Quantcast

A. Širinskienė raginama atsistatydinti iš komiteto pirmininkės pareigų

Grįžti į straipsnį

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Jokio atsistatydinimo,mes ,rinkejai palaikome A.Širinskiene ir ją tikime.

ojoj

ojoj portretas
sirinskiene per savo keils metus padare daugiau negu kitos bezdancios seimunes, lyskit i konservus arba seskit ant sluotos, ant tanko jau pasedejot

Šitą neadekvačią teologę

Šitą neadekvačią teologę portretas
seniai laikas grūsti lauk.

Neatsistatydins, nes apsėsta

Neatsistatydins, nes apsėsta portretas
o šluotą paveldėjo iš pačios Šatrijos raganos.

tokios

tokios portretas
neatsistatinėja.

Anarchistas

Anarchistas portretas
Labai abejoju, ar šis M. Navickienos kūrinys yra jos. Čia aiškus V. S., konstitucijos ,,kūrėjo" braižas. Visi šalies konservatoriai, vienykitės. Su konstitucinėmis dvasiomis įveiksime valstiečius.

Babunė

Babunė portretas
Mačiau valstiečius tamsiame bunkeryje, prie degančių juodų žvakių, išsikvietusius Konstitucines dvasias, rezgančius iš kanapinių siūlų pinkles, buriančius iš žymėtų kortų, linkinčius opozicijai rast dar kokių kompromatų, ant visų valstiečių. Kritika veikia teigiamai, bent taip dvasios teigia. JĖGA.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bijokit Dievo, nebūkit sadistai. Atimti iš Šv.Agnieškos Teisės ir teisėtvarkos komietą? Kas iš moterėlės liks? Dings visas šventumas. Liks tik vargana pilka pelytė – truputį neprimatanti, truputį nevalyva, truputį apkūni ir nesugebanti net sriubos žmoniškos išvirti.

Konstitucija

Konstitucija portretas
Iš kur ta varna negirdėta? Kas ta M. Navickienė? Gabrielius nebeturi protingų ir veiklių žmonių savo konservinėje partijoje ir tokiu būdu kaip fokusininkas bando iš tuščios dėžės ištraukti balandėlę? Vaij, linksma skaitant tokius pliurpalus. Ačiū Bieliavskajai.

NA NA

NA NA  portretas
landsberginiai jau du metus ragina valstiečius atsistatydinti , organizuoja prieš juos perversmus , destabilizuoja seimo darbą ,o anūkėlis dėl savo nenusisekusio likimo baigia visus užgriaužti ,________Širinskienę ragina atsisakyti iš pareigų ,viena anūkėlio prastumta į seimą damutė ,kuri šildo anūkėlio šoną ,o rinkimus " laimėjo " Šalčininkų ,rusų apgyvendintoje teritorijoje ,kur apsilankė ir sužinojo, kur randasi Šalčininkai tik rinkimų dėka ,anūkėlis šią iš savo charemo moterytę prastūmė į seimą ,tik intrigų dėka ,nes ten rinkimus laimėjo Paleckis ,na panašiai ir anūkėlis buvo "deleguotas" nuo Kauno į seimą ,taip kad landsberginių norai mums ne prie ko ,,,,,sėkmės valstiečiams ,kovojant su landsberginiais ,,,

VON tą idiotę su šluota iš seimo

VON tą idiotę su šluota iš seimo portretas
kiek galima tokią apsėstąją "specialistę" kęsti ?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kaip komjaunuolaims reikia valdzios nori atsistatydint sava raudona ikišt

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Teisindami savo neadekvtumą valstietiški ,,profesionalai'' visuomet remiasi archeologija.

patylėkit

patylėkit portretas
Konservatoriai po to kaip nusikalstamai pasielgė su savo šalies žmonėmis (krizės laikotarpis) dabar iš viso turėtų tylėti. Bet kokiu klausimu

Balsuotojas uz Širinskienę

Balsuotojas uz Širinskienę portretas
zelemunčikas rašantis nesusipratimas, Agne dauguma sąziningų piliečių palaiko tave, drąsiai pirmyn

kodėl reikia reaguoti į nusikalbančius

kodėl reikia reaguoti į nusikalbančius  portretas
"patriotus " ? :) desperacijaaaaa desperacijaaaaaa :) Dirbate puikiai , palaikysime ir per sekančius rinkimus . Sėkmės "valstiečiams " .

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Širinskienė tai akivaizdus vaikščiojantis nesusipratimas Lietuvos seime.

skaitytojai

skaitytojai portretas
jokiu atsistatidinimu matai padai svyla bijo kad ko neiskapstytu stipribes ir sekmes toliau traiskyti blusas

Užblokuotoji

Užblokuotoji portretas
Agnute, stiprybės Tau, atsilaikyk prieš tuos melagius ir apsimetėlius "teisinguoliais", kantrybės linkiu ir ačiū kad esi. Eik ir toliau teisingu keliu, sėkmės Tau

rinkėjas

rinkėjas portretas
Širinskiene, atsistatydink. Monikutė labai nori, kad Gabrieliuko nenervintum, nes vis knisi ir knisi po jo loviu. Neduok dieve, dar tikrai ką nors baisaus išknisi. Gabrieliuką infarktas gali ištikti. Kas tada mane gins?

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, DAR kartą: "Lietuvos valstybė yra nepriklausoma demokratinė respublika" (K.1str.) - čia NĖRA jokių nuorodų į kažkokį pliurazimą. Žinom ir tai kad "Lietuvos valstybę kuria Tauta. Suverenitetas priklauso Tautai" (K.2str.), o taip pat: "Niekas negali varžyti ar riboti Tautos suvereniteto, savintis visai Tautai priklausančių suverenių galių" (K.3str.1d.) - nedera ir KT bandyt tas galias uzurpuot. Nes: "Aukščiausią suverenią galią Tauta vykdo tiesiogiai ar per demokratiškai išrinktus savo atstovus" (K.4str.) - mes renkam atstovus į Seimą kur jie 'Pareigas eidami Seimo nariai vadovaujasi Lietuvos Respublikos Konstitucija, valstybės interesais, savo sąžine ir negali būti varžomi jokių mandatų" (K.59str.4d.) - akivaizdu kad ši nuostata NEIGIA 'parlamentinę opoziciją' (grupuotę su 'savais' mandatais), taip kad ir nėra ką kažkaip specialiai gint. O Seimo nario teisės išvardytos Konstitucijos V skirsny, yra numatyta įstatymų ruošimo tvarka, ekspertai NEGALI būt aukščiau Seimo narių.

Degloji

Degloji portretas
Tai prasčiausia juodnugarė,praradusi bet kokį padorumą.Juk matosi,kad Karbauskiui ji kaip pašluostė,nors jos savigarba ne didesnė kaip pas degląją,dėl padėties prie Karbauskio pašonės pasiruošusi bet kam.

konservatorė meluoja ir sąmoningai klaidina ?

konservatorė meluoja ir sąmoningai klaidina ?  portretas
„Šia kadenciją A. Širinskienė plenarinių posėdžių metu YRA BALSAVUSI kitų Seimo narių (Aurelijaus Verygos ir Ramūno Karbauskio) balsavimo kortelėmis, ...________----- Šiandien vykusiame Seimo posėdyje užfiksuotas pažeidimas: „valstietė“ A. Širinskienė UŽREGISTRAVO plenarinių posėdžių salėje Ramūną Karbauskį ir Aurelijų Verygą su jų kortelėmis. ----- „Manau, kad jai gresia Etikos ir procedūrų komisijos įspėjimas ir paraginimas nepažeisti statuto, nepiktnaudžiauti. Tačiau prisiminkime buvusio Seimo nario Aleksandro Sacharuko istoriją, kai JIS REGISTAVO IR BALSAVO UŽ KITĄ SEIMO NARĮ jam apkalta buvo iškelta. Jeigu paaiškėtų, kad taip A. Širinskienė pasielgė ne vieną kartą, apkalta tikrai galima. Reikia rimto tyrimo“, – komentavo V. Sinkevičius.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Tie karbauskininku uztarejai arba patys raso,arba njupirkti b ambaliniai tsip uzsidirba .Ka Sirinskiene nuveike per tuos seime metus? Tik intrygas kure,o naudos jokios.O varo ant konservatoriu patys vagis budami.Viska isvoge buve komunistai uzeme aukstus postus.Vykdomuku rajonu pirmininkai,partiniai klanai,kolukio virsuneles kaip karbauskininkai.Juk viskas Lietuvoj ir uzsienyje daugumoj priklauso buvusiem ir Kristinai.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Konservatorių partiją reikia iš viso UŽDRAUSTI kaip kenkėjišką o jos patronus landzbergius kubilių juknevičienę razmą teisti antivalstybinę veiklą.

