Quantcast

V. Pranckietis Airijoje: lietuviškos įstaigos svarbios kovoje su dezinformacija

Grįžti į straipsnį

Patikslinimas

Patikslinimas portretas
V. Pranckietis Airijoje: lietuviškos įstaigos svarbios kovoje su dezinformacija kuria skleidžia Lietuvos propagandinė mašina.

Matome tų įstaigų darbą

Matome tų įstaigų darbą portretas
iš pavyzdžių kaip garbinami amerikiečiai, jų ginklai, politika ir kaip nušviečiami įvykiai Ukrainoje ar Europos parlamente(kas reik-nutylima, o kas kam naudinga - "išpučiama")

Svarbiausias tikslas

Svarbiausias tikslas portretas
Pasidės kelionės kur tik netingės-juk rinkimai artėja,reikia kolchoznikams Skverną kuo labiau afišuoti.Kažkodėl tyli,kad to didžiausias tikslas ir buvo ten vykti.

...

... portretas
Ach: "V. Pranckietis Airijoje: lietuviškos įstaigos svarbios kovoje su dezinformacija" - teisingiau: "V. Pranckietis Airijoje: lietuviškos įstaigos svarbios skleidžiant dezinfo".

Anonimas

Anonimas portretas
Ar angliskai reikala isaiskino?

Anonimas

Anonimas portretas
Labiausiai reikia kovoti su lietuviška dezinformacija. Visokius isgamas ant sausu saku iskarstyti...

Anonimas

Anonimas portretas
Tautieciai, apmetykim sita kur.va supuvusiais kiausiniais. Tegul papasakoja Airijai kaip vagia simtais milijonu, kaip pensininkus badu marina su 200 Eur/men. o juodasikniams parazitams ,,pabegeliams,, po 1000 eur/men nors tie sukos ne min. nedirbo Lietuvoje. Kad tu kur,va nukristum beskrisdamas.

dar vienas kochoznykas atvykes prades AIRIJOJ

dar  vienas kochoznykas  atvykes  prades  AIRIJOJ portretas
balamutint zmones , lietuvoj savo sunide tvarkyk -loja ant viso pasaulio nesamones per spauda radija ir televizija , geda darosi emigrantams nuo tokiu tautieciu....

Tt

Tt portretas
Ką jis čia šneka nesąmones apie dezinformaciją tegul susitvarko su Lt zinesklaida kurį nesąmones rašo,kad ir šią savaitę rašė kad Anglijai ragas svaras krito,o buvo atvirkščiai jis kilo,piderras atvazeves nesąmones šneka vagys supissti

Anonimas

Anonimas portretas
Airijoje jis NEPAGEIDAUJAMAS.

Galerijos

Daugiau straipsnių