Quantcast

Seimas ieško būdų, kaip pažaboti priešišką propagandą

Grįžti į straipsnį

Ona

Ona portretas
Matosi,kad seimas nebeturi kito darbo.O KONSERVATORIAI IŠ VISO NEBEDIRBA,TIK RUSŲ TELEVIZIJĄ ŽIŪRI IR JĄ PROPAGUOJA.

pažaboti propagandą?

pažaboti propagandą? portretas
tai mažiau leiskite atsakingiems valdžiukams apsijuokti tarptautiniu mastu/draudžiant TV kanalus,lojant nebūtus dalykus ruskiu pusėn../Ir daugiau šaipykitės iš grasintojų.Subtiliai ir sąmojingai.Lietuvis pradeda tikėti svetimais tada, kai savi primityviai ištisai meluoja

Anonimas

Anonimas portretas
ir nuo ko jie ten valdzioje tokie tampa? cia jau ne siaip viduriavimas–cia jau roto virusas,bet kaip sirgsi vienas–is pasiutimo reik apkrest tauta,ant dusios gal nors tiek bus lengviau

arunas norway

arunas norway portretas
pagyvenus 2 mėnesius nuo mūsų (anų) propagandos-taip ramu dūšioje:))) o čia prasidėjo makrel žvejyba:) nepykite, kas nesupras:)

ANTICORRUPTION TV

ANTICORRUPTION TV portretas
SKUBIAI: ŽINIASKLAIDA NUSLĖPĖ NUO TAUTOS !!! ------------------- SEIMUI ĮTEIKTAS OFICIALUS ULTIMATUMAS 66d. 1. EUROMAIDANO OFICIALUS ATIDARYMAS –dėl KORUPCIJOS IR GENOCIDO LIKVIDAVIMO. NACIONALIZACIJA. --------------------------------------------- 4. Skubiai žiūrėkite VIDEO TRANSLIACIJĄ PASAULIO MASTU Su pavadinimu 7 video - OFFICIAL EUROMAIDAN START. ANTI-CORRUPTION TV. Įeiti per YOU TUBE: Justinas Burba Žemaitijos prezidentas.

to APKALTA!

to APKALTA! portretas
Ne cia kreipiates darbieti , ar kas ten bebutumet. pabandykit i koki STT ar FNTT ar pagaliau palicija kreiptis. O jei jum sizofrenija tai ,.... gal greitoji pagalba padetu. bet ne,... niekam dar nepadejo... Tai ne kazka tada jums :/ Uzjauciu,... galiu psichologines pagalbos numeri jums paieskot, jei norit. Bet gal tiesiai ten kur reikia nuvezti jus. mes jus isgelbesim, tikrai!!!

pati

pati portretas
Priešiškiausia propaganda yra pačios valdžios veiksmai ir "nuopelnai": elgetiškos pensijos, skurdas, nepagarba žmogui, senatvės niekinimas, valdžios arogancija, pasipūtimas, išdarkyta kalba ir t.t.

piliečiui \ psichas

 piliečiui  \  psichas portretas
Tu atrodo kilęs iš karvės , o ne iš beždžionės , kaip visi žmonės . Visas straipsnis parašytas , kaip propaganda duoda atvirkštinį rezultatą , o tu savo ... Jeigu asmeniškai pažįstų bent dešimt lietuvių , kurie nesiruošia grįžti iš Rusijos , kaip tave galiu laikyti protingu žmogumi ?

semas iesko budu

semas iesko budu portretas
kaip ivest cenzura, stai ir vakarietiska demokratija...

Cha

Cha portretas
Verčiau jau seimas paieškotų būdų, kaip neišvaikyti paskutinių lietuvių iš Lietuvos...

>

> portretas
Elfas gatvinis jankių propagandos auka - žertva.

Troliai maskviniai

Troliai maskviniai portretas
Tai suputojo trisdešimtrubliniai.

Anonimas

Anonimas portretas
Apgailetini seimo nuopisos daro tai ka isako demokratiniai liberastpiderasai is Washingtono. Ponai nuopisos, be reikalo stengiates jums greitai PIZE.

šiaip

šiaip portretas
juokinga klausytis apie propagandos įtaką,kas turi susidaręs savo nuomonę,to niekaip nepaveiks nei rusų nėi lietuvių propaganda,seime dauguma tai paveikė propaganda,buvę komjaunuoliai,komunistaigreitai persiorentavo,ir daugiausia kiauksi apie propagandos įtaką,jeei jau rusų filmukas apie Mašą ir meškiną veikia blogai lietuvius,tai kuo tikėti?

Mykolas

Mykolas portretas
Net tarybiniais laikais mažiau draudimų buvo. Niekas nesiaiškina, kad propaganda yra informacijos rūšis, kurios gavimą ir sklaidą garantuoja Konstitucija. Tai gal Seimo narius reiktų pasiųsti laikyti Konstitucijos egzamino? Man Kasčiūnas kažkada atrodė nors ir vienpusis, bet ganėtinai protingas vyras. Bet kai paklausiau jo postringavimų, tai net nukaitai iš gėdos, kad Lietuvos valdžioje tokių dar gali būti.

taigi

taigi portretas
Norite pažaboti laisvės ir tiesos žodį pigia jankių apmokama propaganda?

pusbeprociui anonimui(aisku ivanui vatnikui)

pusbeprociui anonimui(aisku ivanui vatnikui) portretas
eik geriau silto samogono atsigerk,po to su balalaika pagrok,vistiek isdvesite vatnikeliai...

