Quantcast

Seimas paskelbė referendumo dėl dvigubos pilietybės datą

Grįžti į straipsnį

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tikrasis dvigubos pilitybės tikslas neaiškus.Žiūrint į laikotarpį panašu norima,kad neįvyktų prezidento rinkimai.Kuo toliau tuo labiau žmonės piktinasi šiuo referendumu.Galbūt norima,kad neįvyktų nei rinkimai,nei šis referendumo farsas.

kaip reikia "myleti"savo tevyne

kaip reikia "myleti"savo tevyne portretas
kai jiai sunkiausiu metu spjauni i viska ir leki ant svetimo gero.

kai kazkam netiks rezultatai

kai kazkam netiks rezultatai  portretas
tada si referendum pavadins patariamuoju.

Suspenduok pilietybę

Suspenduok pilietybę portretas
Kam reikalinga dviguba pilietybė? Ogi tam, kad kokioj Anglijoj galėtų klestėti, esant reikalui varyti ant lietuvių su tikrąja pilietybe, o čia atvažiavę dar ir mums diktuotų kaip vakarietiškai mes turime gyventi. O ar yra dar kitų motyvų? Pasirodo yra, tik jie melagingi. Mūsų žmonės graudenami, kad netekusieji pilietybės nebegalės į Lietuvą atvažiuoti. Nesąmonė, galės kaip ir viso pasaulio žmonės. Jau ne kartą rašiau, kad galimas ir pats geriausias atvejis būtų PILIETYBĖS LAIKINAS SUSTABDOMAS. Priėmei Anglijos, Norvegijos ar dar kažkokią pilietybę - sustabdyk savo lietuviškąją. Jei nutarei grįžti gyventi į LT, atsisakyk užsienietiškos pilietybės ir tada gali susigrąžinti savąją. Bet niekas to nenori girdėti. Nei valdžia [nežinau kodėl], nei emigrantai [nes du papus žysti gi pliusas].

nemo

nemo portretas
NE!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Anonime,tai darona nevien dėl kišimisi į Lietuvos politiką,tai oagride daroma Lietuvos ir kitų valstybių nusikaltėlių grupuočių užsakymu,kad nusikaltus vienoje savo pilitybės valstybėje,galima būtų legaliai vogti kitoje savo pilietybės valstybėje,prisidengus kitos vakstybės apie savo piliečių neišdavimą įstatymu.Pavyzdys akis bado Antonovas ir Romanovas.

Anonimas

Anonimas portretas
prie ko cia politika nu ir tauta

Anonimas

Anonimas portretas
Esu deklaraves išvykimą iš šalies. Balsuosiu prieš dvigubą pilietybe. Tai daroma kad visokie žydai ar amerikiečiai turėtu galimybę gauti LR pasus ir kištis į Lietuvos politinį gyvenimą. Nės savo Izraelio ar JAV pasų atsisakyti nenori. O jei tik gyventi ir dirbti šalyje pasas jokios įtakos neturi. Jis tik garantuoja teisę balsuoti, ar pvz turėti galimybe būti išrinktam i seimą.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Ponia kauniete, nesipainiokite ir kitų nepainiokite - pilietybė ir tautybė yra visiškai skirtingi dalykai. Jūs agituojate už pilietybę (jos savanoriškai atsisakiusiems), bet argumentuojate visiems jautriais tautybės dalykais. Jei tai suprantate, tai elgiatės nesąžiningai. Pilietybė tautiškumui išlaikyti nei trukdo, nei padeda. Pavyzdžių yra kiek norit. Prisiminkit caro laikus - lietuviai išliko lietuviais, nors neturėjo ne tik Lietuvos pilietybės ar paso, bet ir savo valstybės. Arba JAV lietuviai - jų vaikai, gimę Amerikoje, gerai kalba lietuviškai, žino esą lietuviai, nors ir turi JAV pilietybę.

lygis

lygis portretas
eilini karta pamyne konstitucija nors tai jau tapo pastovumu

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Taigi.Įsigydami kitos šalies pilietybę emigrantai atsisakė Lietuvos pilietybės,nes neatsisakę negalėtų tapti net bet kurios Afrikos šalies piliečiu.Reiškia po kartą jie Lietuvą jau išdavė.Antrą kartą brukdami Lietuvos pilietybę išdavikam valstiečiai juosnskatina tapti profesohaliais išdavikais,kaip jie yra ,,profesionalūs''visų galų ,,specialistai-handymenai''.

...

... portretas
Tie kurie TIK išvyko - nėra kalti; kalti TIE kurie savo noru (dėl sotesnio šaukšto) SVETIMIEMS prisiekė... tokiais jau pasitikėt negalima, jie ir toliau pasiruošę parsiduot (jiems tik REIKIA kad MES jiems duotume nors ką ką jie ir vėl galėtų parduot).

kauniete

kauniete portretas
Del dvigubos pilietybes[galimybes] balsuoti UZ UZ UZ. Gimusieji Lietuvoje lietuviai turi tureti galimybe islaikyti prigimtine teise [pagal Lietuvos auksciausia Konstitucini akta] iiprigimtine pilietybe…...O kad nekurie ;[nepasikore,nenusoko nuo tilto ar nuo stogo pralaisvejusioje Lietuvoje del nuskurdinimo,,iki nevilties] isvyko UZDARBIAUTI !!!ponai mano! Tai ir sssr su lietuvaiciais nebuvo taip elgiamasi. VISI gime lietuviais negali buti ATSTUMTI tie musu pilieciai islaike likusius Lietuvoje seimos narius, meskit lauk atsiribokite nuo valkatu zmogzudziu cigonu o lietuviai dirbantys [nes Lietuvoje jau ir galo su galu nebesudurentys buvo] turi buti laukiami Jie gris kuo jie blogesni uz karo laikmeciu isbegusius DP? juk tai likusieji Lietuvoje pakele Lietuva ,,ostia DP turi dviguba pilietybe Kur tiesa?? UZ lietuvius darbscius ir griztancius UZ UZ!

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
seimas priėmė vienbalsiai,66 UŽ,3 SUSILAIKĖ,SPRENDIMAS PRIIMTAS.RODOS RINKOM 141 NARĮ.VADINASI JAI BALSUOTU 3,1 SUSILAIKO,TAI SPREDIMAI PRIIMTI.TODĖL LIETUVOJE IR DEDASI KOŠMARAS,TURTAS IŠPARCELIUOTAS,ŽMONĖS SKURDE KRUOPAS LESA,VAIKAI BADAUJA,O APIE PENSININKUS BAUGU KALBĖTI.INAVALIDAMS VISIŠKAS GENOCIDAS.KADA PRADĖS ISTATYMUS PRIIMINĖTI VISI SIMŪNAI.AR SEMAN PAPUOLA SAVO REIKALUS SPRĘSTI IR PASIRODO POSĖDŽIUOSE,KADA REIKIA PRIIMTI JAM PATOGŲ IR REIKALINGĄ ĮSTATYMĄ.PREZIDENTO IR REFERENDUMO NE IR GERIAU LIETUVA BE PREZIDENTO IR LIETUVĄ UŽ GRAŠIUS PARDAVUSIŲ ĄSABŲ.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Iš komentarų matom, kaip žmonėms protai sudrumsti. Jau net "daktaras" Ramanauskas nusišneka. Kas ir kam atima Lietuvos pilietybę? Tai kai kurie emigrantai patys jos išsižada, prašydami kitos šalies pilietybės. Nežinau, kam jiems reikalinga svetima pilietybė. Gal nori toje šalyjeį valdžią eiti ar kariuomenėje tarnauti? Šiaip ar taip, su Lietuvos valstybe jokie pilietiniai saitai jų nebesieja. Lietuvos pilietybė jiems - buvus nebuvus. Net lietuvių kalbos jų vaikai nebemoka. Verčiau padėtume jiems steigti ir išlaikyti lietuviškas sekmadienines mokyklas, o ne antrus pasus bruktume.

Anonimas

Anonimas portretas
Ta stambiu zemvaldziu partija neturi nieko bendro nei su valstieciais, nei su darbu zmonem. Pavadinimas su zodziu "valstietis" tik del akiu, nes zino, kad protingi uz juos nebalsuos, o kaimo zmones patikes pavadinimu. Kaip visokiasi "tautos prisikelimo", 'darbo", "tvarkos ir teisingumo" ir pan. O sitas piaras del dvigubos pilietybes tik tam, kad gautu emigrantu balsus, kuriu kaip zinia siais laikais uzsienyje yra daug.. Tas pats buvo ir su grazia amnestija kaliniams (nezinia kaip ten baiges), ir pries rinkimus prasidejo grazios kalbos apie kainu mazinimus, o realiai tik pjautynes vieni tarp kitu seime vyksta..

...

