Quantcast

Siūloma nurodyti įstatymu, kaip skelbti informaciją apie savižudybes

Grįžti į straipsnį

tai

tai portretas
iteisinamas genocidas ir palengvins teismu darba jei zmogu nuzudys bus lengva irodyti kad nusizude artejam prie jav /demokratijos/......

Anonimas

Anonimas portretas
tikri parazitai net zmones nezinos kastoj saly darosi ir vis per gera valdzia

...

... portretas
Tai kada mokyklose uždrausit 'Romeo ir Džiuljeta' skaitymus?.. (o KĄ tie psich-grifai konkrečiai veikia (be tų savo užknisančių reklamų), kažkaip tos jų reklamos labiausiai ir kenkia... na, taip, jiems ikros ant pyrago reikia)

Kuo

Kuo portretas
daugiau rašote apie visus nelaimingus atsitikimus, žmogžudystes, muštynes, apiplėšimus ir kt.,tuo labiau duodate peno nusikaltėliams ir kitokio plauko degradams. Kuo mažiau, trumpiau paskelbsite tuo mažiau komentarų, gilinimųsi,svartymų ir blogų žinių vardan ateities nesusitūpėjusiems ar stovintiems ant tokios ribos. Yra tam policija, prokuratūra, teismai. Jie ir atliks tą darbą. Ir tikrai ne blogiau. Labai blogai, kad smulkiai viešinate. Tiesiog tampa nebe nelaime, bet norma. O apie savižudybes, jei tai depresuojančio žmogaus- tikras pasišaipymas iš jo artimųjų. O kam čia visai Lietuvai reikia žinot? Sovietmečiu buvo laikraštis[Akistata], jame buvo rašoma neišsiplečiant.

Galerijos

Daugiau straipsnių