Quantcast

Seimo narys L. Kasčiūnas: ne visas pasaulis – prieš D. Trumpą

Turime priprasti prie to, kad Donaldas Trumpas yra naujasis JAV prezidentas, kuriam mes norėsime prisiskambinti, kai mums grės išorinė grėsmė.

Taip naujojo JAV prezidento palaikymo akcijoje prie JAV ambasados antradienį teigė Seimo narys Laurynas Kasčiūnas. „Užuot talžę, daužę ir kritikavę, ieškokime būdų, kaip prie jo prieiti, sukurti santykius“, – tikina Tėvynės sąjungos politikas.

Ne visas pasaulis – prieš D. Trumpą, sako L. Kasčiūnas savo ir bendražygių organizuotoje naujojo JAV prezidento D. Trumpo palaikymo akcijoje.

„JAV išrinko naująjį prezidentą, gerbiame amerikiečių demokratinį apsisprendimą. Turime priprasti prie to, kad tai yra naujasis JAV prezidentas, kuriam mes norėsime prisiskambinti, kai mums grės išorinė grėsmė. Užuot talžę, daužę ir kritikavę, ieškokime būdų, kaip prie jo prieiti, sukurti santykius.

Dėl to mes esame čia ir sakome: Lietuvoje yra D. Trumpo draugų, matome Amerikos lyderystę Europoje ir toliau, norime, kad ji ir toliau liktų Europos saugumo garantu, o D. Trumpo kritika NATO atžvilgiu dužtų į šipulius ir pakiltume į dar stipresnį strateginės partnerystės lygmenį“, – sako L. Kasčiūnas

Kai mums kils kokia nors grėsmė, mes skambinsime jam, o ne tiems masiniams protestuotojams, kurie protestuoja prieš jį. Manau, reikia baigti chaosą, kuris yra susijęs su jo asmenybe ir kurti normalius politinius santykius.

Parlamentaras tikina, kad D. Trumpui svarbu žinoti, jog mes, sąjungininkai, suprantame jo norą dalytis našta, todėl planuojamas didinti iki 2,5 proc. BVP finansavimas gynybai yra žinia JAV prezidentui, kad esame ne tik sąjungininkai, bet ir pasirengę dalytis našta bei kartu prisiimti atsakomybę už Europos saugumą.

„Esminė žinutė yra ta, kad mes galime jį mėgti, nemėgti, galime būti skirtingų ideologinių orientacijų žmonės, bet turime aiškiai suprasti, kad tai yra Vakarų pasaulio lyderis, šalies vadovas, ir kai mums kils kokia nors grėsmė, mes skambinsime jam, o ne tiems masiniams protestuotojams, kurie protestuoja prieš jį. Manau, reikia baigti chaosą, kuris yra susijęs su jo asmenybe ir kurti normalius politinius santykius.

Mes pernelyg daug investavome į Hillary Clinton aplinką, galvojome, kad ji laimės tuos rinkimus, ir tai yra mūsų didžioji klaida. Investuoti diplomatiškai į poną Trumpą pradėjome per vėlai“, – pažymi politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ portretas
Normalus ne vaivorištiniai humanoidiniai individai, palaiko būtent tik Donaldą Trampą kuris gal pagaliau JAV normalizuos visais aspektais apie ką svajojo tuometiniai tikri Amerikiečiai kurie kovojo už normalią Ameriką nuo pat pradžių !, bet liberastizmas atnešė labai daug baisių problemų visai JAV !.

Opa!

Opa! portretas
Tvarteliniai dazu nemokamu gavo persidazymui?

Anonimas

Anonimas portretas
visas pasaulis UZ TRUMPA-...isskyrus iskrypelius , feministes ir juodukus
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių