vesti internetinė elektroninė kovos propagandą. Kremlius peteikė internete informaciją, kad Vokietijoje išprievartauta 13 metų ruselė. Ištyrus pasirodė, kad tokia ruselė ten negyvena, toks įvykis visai neužfiksuotas, o yra nachališka dezinformacija. Panašus. šmeižto atvejis buvo su rusų betėviais, varganais vaikais, kuriuos amerikiečiai įsivaikino, auklėjo, O kaip Kremlius atsidėkojo ? Dabar deržava ir jos pakalikai nori sukompromituoti NATO, kaip Lietuvos gynėją. Skleidžia šmeižikišką dezinformaciją apie vokiečių karius Lietuvoje. Nėra pasaulyje disciplinesnio kario, kaip vokiečių. Sakoma, nori įvesti tvarką, pasišauk šlubą jų jefreitorių...

Vatnyky

Vatnyky portretas
Į būdą,sobaki

ES parlamentas

ES parlamentas portretas
Prievartauja iskrypeliai visur net gumiiais bananais, kas sukele streikus ir mustynes su policija Belgijoje

vatnykai

vatnykai portretas
į būdą

ta zinojo graiku ir romenu laikais

ta zinojo graiku ir romenu laikais  portretas
Kad nukreipt tautos zvilgsni nuo daromu sunybiu. Reik juos ibauginti KARU. Juk baisiau us kara tik pasaulio pabaiga! Ir visa musu nelaime,kad mes ant to kabliuko pakimbam

O KAS ATVEŽĖ TĄ SUKLASTOTĄ ŽINUTĘ?....

O KAS ATVEŽĖ TĄ SUKLASTOTĄ ŽINUTĘ?.... portretas
Atkreipkite dėmesį - jau ne pirmą kartą į rimtą forumą Grybauskaitė atveža "rimtą žinią" apie Rusijos kišimąsi į Lietuvos reikalus...Prisiminkite, kaip ta pati Grybauskaitė jau buvo atvežusi į panašų forumą klastotę, kurioje Rusija "puolė" ne tik Lietuvą, bet ir ją asmeniškai...Sutapimas? Ar... sistema?

Boo

Boo portretas
Visiems sąmokslo teorijų gerbėjams turiu geresnę teoriją nei, kad valdžios informacijos slėpimo apie išprievartautą mergaitę teoriją. ŽINOKIT MŪSŲ PLANETĄ NORI UŽGROBTI ATEIVIAI.

Dar vienas glusius

Dar vienas glusius portretas
Zinoma kad suklastota, tuo labiau kad suklastota ir aktyvistes profilis.

cianidas

cianidas portretas
o ar tikrai ji suklastota?Kai pas hansus isprievartavo moteris muslimai,irgi informacija slepe

Galerijos

Daugiau straipsnių