o aš laikiu Landsbergio atsistatydinimo ir padorumo , nes

o aš laikiu Landsbergio atsistatydinimo ir padorumo , nes  portretas
gana kelti sumaištį ir klaidinti , bet pradedu manyti , kad ponas tai daro sąmoningai , ar nežino KT ? :) Netikiu ,pagaliau yra konsultantai ___-----Manau, kad tai nėra nei skaidru, nei teisinga, premjeras tokios regimybės turėtų nesudaryti ateityje ir PASITRAUKTI IŠ UŽIMAMŲ PAREIGŲ , tokiu būdu konkuruodamas lygiomis teisėmis su šiandien jau pasiskelbusiais kandidatais“, – kalbėjo opozicijos atstovas.Anot G. Landsbergio, partija kreipsis į Vyriausiąją rinkimų komisiją prašydama įvertinti S. Skvernelio veiksmus, bet kartu sakė tikintis, jog premjeras „atras savy padorumo ir netęs neteisingai pradėtos linijos“.------- PREZIDENTĖS vyriausiasis patarėjas vidaus politikai M. Lingė SAKO , kad LIETUVOS KONSTITUCIJA NENUMATO PRIEVOLĖS ŠALIEMS VADOVAMS ATSISTATYDINTI , jei einant pareigas jie nusprendžia dalyvauti rinkimuose.

Auksinė Raidė

Auksinė Raidė portretas
Kokie raštingi užtarėjai.Tikri Karabaso trąšų ir valstiečių mėšlo kapstytojai, pagonių raganiaus ir kolūkio pirmininko palikuonio garbintojai. Nepamirškite jam padovanoti savo žemę , jei dar jos turite , į Sibiro platybes jos nepasiimsite.Vaidilutei bus geriau, lašiniais apsirūpino, į kėdę nebetelpa, bet atsidavusi labiau už šunį, galės jus vaikyti po taigą...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Neilinė gandragalvė taps paprasta valstiete.

velniop

velniop portretas
tą davatkologę tyrinckienę !

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Gerb.Širinskiene,laikykitės aš su Jumis ir balsuosiu tik už valstiečius.Greičiau naikinkit nusikaltėlių klanus.

tomas

tomas portretas
Tai kam A. Širinskienė dirba? Advokatauja Karbauskiui ir jo ,,Agrokoncernui", ar Lietuvos žmonėms Lietuvos Seime? Matosi, kad daugiau advokatauja, o algą ima iš Seimo biudžeto. Ar tai - ne klasiškiausia korupcija?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
A.Širinskiene palaikome ir siūlome neatsistatydinti . Nusikaltėliams nepatinka ji.Tikime ir pasitikime A.Širinskiene , tiek mešlo tenka kuopti , kurį paliko konservų partija.Laikykites ir žinokite, kad rinkėjų dauguma palaiko valstiečių partiją ir Jūs.

per giliai Agne pasikase ...

per giliai  Agne  pasikase   ... portretas
todel KT-samanai -orakulai pasiikviete y pagelba konservatdegradeliu opozicines gaujos kALIEgas sudo pamalt ir kaltinimais bei paraginimais pasitaskyt /.......M.Navickiene tu pati atsistatydink niekus netauskus is visu uzimamu skyliu.....

Galerijos

Daugiau straipsnių