Anonimas

Anonimas portretas
demokratija pavojuje. Lietuva PRIVALO SIKTI ant kaimynu. Lietuva be banditu, be vagiu, be aferistu, be isdaviku, be zudiku - TAI jau NE Lietuva. Lietuvi gelbek Lietuva buk patrijotu - TAPK BANDITU ir gelbek demokraija.

kaunietis

kaunietis portretas
Lietuva skleidžia tiek propagandos,kad nenorom pradedi galvoti atvikščiai.Kaip ta patarlė-''Kas per daug-tas nesveika''

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuviška žiniasklaida jau seniausiai perspjovė ir rusus ir š.korėja propagandos kiekiu.Lietuviškų žinių net žiurėti neįmanoma-vien tik rusas toks,rusas anoks.Ir taip kiekvieną dieną-loja ir loja ir loja ir loja.Kada paspringsit išsigimėliai,saves žiūrėkit.Jau vemt verčia.

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
To Mikas Už LDK iki Maskvos!

mikas

mikas portretas
tam --JoGaila - pas tamsta lietuvisko nupistgalvio pakrumiu banditelio mentalitetas

to pilietis

to pilietis portretas
...Ne veltui Prancūzija ir Vokietija pradėjo kurti laidas rusų kalba... Tai kada Prancuzija ir Vokietija prades kurti laidas- lietuviu KALBA??:)))

...

... portretas
Che: "V.Bako teigimu, kovoti su priešiška propaganda neužtenka pavienių iniciatyvų, tam būtinos kompleksinės priemonės" - juk LYGIAI TAIP PAT savo laiku ir Stalinas vogravo... trėmimai paskui prasidėjo.

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Reikia areštuoti visus rusus Lietuvoje ir išsiusti i konclageri Kauno Forto Arbait Macht Frei!

pilietis

pilietis portretas
Kremliaus propaganda yra efektyvus ginklas. Tai ne tik Lietuvos problema, bet ir visos Europos Sąjungos. Ne veltui Prancūzija ir Vokietija pradėjo kurti laidas rusų kalba, kad žmonės galėtų išgirsti ne tik Kremliaus nuomonę apie įvairius įvykius. Lietuvai taip pat laikas kažką daryti. P.S. Bedarbystė Lietuvoje didelė, pragyvenimas sunkus, tik kodėl niekas iš Lietuvos nevažiuoja laimės ieškoti į Putino propagandos sukurtą rojų Rusijoje, visi veržiasi į "supuvusius" Vakarus.

Junga

Junga portretas
« kovoti SU priesiska propaganda» Vadinasi, jei yra priesiska propaganda, tai vadinasi yrair sava propaganda is to seka; kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi.gaila, kad partskoloje fizikos nemokino.

Kiek galima?

Kiek galima? portretas
Pradėkite pagaliau dirbti, o ne kovoti su vėjo malūnais. Išspręskite egzistuojančias socialines problemas.

opa

opa portretas
Tai ka,Seimunai patys kursta tautine neapykanta?

Ona

Ona portretas
Ne seimas,o keli konservatorių glušeliai,išrinkti į seimą pagal partijos sąrašą ir nežinantys net kam atstovauja.Gal būtent jie atstovauja neaiškioms Rusijos politinėms jėgoms ir rezga intrigas,kad kenktų Lietuvos ir Rusijos santykiams?

Anonimas

Anonimas portretas
tam --as lietuvis-o kam tau asile aplamai ka nors ziuret , apart muilo serialu , ir CNN melo ,[beje Trampas jau uzdare ta melo sarage, kelis zurnaliugas isvijo ] tau baznycioj viska kunigelis issaiskina , o davatkos nusako tarptautine padety , o vietiniai seimo asilai ta patvirtina per BNS

taigi

taigi portretas
Jei tiesa neatitinka vyraujančios politinės - biuroktatinės konjunktūros ją galima įvardinti "priešiška propaganda" ir uždrausti skelbti. Visi turintys kitokią nei privalomą nuomonę bei pažiūras turi būti persekiojami- vienas vadas, viena partija, viena nuomonė, viena tiesa. Labai dvelkia 1947 metais :)

Paprasčiausiai

Paprasčiausiai portretas
Mūsų valdžiai reikėtu savo kalbose-daugiau tiesos,mažiau kosminių painių frazių (Ozolas),daugiau nuoširdumo.Ir tada liaudis daugiau davo valdžia tikės.Kaip nekalbėti...kaip senasis Landsbergis (pašaipėlės,panieka,arogancija). Žmonės jaučia nuoširdus tu ,ar ne.

AS LIETUVIS

AS LIETUVIS portretas
Kam ieskoti kazkokiu budu,as seniai neziuriu rusu televizijos,nerodyti ir viskas-silpnakiausiams.Stiprus ir mastantis zmogus ir taip neziures sio sudo.

pritariu

pritariu portretas
Reikėtų kovoti su propaganda kaip reiškiniu, pradžiai uždaryti propagandinį delpy ir už viešai skleidžiama dezinformaciją bausti baudžamąją tvarka.

Anonimas

Anonimas portretas
na ..manyciau nereikia jokios specialios kovos ---tiesiog sakykit patys tiesa apie fakta, o ne radikaliai atvirksciai kaip tai patinka jusu ponams vasingtone ... nebus jokios propogandos --nes dabar ne tie Smetoniniai laikai kada tik pas kuniga buvo radijas ir jis ,,,,,viska ,,,zinojo kas darosi pasauly ,todel; ziniasklaidos ar valdzios melas greitai isryskeja ,isaiskeja , ir niekas jais nebetiki ..... o ybrukt per prievarta visiems y galva jusu sukurpta ,,,,teisybe,,, ir tuo meslu ytiket ,-niekas to nenori ir tam priesinasi , zodziu nemeluokit --nebeliks jokios propogandos , nebereikes su niekuom kovot....

Galerijos

Daugiau straipsnių