Quantcast

Septyni pretendentai į prezidentus planuoja įteikti pareiškinius dokumentus VRK

Grįžti į straipsnį

AK

AK portretas
As jau senas zmogu ir zinau : kas yra senmerge. Tai moteris , kuri nepripazysta draugystes su vyrais, niekina kitos lyties zmones, arba vyrai mato demona jos kalyje. Kiek yra zinoma ji su zmonemis bendrauja staciokiskai, daugybos lentele moka, bet bendrauti su verslo zmonemis mes isitikinome per konservatoriu valdymo metus. Kagi pasieke dabartine prezidente gal paglosti ar susoko su vaikais, uzkabino medali. Adamkus, Grybauswkaite ir jei isrinksime Simonyte taqi nepaliks ne vienos atzalos prisiminimui

Pensininke

Pensininke portretas
Nauseda tinka tik nuotraukoms isireminti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Apie tris gerus darbus esu girdėjęs ir įvardinsiu,bet netikiu,kad tai žadėjote Jūs.Išgerti litrą vodkės,išdulkinti kaimynę ir pabučiuoti mešką,nesupainiojant vietomis dviejų paskutiniūjų.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Taip, ponas Zelemunčikai, esu kuklus žmogus, nors pernai siūliausi Klaipėdos meru. Žadėjau pirmaisiais metais padaryti tris gerus darbus, po to iškart atsistatydinti. Niekas neparėmė...

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
KAS JIE-KLOUNAI IR TIEK- O KAS BALSUOS?KAIP JUS PAVADINTI?VIENINTELIS KIETAS -ROLANDAS PAKSAS BET SVOLOČIAI BIJO JO ISILĘISTI VĖL Į PREZIDENTURTA-DARYKITE IŠVADAS

Aš irgi

Aš irgi portretas
balsuosiu už M. Puidoką. Bet kaip jis puolamas, niekinamas ir šmeižiamas! Kad tik nepalūžtų. Laikykitės, varguolių kandidate! Mes už jus balsuosime!

tam idomu

tam idomu portretas
Tik M. Puidokas jautrus skurstančiųjų vargams. Visi skurstantieji balsuos už M. Puidoką.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ponas Nezabitauskai.Kad esate tokios prastos nuomonės apie mane suprantu ir nepykstu,bet kad save taip žeminate ir nusileidžiate ligi šių dviejų lygio man tikrai staigmena šis Jūsų kuklumas.O gal čia dėl to,kad Skvernelio vieta atlaisvinama?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Mane glumina kodėl tik 7.O vis dar tebežydinti Brazausko našlė jau nebenori?

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Nesipiktinkim, čia tik verslas, ir nieko daugiau. Nausėda su Šimonyte užmokėjo - jų nuotraukos yra. Jei Zelemunčikas su Nezabitausku užmokėtų - matytumėt dar dvi fizionomijas.

Agentas Montė

Agentas Montė portretas
Rašykit tik šiuos kandidatus liaupsinančius komentarus, nes kitokių komunistai neviešina.

Angelina

Angelina portretas
Kandidatuoja tai septyni kandidatai, bet kodėl įdėjote tik dviejų fizionomijas?

Mąstyk pats žmogau

Mąstyk pats žmogau portretas
Ir visur 7 kandidatai bet nuotrauka tik Nausėdos, SLAPTAI visų akivaizdoj proteguojamas. Taip pat manipuliuojama statistika.

TIKRAI

TIKRAI portretas
Na, taip, kazkada Klaipedos savivaldybe valytojos ieskojo su aukstojo issilavinimu.

Anonimas

Anonimas portretas
eiliniui darbininkui reikalinga keliu metu patirtis, o i prezidentus gi nereikia o kam

Putai PranKz

Putai PranKz portretas
Ponai pilieciai, pirkite putus, nes jie labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai labai labi labai labai pranKz!

Skandinavu padlaizys

Skandinavu  padlaizys portretas
Kodel melagiai eina i prezidentus

////

//// portretas
A..aaa lai teikia tuos popierius ;;;pareiskinius,,, nors ir VRK sikinyku valytojai ..jei popieriai darbuj reikalingi, o ir sikna VRK darmajiedai-islaikytiniai tures su kuom nusivalyt

idomu

idomu portretas
Nejaugi tautieciai gali balsuoti uz ta kuris neturi jokio supratimo kaip gyvena eilinis skurstantis pilietis bet as manau kad tie skurstantieji uz ji ir prabalsuos nes jis kosmetologu pagalba sukuria nebloga savo isvaizda..

ananimui

ananimui portretas
ananimas taip ir nori mums ikisti savo drauga Juozaiti,isdavyka ir dar serganti ,cia ananimo supratimu savo draugus kisti i prezedentura,praejo jusu maskvos laikai ,zmones dabar masto ir mato kas yra kas ,vo taip apsimeteli ANANIMAI,

tomukas

tomukas portretas
krabogrado kriaušės

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Pats esu buvęs boksininkas.Rinkite parašus už mane.Treniravausi pas Šociką kartu su R.Tamuliu ir V,Bingeliu.Už parašą duodu po rublį.Pradėkite rinkti Kauno savivaldybėje siūlydami ,smūgis ar parašas.Manau nereiks daugiau 50 parašų ir turėsite šiuolaiknį bokso klubą.O kitus parašus susirinksiu pats.

?????

????? portretas
O ka jau sitas veidukas laimejo ?

Anonimas

Anonimas portretas
tik uz A.JUOZAITI.

Beviltiški,

Beviltiški, portretas
tie parašai naktimis pilnas Kaunas boksininkų, reikia tik atrankos

VOLODYMYR MOSKVYCHEV.

VOLODYMYR MOSKVYCHEV. portretas
Tik Rolandas Paksas ir niekas kitas

Boksininku Streikas

Boksininku Streikas portretas
Kauno boksininkai surinks 100 000 balsu tam kandidatui kuris pasirupins bokso sporto pastato statyba Partizanu g 180

Galerijos

Daugiau straipsnių