Quantcast

Suklastota informacija iš Jonavos atkreipė Vokietijos ir Pentagono dėmesį

Suklastotas naujienas šiomis dienomis mini ne tik Donaldas Trumpas, bet ir Vokietijos bei Pentagono vadovai.

NATO nerimą sukėlė suklastotos naujienos iš Jonavos apie neva vokiečių karių išprievartautą paauglę. NATO šalių kariuomenių vadų komiteto pirmininkas pareiškė, kad kalta Rusija, nors krašto apsaugos ministras buvo minėjęs ir kitas versijas. Generolas Petras Pavelas agentūrai „Reuters“ pareiškė, kad melagystės tikslas buvo pakirsti paramą NATO rytines sąjungininkes ginantiems batalionams. Jis pridūrė, kad propaganda tik stiprės, bet NATO žada būti skaidrus ir nuoseklus.

Neegzistuojanti Jonavos aktyvistė žinią apie tariamą penkiolikametės išprievartavimą prie Ruklos antradienį išsiuntinėjo Seimo pirmininkui ir kitiems politikams elektroniniu paštu iš užsienio, bet jos sklidimas greitai sustabdytas.

Angela Merkel sakė norinti aptarti melagingų žinių skleidimą su Rusija, bet abejojo, ar jų srautas liausis iki rinkimų rugsėjį.

Amerikos gynybos sekretorius į kalbą Miunchene įtraukė pagyrimą Vokietijos karių etikai.

„Labai gerbiu, turėčiau čia paminėti, Vokietijos lyderystę Europoje ir jos profesionalių karių etišką elgesį mūšio lauke“, – teigia JAV gynybos sekretorius Jamesas Mattisas.

„Turint galvoje, kad apie tam tikras žinias pastaruoju metu kalbame daug, ir dažnai vartojamas terminas „suklastotos žinios“, manau, žmonės Vokietijoje patys pasirinks, o mes su tuo dorosimės labai racionaliai. Tačiau turime ryžtingai stoti prieš bet kokią dezinformaciją, tokią kaip ta, su kuria pastaruoju metu susidūrėme Lietuvoje“, – ragina Vokietijos kanclerė A. Merkel.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Netikiu,kad suklastota. Kodėl Šiauliuose juodukai amerikonai gavo į skūrą,kai lindo prie lietuvaičių normalios orientacijos. Atsiunčia į čia visokias atmatas ir prievartauja mūsų mergaites..Slepia visus nusikaltėlius,kad nekiltų streikas. laikas lietuvaičiams atsibusti iš letargo miego. Ar dar kentėsime tas visas prievartas? Kas galite pradėti vadovauti,aš padėsiu.

Anonimas

Anonimas portretas
tai gal rusai šiauliuose nato girtiems pindosams irgi daužė snukius,kai tie bandė lyst prie moterų,bet pasirodo,kad tiems pedofilams per mažai davė

Fake news

Fake news portretas
O gal ir vokietijoj suspardytos ir musulmonu isprievartautos moterys, vaikai, vyrai irgi rusu darbas? Slykstyne. Dar jos snuki dedat i pirma puslapi.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių