Quantcast

Sieks Lietuvos teisėje įrašyti smurto prieš moteris sąvoką

Grįžti į straipsnį

Paskaicius

Paskaicius portretas
Paskaicius kriminaline skilti nesunkiai supranti kad moterys tankiau smurtauja pries vyrus tai reikia irasyti istatyme ir moteru smurta pries vyrus nes jos nenusileidzia lietuvoje vyrams pagaliau jos jau senei nori buti lygios tai jei tau duodai kaulus skelk atgal kam tos konvecijos zydmasoniu kurie isivyste is nendartalieciu sugalvotos kad iteisinti geju teises

Mociute

Mociute portretas
Nors pati esu moteris ,bet sitam pakeitimui nepritariu ,moterys beveik nustojo buti moterimis ,jos grudasi ten ,kur joms visai nepritinka ,zinoma ,yra ,,kietu ,, moteru su vyrisku charakteriu ,kurios sakoma per klaida gime moterim,bet tai yra isimtys,o siaip ,kaip budamos paprastos moterys stengiates buti vyriskos.tai ir gaunat i kaili kaip vyrai .kas cia jums negerai.? At nesuprantat ,kad droziat ne i ta puse ?

taigi

taigi portretas
Smurtas prieš vaikus, vyrus ar senolius normalu? Kodėl išskiriama konkreti žmonių grupė, juk tai įteisintas diskriminavimas ir lygių teisių sutrypimas. Smurtas yra smurtas ir jis neturi nei lyties, nei tautybės ar socialinio statuso. Feministiniai kliedesiai.

manyciau ,skubos tvarka

manyciau  ,skubos  tvarka   portretas
Lietuvos teiseje turi but yrasytas smurto pries vyrus savoka ....nes moterys seimoje smurtauja zymiai dazniau.....bet gave y snuky atgalios ..pirmos lekia skustis --na o vyrai visados lieka kalti...

...

... portretas
Kliedesiai - pagal Konstituciją lytys lygios, bet kokie įstatymai, išaukštinantys atskiras lytis yra ANTIKONSTITUCINIAI.

Galerijos

Daugiau straipsnių