Quantcast

Seimas nustatė biudžetininkų algas: tai palies apie 180 tūkst. žmonių

Grįžti į straipsnį

Putkis

Putkis portretas
Labai gerai padarė šita vyriausybė kad nors kartą pakels algas biudžetininkams, nes Butkevičius kas pusmeti kėlė ir kėlė MMA, kurios išvis nereikia kelt tiem visiem pijokam kurie tik ir tesugeba tokį darbą dirbt kur moka minimumą. Kur tai matyta, Butkevicius išvis net negalvojo kad reikia kelt algas biudžetininkam, jam labiau rūpėjo degradai.

Akvilė

Akvilė portretas
Tikrai, gali vadovas skirti didesnį atlyginimą pagal simpatijas arba tiems mokytojams, kurie daro didelį spaudimą vadovui.O kvalifikacija, tai lėšų švaistymas. Sąžiningas mokytojas visada tobulėja, pats ieško inovatyvių ugdymo būdų. Yra mokytojų, kurie lipa per kolegų galvas, fabrikuoja pasiekimus, kad tik būtų pripažinti geriausiais, tai garbėtroškos, jų rezultatai neišsiskiria iš kitų mokytojų.

pb

pb portretas
ką VALSTIEČIAI daro gero -konservatoriams yra visada blogai,nes jų "darbas" visada sukasi apie nieką,štai pav. konservatorių išpūstas,tikrovės neatitinkantis BURBULAS apie Kildišienę-tai visas konservatorių 3-jų sausio mėnesio savaičių "DARBAS" ,juk 31 konservatorių seimo narys gaus ATLYGINIMĄ už NEDIRBIMĄ, -negi reikalingi tokie seimo nariai ir tokia GRUPUOTĖ seime,kuri daro nuostolius

Galerijos

Daugiau straipsnių