Quantcast

Seimo nariui E. Šablinskui skirtas papildomas padėjėjo etatas

  • Teksto dydis:

Seimo nariui socialdemokratui Eduardui Šablinskui skirtas papildomas padėjėjo–sekretoriaus etatas. Tokį sprendimą Seimo valdyba priėmė šią savaitę, apsvarsčiusi parlamentaro prašymą.

Seimo kanclerė Daiva Raudonienė BNS patvirtino, kad papildomas etatas skirtas dėl Seimo nario specialiųjų poreikių. Parlamentaras turi judėjimo negalią.

Seimo statutas numato, kad kiekvienam Seimo nariui įsteigiamos trys Seimo nario padėjėjo–sekretoriaus pareigybės. Seimo nariui, turinčiam specialiųjų poreikių, Seimo valdybos pritarimu gali būti steigiama viena papildoma padėjėjo-sekretoriaus pareigybė.

E. Šablinskas BNS sakė papildomo padėjėjo etato paprašęs padaugėjus darbo prieš rinkimus, o anksčiau tokia galimybe nesinaudojęs, nes norėjęs taupyti lėšas.

„Man sunku su judėjimu, dabar daug važinėju, jei turėčiau padėjėjų, jie tuos darbus atliktų už mane. Paprasčiausiai nesinaudojau šituo dalyku dėl taupumo, nors jau anksčiau man kolegos siūlė. O dabar darbo apimtys išties didelės ir nebespėju, – jau gaunu velnių ir nuo savo rinkėjų“, – sakė parlamentaras.

Jis sakė etatą ketinantis išskaidyti keliems žmonėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mes

mes portretas
kam tauta renka i deputatus neturincius nors maziausio issilavinimo kad jiems reikalingi patarejai jau lietuva liko kaip gerose salyse geras kaimas

DJ

DJ portretas
Žinoma tai giminaitis arba draugas ! Beje seimo ir vyriausybės nariai "pamiršo" savo algas keičiant į jievrėjus, indeksuoti pagal kursą 3,45 Litų = 1 jievėjus, todėl jų algos padidėjo 3,45 kartų tačiau visų žmonių algos sumažėjo 3,45 kartų ir lygiai tiek pat kartų viskas pabrango ! Tai žinoma yra snoras dar daugiau uždirbti iki seimo rinkimų nes daugiau manes niekas ne rinks ! Na nebent pagal partijos sąrašą, bet ne per tiesioginius rinkimus !

ne koks

ne koks portretas
nesusitvarko tautos isrinktasis su kruviu o pinigu tai yra ko neskirti dar vieno klapciuko ir dar gerai apmokamo o ar virejai skirti pagelbininke nesusimasto
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių