Quantcast

Seimo Kultūros komitetas nepritarė E. Vaitekūno atsistatydinimui

Grįžti į straipsnį

tam gaila

tam gaila  portretas
Kultūros komitete yra visų frakcijų atstovai . Dalyvavo posėdyje 4 ir tik Karbauskis balsavo už atstatydinimą , nes mano galva, po VSD pateiktos medžiagos, kitaip ir būti negalėjo . Man įdomu kas tie likę 3 - susilaikę, iš kokių frakcijų , kad jiems dzin kokią medžiagą teikia mūsų pareigūnai ? Ar galima pasitikėti tokiais seimo , komiteto nariais , kurie nusispjovė į pateiktą medžiagą , o ir pačio Vaitiekūno prašymą atleisti ? Paskui vėl galės baubti kam komisijos ? Aš būčiau už , kad komisijos nariai , nesuvokę VSD pateiktos medžiagos , būtų atšaukti iš komisijos bei svarstyti ar jie lojalūs mūsų institucijoms ir ar jie suvokia savo kaip seimo nario pareigas .

Vilhelmina

Vilhelmina  portretas
Nu baisu tas konservu Mafiozas nepajudinas .

cenzūra

cenzūra portretas
neįveikiama ............ kaip ir kultūros agonija

Gaila

Gaila portretas
kad nepritarė.Manau kad šis ponas yra vienas didžiausių korumpuotu aferiugu Lietuvoje.Pasižiūrėkite kiekmetų ir kur jis sėdi.Ir kas dedasi tose vietose..Matyt kolxoznikai išsigando jo aukštų ryšių kad tep lengvai vietoje palieka

nieko sau , 3 susilaikė ? VSD medžiagos mažai ?

nieko sau , 3 susilaikė ? VSD medžiagos mažai ?  portretas
Jose, be kita ko, remiantis Valstybės saugumo departamento (VSD) pateikta medžiaga, konstatuota, kad koncerno „MG Baltic“ atstovai siekė įgyti įtaką Lietuvos radijo ir televizijos komisijoje. Išvadose nurodyta, kad LRTK vadovu paskyrus E. Vaitekūną koncerno atstovai, palaikydami neformalius ryšius ir gaudami iš jo vidinę informaciją siekė, kad koncerno valdomos žiniasklaidos priemonės įgytų konkurencinį pranašumą ir įtaką.

Galerijos

Daugiau straipsnių