... portretas
Kurie išvažiavo (SUNKU prie 'konservų' genocido buvo), tie ir sugrįžt gali, ir ne apie juos čia kalba, čia kalbam apie IŠDAVIKUS, kurie niekieno neverčiami kitoms šalims prisiekė, joms savo sielas už 30 sidabrinių pardavė, ir dabar neaišku kieno naudai dirba. Taip kad: NE išdavikams; šiaip išvykę visuomet laukiami (juk NET ir tie suklydę gali atgailaut tos svetimos pilietybės ATSISAKĘ).

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai ir didelis NE NE NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Polemiką baigiau,dabar rimtai.Ponai,tikrai pilietiški,lietuviai ar pamenate,kai tebeesant kruvinajai armijai Lietuvoje,apie 80% pasirašėme,kad rusiškuosius okupantus išspiriame lauk?Dabar vėl reikalingi mūsų parašai prieš gandragalvės Širinskės referendumą.Taip sakant referendumas prieš refereneumą.Pagalvokite,laiko dar turime.

tam Zelemunčikas

tam Zelemunčikas portretas
..Prisipažystu esu išdavęs vieną ,,tėvynę'',kai išmokęs šaudyti iš SKS sakiau,kad ginsiu savo Tėvynę ligi paskutinio kraujo lašo.Tiesa nesakiau kokią tėvynę ginsiu ligi pilno nukraujavimo.. Na, dabar sakyk TU-(buves pionerius) tesiai -kaip tave stribai .."išmokęs šaudyti iš SKS "? Ir, Kodel stribai dave Tau- slapta pravarde " musu vejunelis"??:) Kodel stribai neistreme tave, kartu su teva.. i.Sibira? Kirilica nezinai? bet ,,"rusiskai suprantu"? Cia tau.. is YouTube-"Неуловимые мстители". Засланный казачок!!!"l)

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai musu tauta negera o isvaziavusiu daug o jai tais laikais tiek isvaziuotu ka tada rasytumete dabar kiek isvaziavusiu lietuviu bega nes jus valdzia taip darote kad lietuvoje lietuviu neliktu taip ir zmones musu negeri lietuvis gatavas lietuvi nuskandinti baisu as balsuosiu uz dviguba

jo

jo portretas
lietuvis lietuviui baisiau uz vilka kur kaimuose aveles pjauna

Kas gime Lietuvoje

Kas gime Lietuvoje portretas
Tas ir turi Lietuvos pilietybe,atimti jos nevalia, tai yra musu prigimtine teise.Mes kalbame lietuviskai,tevai musu, seneliai irgi gime Lietuvoje. Tik uz dviguba pilietybe, mes esame laisvi .

Anonimas

Anonimas portretas
ka jus rasote prie ko cia rusai reikia duoti saviems lietuviams pilietybe o del rinkome ne nuo musiu priklauso ne mes renkame uz mus renka

ALGIS

ALGIS portretas
LIETUVOS LIETUVIAI ,PADARYKIME TAIP , KAD ŠIS SĄMOKSLAS NUEITŲ ŠUNIUI ANT UODEGOS .

Špygą kolchozui ir raudoniesiems bebrams

Špygą kolchozui ir raudoniesiems bebrams portretas
Dvigubą pilietybę galėsit susikišti į savo minkštąsias

??

?? portretas
...Pilietybe rusams, kurie apleistu butu prisipirko Akmenej ir kituose regionuose.. Tai kad ten ne rusai! Ten, kakolai -..apleistu butu prisipirko Akmenej ir kituose regionuose..!!:))) Jiegu kakolai kalba rusiskai.. tai kom dabar-"kalti RUSAI"?:))

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Prisipažystu esu išdavęs vieną ,,tėvynę'',kai išmokęs šaudyti iš SKS sakiau,kad ginsiu savo Tėvynę ligi paskutinio kraujo lašo.Tiesa nesakiau kokią tėvynę ginsiu ligi pilno nukraujavimo.

Kas cia

Kas cia portretas
Pilietybe rusams, kurie apleistu butu prisipirko Akmenej ir kituose regionuose. Na jau , ne!!!

L

L portretas
Sutikciau balsuoti kad ir uz triguba tautieciu pilietybe,jai neturetu teises balsuoti rinkimuose,dabar sau svetur gyvendami mums valdzia dar rinkt gales .Tegu valdzia renka ten kur gyvena sociai

Anonime, ...

Anonime, ... portretas
... ir kodėl tu taip sieki Lietuvai pražūties - Ją išlaikė TIE kurie ČIA dabar, kodėl jie DAR turi rūpintis tais kurie Šalį bėdoje paliko, svetimiems prisiekė, dėl tų svetimų ir dabar stengias, jiems naudą neša? - te grįžta, tada ir kalbėsimės.

Joneli, ...

