Quantcast

Skandalas dėl vyro įmonės kirto švietimo ministrės reitingui

Grįžti į straipsnį

Mokytoja

Mokytoja portretas
Kirto, bet nenukirto. Gaila, kai Švietimo ministerijoje tik tokios" profesionalės." Ir pagal " trečiąsias kišenes", ir pagal moralės lygį...... Tiesiog...." Mokslų daktarės". Tai kokie jų pavaduotojai?????

Dvi nabagės

Dvi nabagės portretas
nuolat kenčiančios nuo visokių perėjūnų ir budulių - LR Švietimo ir Kultūros ministerijos

Kaunietė

Kaunietė portretas
Tikrai baisios nesėkmės su ministrais:. Steponavičius stipriai su MGB koncernu įsipainiojęs....... Audronė - flomasteriais dažėsi, Jurgita tiek trečiųjų kišenių prisisiuvo, kad vis aiškinasi...... "Kūrybingi" žmonės

Anonimas

Anonimas portretas
Jai ne ministre dirpti o mokikloja neetatine VALITOJA!

dieve.dieve

dieve.dieve portretas
ministre su aveles snukuciu.Apsurdas.Bet sukciaut moka.

Kęstas

Kęstas portretas
„Su tuo šiek tiek koreliuoja ir visos švietimo sistemos reitingas, kritimas ten gal trys procentiniai punktai, bet tas rezultatas pats žemiausias, kiek mes matuojame per 20 metų." Neveltui, nes atsiliekame šimtmečiais. Gera ir nereikalaujanti mokėti už mokslą mokykla programinės įrangos inžinieriams paruošti egzistuoja. Ši koledžo alternatyva yra Holbertono mokykla. Holbertonas, įsteigtas 2015 m. San Franciske, siūlo dvejų metų programą, skirtą programinės įrangos inžinieriams paruošti. Jo absolventai dabar dirba tokioms įmonėms kaip Apple, IBM, Dropbox ir Tesla. Mokykla neima jokio mokesčio už mokslą, tačiau absolventai, kurie gauna darbo vietą, moka mokyklai 17 proc. savo atlyginimo trejus metus iš eilės.

Kęstas

Kęstas portretas
Holbertono įkūrėjai yra Julienas Barbieras ir Sylvainas Kalache, abu Silicio slėnio įmonių veteranai. Šios mokyklos mokymasis vyksta projektuose ir bendraamžių mokymuose su mentoriais, tačiau nėra oficialių dėstytojų.Techniniai sugebėjimai yra tik dalis programos. Taip pat pabrėžiami rašinių rašymo, projektų apžvalgų ir viešo kalbėjimo įgūdžiai. Kritinis mąstymas, darbas kolektyve ir mokymasis mokytis yra taip pat intensyviai vystomi aukštesniojo laipsnio įgūdžiai. Lietuvoje - atbulai. Mes, mokesčių mokėtojai arba net patys studentai pirmiausia sumokame už mokslą. Universitetai tuos pinigus prašvilpia. O kai baigusieji tuos universitetus negauna darbo pagal specialybę - kaltų nėra. Reikia vyti visus Lietuvos universitetus šunims šėko pjauti. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

beda

beda portretas
sunku lietuvai su ministremis ana per diena su vyru buciavosi tukstanti kartu si su vyru nesneka kur atrasti gera profesionalia ministre

Inutė

Inutė portretas
"Profesionalė" - nulis. Naisių freilina....... Na bet keliai takeliai į Uteną veda:))))). Jei kam dar neaišku - Donatas. Švietimo ministrė. Žiūrėti yuotube. Sugaišite 8 minutes.

tfu

tfu portretas
graudu žiūrėti į tą vėplos snukelį.

Jonas

Jonas portretas
Prie ko cia svietimo reitingai.jei zmogus atvirai pasako,kad klydo tai gerai.

hara

hara portretas
Kokie ten dar reitingai, nejuokinkit. Pilnas 0.

Galerijos

Daugiau straipsnių