Quantcast

Pirmą kartą nustatoma amžiaus riba, iki kurios vaiko negalima palikti vieno

Grįžti į straipsnį

Daiva

Daiva portretas
Sutinku kad kai kurie vaikai yra tikrai gan savarankiški ...bet...kas atsakys jei tam šešerių vaikuciui esant vienam namie ims ir kils gaisras ar dar neduok dieve kokia nelaimė..?tada tėvai jau bus kalti .?jei vaikas susizalos netyčia ..kas prisims atsakomybė..?aišku kad tėveliai turės atsakyti .manau kad ankstokai amžius 6 m.vaikui būti vienam...

Kielė

Kielė portretas
Na pirmokiukas,jei jam viskas gerai išaiškinta, valgyt palikta, priminimai nupiešti, kad ko nepamirštų - susitvarkys, ir mes taip dauguma augom.. Bet mažesnius palikt vienus? Žiūriu daugumai komentatorių tai normalu atrodo..

Taip

Taip portretas
I parduotuve eit su vaiku butu sprendimas.viena vaika palikt nera gerai

lUKA

lUKA portretas
pagaliau,va vienas geras darbas šitai vyriausybei pavyko, o tai kaimynai palieka 4 metų su 10 mete, o tie pešasi kairą dieną.

Anonimas

Anonimas portretas
O ką daryti toms vienišėms? Vaikas serga, į parduotuvę sulakstyti reikia ir nėra kas prie jo pabūna. O dar ir dirba tos kai kurios, ne vien pašalpinės namuose sėdi.

Asta

Asta portretas
Dar vieno posedzio truksta,kad patvirtintu.O jie bent supranta ka reiskia nepriziuretas vaikas nuo savarankiskas vaikas.Yra vaiku kurie ir 12 metu nepabuna vieni namie o kiti ir nuo 5 metu pazaidzia tyliai,ir uzkast pasiima tai vadinama savarankiskumo ugdymu,bet tikrai nereiskia,kad jis nepriziuretas.

visam

visam portretas
pasauly vaikus vienus palikti galima nuo 12 metų Gi mūsiškiai jau nuo 7metų SAVARANKIŠKI ?

labai liudna ir pikta

labai liudna ir pikta portretas
pirma sudarykit seimai normalias salygas isgyventi-mokekit tinkamus atlyginimus...o ka dabar daryti vienisai motinai-sedeti su vaiku,bet ji badu marinti,nes negales dirbti kitam darbe...mociutes irgi negali anuku ziureti ,nes ju pensijos primena greiciau vienkartines pasalpas,jos pacios negaledamos sliauzia i darba ,kad isgyventu...nesudarot salygu zmonems gyventi,isgyventi ,o reikalavimus pateikiat kaip uzsienio seimom...ten kitokios zmoniu pajamos ,gali samdyti aukles...pagal toki istatyma is dideles dalies seimu paimsit vaikus ...ir kur juos desit/jau turit plana?

Šiaip

Šiaip portretas
Absurdas šiai dienai kaip ir viskas. Vaiką žinomą prižiurėti privalu. Tik, kur dingti tiems tėvams kurie del mūsų valdžiagyvių politikos yra priversti arti nuo ryto iki vakaro kartais net per du darbus ir tik tam kad vaikui ka i lekštę būtų ką ideti jau nekalbant apie visa kita... Artejame prie Norvegijos ir kaip visada kuo tik nori bet tik ne europietiškų atlyginimų klausimu.. Užteks vieno nepatenkinto tavimi kaimyno skambučio ir atims vaika. Ir niekam nebus idomu kad gyvenimo pradžiai tevai tiesiog ta vaiką stengiansi bent jau pramaitinti....

E

E portretas
Nelabai suprantu, kodėl čia tą vargšą Matuką mini.......

...

... portretas
Akivaizdu, teks vyrams į islamą atsiverst: 4 žmonos, viena vaiką žiūri, kita maistą gamina, trečia į parduotuvę eina, su ketvirta Vyras į teatrą... o paskui jos ratu - ir galvos joms neskaudės, ir Vyrui neatsibos, nereiks svetimų ieškot, tai ir skyrybų sumažės, vaikams bus geriau.

Mama Agne

Mama Agne portretas
Straipsnio pavadinimas skamba ,,Pirmą kartą nustatoma amžiaus riba, iki kurios vaiko negalima palikti vieno,,. Perskaiciau str du kartus bet konkretaus atsakymo neradau. Tai nuo kokios amziaus vaikas gali buti paliekamas vienas namuose nakciai ????

.

. portretas
Absurdiškas įstatymas. Tokiu atveju turi būti numatomos lėšos būstui, motinai ir vaikui išlaikyti, kad motinai nereikėtų dirbti

Galerijos

Daugiau straipsnių