Joneli, ... portretas
... ir vėl savo š. mali: pilietybė įgyjama gimstant, BET - ją saugoti reikia; prisiekęs svetimiems tu jos NETENKI.

Anonimas

Anonimas portretas
lietuviai kas su jumis pasidare ka jums gaila saviems lietuviams ka jus darote uztat musu lietuva tokia savus nepripazista gatavi skandinti reikia ne svetimiems o musu lietuviams kurie gime lietuvoje suteikti lietuvosv pilietybe

Ak

Ak portretas
Nebalsuosiu aš ir mano giminės už dviguba pilietybe.

tam Zelemunčikas

tam Zelemunčikas portretas
Na,dabar pats matai koks tu esi- ("buves pionerius ir koSOmolcas") ir-Lietuvos isdavikas???:))-."...Jeigu nueisime rašykime riebų NE(?),arba neikime(???).Nebus nei prezidentonrinkimų(??),nei referendumo.."??:))( O, kaip Lietuva gyvens , jiegu- ne bus Prezidento?:)) Zelemuncikas -" visada buvo.."pavyzdingas pionerius"!!:))

petras

petras portretas
Geras sprendimas ,kas is to jai tu turi ta viena pilietybe ,o esi valstybes isparceliuotojas ,ir dirbantis nezinia kam...Sekmes valstiecems ir zaliesems ,reiktu eiti ir toliau ,kad pilietybe igytu ir isvyke pries kara tevu vaikai ir vaikaiciai.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Antroji pilietybė nereikalinga tiems ant skurdo ribos,nereikalinga ir uždarbiaujantiems užsienyje,ji reikalinga visokioms nusiialtėlių grupėms,kurių atstovai šį referendumą ir stumia.Gi visiškai neprotaujančiam aišku,kad turint 2 arn3 pilietybes lengva atsisakyti tos kur nusikaltai ir pasislėpti už kitos valstybės piliečio įstatymų.

lietuvė

lietuvė portretas
jei išvyko ir nori kitos pilietybės tegul atsisako Lietuvos pilietybės ir būna kuo tik nori kaip gali būti kelių šalių piliečiai vienas dviejuose asmenyse nesąmonė

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Nieko nesuprantu kaip vienu metu galima būti Lietuviu ir tuo pačiu metu babajum..

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Gana kolūkiečių savivalės.Jeigu nueisime rašykime riebų NE,arba neikime.Nebus nei prezidentonrinkimų,nei referendumo.Kolchizo kiaulės vis labiau knisa LR Konstuciją.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Čia jau pastebėta, mažiau nei pusė seimūnų.... o tai reiškai civilizuotai NĖRA KVORUMO, sprendimai yra NETEISĖTI. Kas atsitiko? Kur dingo sprendimui priimti reikalingas kvorumas? Kas čia darosi?

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Klausykite kaip atrodo komunist kgbist DIVERSIJA. Cituoju "Šiuo metu Konstitucija numato, kad išskyrus įstatymo numatytus atskirus atvejus, niekas negali būti kartu Lietuvos ir kitos valstybės pilietis." Tai MELAS, kgbistnė niekšų diversija. Kodėl, juk teisingai pacituota? NE, neteisingai, kadangi Konstitucija NUMATO ir " LR pilietybė įgyjama gimstant...." Ir šios abi nuostatos PRIVALO galioti KARTU. Iš LR Piliečių, kurie įgijo pilietybę gimstant jos NIEKAS negali atimti, nes LR Konstitucijos nuotata "LR pilietybė įgyjama gimstant..." yra nepaneigiama, kadangi Konstitucija yra AUKŠČIUSIAS teisės aktas..... kgbėšnikams ir kompartaigenosėms nesuteikta teisė būti aukčiau Konstitucijos. Tik OKUPANTAS gali tai sau leisti.... Taigi Lietuva yra okupuota, visi 7 Seimai yra antikonstituciniai. Štai iki ko dagyvenome....

Gerai

Gerai portretas
Tegul rengia.Nueisim.Ir visiems laikams įkalsim ,,NE"

...

... portretas
JOKIŲ dvigubų pilietybių - tie parsidavėliai it tarakonai pro visus plyšius lenda, mus išnaudot siekia.

Tikra

Tikra portretas
Tiesa, tokios daugybės nereikia - užtektų ir 61

Esu tikras

Esu tikras portretas
Reiškia seimo posėdyje dalyvavo 70. Kaip tik tiek kiek Lietuvai reikėtų jų pasilikti 71, ar ne daugiau 91. Visvien jie nesuvaldomi....

Galerijos

Daugiau straipsnių