Quantcast

Skandalingasis P. Gražulis perėjo į Žmogaus teisių komitetą

  • Teksto dydis:

Petras Gražulis vėl dėmesio centre. Šį kartą dėl to, kad perėjo į Seimo komitetą, kurio darbas ir vertybės labai skiriasi nuo paties politiko.

Žmogaus teisių komitete vieniems juokinga, kitiems nelabai, bet pats P. Gražulis sako savo požiūrio į homoseksualų teises nekeis niekada, informavo LNK žinių tarnyba.

Tačiau Gėjų lyga sako, kad dabar P. Gražulis perėjo į jų pusę ir per kitas gėjų eitynes turėtų žygiuoti drauge.

P. Gražulis – vienintelis Seimo narys, kurį pareigūnai išnešė iš Gedimino prospekto, šis jiems pasipriešino per gėjų eitynes. Tai Seimo narys, kuris jo vaiko besilaukiančią moterį ragino darytis abortą. Į Seimo posėdį svarstant klausimą dėl homoseksualų teisių P. Gražulis buvo atsinešęs kelnes su užtrauktuku gale.

Darbą Žmogaus teisių komitete vakar pradėjės P. Gražulis tvirtina, kad kam jau kam, bet jam tikrai vieta šiame komitete. Politikas sako, kad iš visų Seimo narių jis tinkamiausias čia būti, nes sovietmečiu buvo Helsinkio grupės narys.

Komitetui vadovaujantis „valstiečių“ atstovas Valerijus Simulikas tikisi, kad komitete P. Gražulis šou nedarys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Petrai nesupratai situacijos.Kuo durnesnis,tuo valstietiškam seime tinkamesnis,nes ten kaip sov,armijoje,seimūnas neturi galvoti,o vykdyti vado įsąkymą t.y. pakelti ar ne ranką,paspausti ,,taip'' arba ,,ne'' pagal vado komandą.Tik tiek jie ten darbuojasi.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Savo anūkus jau pripratinau ryte pasisveikinti,vakare atsisveikinti ,,Už Lietuvą vyrai''!

Ernesta A.

Ernesta A. portretas
Įdomu, kaip jis laikysis mūsų senelių pensionate ?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių