Quantcast

Atmesta: pirmalaikių Seimo rinkimų nebus

Grįžti į straipsnį

suimt ,-konservatkgbesniku Hunta

suimt  ,-konservatkgbesniku  Hunta portretas
kaip tautos ir valstybes priesus , bandziusius organizuot perversma , lanspirdzius abudu y lukiskes ....

is pasiutimo anukelis kiausinius nusirove...

is  pasiutimo  anukelis  kiausinius  nusirove... portretas
o Tata paskutinius plaukus nuo kusio nusipese....lyberastai uzsidejo Grazulio dovanotus dzinsus su uztrauktuku ant siknos ir nuejo y Simonko geju kluba atsipalaiduot po balsavimo ...

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kiaulė pripuolusi prie lovio su gardžiu ėdalu irgi sunkiai nustumiama, o panaudojus prievartą garsiai žviegia kaip ir mūs seimagyviai. Kažkodėl seimas visose kadencijose bijo priimti seimažmogių ATŠAUKIMO kai jie neatlieka savo pareigų, nelanko posėdžių, nesiūlo išstatymų kurie pagerintų rinkėjų gyvenimą MECHANIZMĄ, o tai dabar savo priperstus trusikus dulkina už mūsų pinigus ir matomai dar ilgai riesis užuot dirbę??

Nigga

Nigga portretas
Is viso uzdraustu tuos koncevuotus debilus issodintu ir butu ramu gyvent. Kaunas atsigauna kai vadovauja normalus zmogus o ne pridurkas koncervas kur tik voge.

taip

taip portretas
karaliauja bolsevykai ir kirkina svieta cinisku cirku

Taip

Taip portretas
Vyt lauk konservus

...

... portretas
OH: "Už nutarimo projektą, kuriuo pirmalaikius rinkimus siūlyta skelbti birželio 3 dieną, po pateikimo balsavo 52 Seimo nariai, 57 buvo „prieš“ ir 11 susilaikė" - balsavę už Seimo išvaikymą VIEŠAI spjovė į savo priesaiką, už konstitucinį pasižadėjimą MUMS dirbti, jie PAREIŠKĖ kad esamame Seime dirbti nenori. O jei nenori, tai TE patys ir deda mandatus... kitaip jiems PRIVALU skelbt APKALTĄ! (o dėl Basčio... tai demokratijos triumfas prieš KT diktatą; KT neturi teisės Tautai, jos išrinktiesiems diriguot, KT galios yra Konstitucija APRIBOTOS).

Ir vėl nepasisekė perversmas......užuojauta...

Ir vėl nepasisekė perversmas......užuojauta... portretas
Konservatorių šou baigėsi nesėkme......šaunuoliai....

kaip tai suprasti ,susilaike

kaip tai suprasti ,susilaike portretas
uz ko laike .ar tokie durniukai jau yra ,kad savo nuomones neturi . kiek dziaugsmo konservatoriams ,kad rinkimu nebus .butu negave ne 5 procentu ,seimas butu svaresnis nuo to konservVatinio brudo.

bronka

bronka portretas
Naujuose rinkimuose kandidatuos ne tie patys , ne tuokie patys? O iš kokios galaktikos būtu galima importuoti normalius kandidatus ?

ALGIS

ALGIS portretas
Čia konservams toks pat šansas - kaip vonioje žvejoti su spiningu

kaunietis

kaunietis portretas
Turime prisiimti atsakomybę ir mes- rinkėjai. Kas išrinko Skardžių, Bastį ir t.t ? Yra labai paprastas pasiūlymas- visi kas prisidirbo turi atsakyti už savo prisidirbimus prieš teismą. Kai politikai, valdininkai ir visi kiti, kas švaisto mūsų pinigus sės už grotų, daugelis bijos.Ką veikia Mokesčių inspekcija? Reikia vieną kartą pabaigti su tais Seimūnų iš oro atsiradusiais turtais. Kalėjmų buhalterė iškėlė viešumon pareigūnų aferas. Blogiausia kas jiems nutiko- prarado šiltas vietas.o kur iššvaistyti pinigai? Na ir kas , kad paleisim seimą ir rinksim naują. Ką rinkti? Konservatorius, išpardavusius pusę Lietuvos ir prisidirbusius taip pat kaip ir kiti? Tas anūkas tegul leidžiasi ant žemės.

NA NA

NA NA  portretas
na landsberginių kgbistų gauja dar ne seimas ,tuo labiau ,kad anūkėlis prisipažino ,kad jis nori sugriauti seimą ,taigi anūkėlį , išsimėžk iš seimo su visa savo gauja , kol nekilo noras sprogdinti seimo ,nes landsberginių kgbistų gauja darosi neprognozuojama ,dėdulė landsbergis organizatorius pogromų serga ,o sąrašai kgbistų jau vieši ,,,,sėkmės išsimėžti iš seimo, kgbistų anūkėlio gaujai ,sutaupysim vaikams lėšų ,,,,

ALGIS

ALGIS portretas
landzbergi , apšik kulę , bus bezmėns

cha

cha portretas
tai uz ka balsuosit? gal deretu nauja partija ikurti kurioje nariai butu nuo trisdesimt iki keturesdesimt penkiu metu,ir kuriu gimines nebuve sovietiniai nomenklaturininkai ir kgbistai... ir ta partija isrinkt i vadovavima...

Algys

Algys portretas
Tai ne SIULYMAS,o Lietuvos zmoniu REIKALAVIMAS!

lovys

lovys portretas
lovys didelis ir sotus kas nores nueiti nuo lovio tik kriuksejimas ir girdimas

Nekenčiu konservatorių

Nekenčiu konservatorių  portretas
Tegul konservatoriai moka už naujų rinkimų išlaidas......valdžios perversmą ruošia.......

Šiaip

Šiaip portretas
O ką rinkti? Vienus klounus kitais klounais pakeisti?

oziukas

oziukas portretas
nori prie lovio... kol bus partiju sarasai tol nieko gero nebus

Karbas

Karbas portretas
Gabrielius siaučia.

Galerijos

Daugiau straipsnių