Quantcast

Dėl K. Pūko nedarbingumo – Etikos komisijos tyrimas

Grįžti į straipsnį

KYLA KLAUSIMAS

KYLA KLAUSIMAS portretas
KIEK DAR TESIS ta bjauri ydinga praktika??? Juk metai is metu tas pats, - jei tik piniguocius ikliuna uz savo machinacijas, - visada atsiranda "kiseniniu" mediku,kurie spjauna i mus visus ir i bet kokius morales principus.Tokie veikejai tik ir didina korupcija,piktina zmones ir griauna musu visu pasitikejima valstybe.Kam tokius Pukus dar vis laikome seimo nariais? Kokia diagnoze nustate jam ta kisenine gydytoja???Atimti jai licenzija,kad butu pamoka ateiciai kitiems.Daugiau negu juokinga, - cia seime Pukas mergino jaunikles, o dabar - nedarbingas,kaip po sirdies transplantacijos - PUSE METU !!!

skaitytojai

skaitytojai portretas
prajokino ministras veryga ka jie nezino kaip patikrinti sudaryti patyrusiu mediku komisija ir issamiai patikrinti sveikata jeigu nepasitvirtintu tos lygos privaletu iskeltimedikam byla tai butu pamoka pukas turi liudnai pagarsejusia advokate tai ji ir issukineja puka

Idomu.

Idomu. portretas
Ne etikos,o prokaraturos tyrimas turi buti.Kas israsineja nedarbingumo lapelius politika, istikus nusikalstamai veiklai.?Turi atsakyti,o ne pelnystis medikas is musu.Apmokama mes ju pravaikstas.Kada bus teisiami medikai uz neteisetus savo darbus???

Kaunietė

Kaunietė portretas
Pritariu nuomonei, jog ligos pažymos daugeliu atvejų kelia nepagrįstumo abejones ir tai turėtų būti išgyvendinta. Ne tik K, Pūko atvejis ir Lino Balsio liga kelia abejonių ir visos eilės buvusių politikų ir valdininkų, kai tik gresia atleidimas iš tarnybos arba sučiumpamas neblaivus už vairo, tuoj į gydymo įstaigą. Gerbiamiesiems medikams, algas didinti reikia, todėl "turgelis" turi baigtis.

O kas už jį balsavo...

O kas už jį balsavo... portretas
Pūkas kaip pūkas.Bet labiausiai reikia stebėtis balsavusiais už jį.Nors...ko gero,ir dabar jį garbina ir gailisi jo.Ir keikia valdžią ir visą Lietuvą,koks netikęs Seimas,ten visi vagys ir sukčiai,bėgsim iš tokios Lietuvos.O už Pūką balsavo,bent iš man pažįstamų,tie,kurie kažkada balsavo ir už Šustauską,ir už Valinską.Balsuotų ir už patį velnią,jei garsiai ir daug visko žadėtų.

piktas

piktas portretas
Net ir kvaliui aisku, kad visos gydytoju pazymos uz pinigus. Pats laikas uz tokius darbelius is gydytoju atimineti licencijas, tarkim 5 metams. Sukciavimas ir mediko darbas yra nesuderinami dalykai. Tuos pazymu rasinetojus prokuratura turetu gerai papurtyti.

bita

bita portretas
kiek su tuo nukarsusiu seniu dar terliosis,kaip jam per gerkle neislenda musu visu pinigai,kuriuos gauna

akivaizdus nusikaltimo dangstymas

akivaizdus nusikaltimo dangstymas portretas
Tai tapo įprastu dalyku , jeigu padarei nusižengimą ir gresia atleidimas ar apkalta visi ,,suserga" , kur žiūri VERYGA ?

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek dar jam leis tyciotis is Lietuvos istatymu? Kur ziuri sodra. Kodel netikrinami nedarbingumai

Galerijos

Daugiau straipsnių