Quantcast

S. Skvernelis prisipažino: prieš 20 metų buvo gavęs tarnybinę nuobaudą

Grįžti į straipsnį

Tam Kausui

Tam Kausui portretas
Tikras kausas,nesuprasi ka pezi.

Kausas

Kausas portretas
Tik uz skwernali, jis lietuviskas musolinis,geris ,graziausias , pats protingiausias ,ryztingiausias, - kito tokio nera ir nebus.

klaipediete

klaipediete portretas
kada pagaliau paliksite Skverneli ramybeje kodel nekisate i Simonytes asmenini gyvenima Nauseda kaip jis bankuose dirbo nejau angelas buvo tik Skvernele tampote kaip ismanote as pvz vistiek balsuosi uz ji

Mesingas

Mesingas portretas
Laimes vaikas svirnelis bus prezidentas nes toks jo Likimas....

Mes silpnaprociai uz Skverneli

Mes silpnaprociai  uz Skverneli portretas
Tik jis yra musu silpnaprociu proto brolis, tik jis parvez mums Putino saule ir atkurs kolchozus. Svarbiausia, kai issiviepia, iskart matosi, kad tai tikras musu proto brolis. Paskaitykit komentarus- visi SILPNAPROCIAI juo zavisi ir balsuos tik uz ji!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Taip,taip ir dar kartą taip.Apie visus kandidatus norime žinoti viską ir balsuoti ar nebalsuoti už juos spręsime kiekvienas asmeniškai,o ne pagal gaidyno nachališkai peršamus reitingus ir pseudoapklausas.

Vilmorus gaidys

Vilmorus gaidys portretas
Vėl puolat S. Skvernelį ?! Pulkit, pulkit. Kuo daugiau puolat, tuo daugiau žmonių už jį balsuos. Na ir durnumas lansburginių pasamdytų piarščikų.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jau nereikia teisintis - kelių inspektoriai puikiai gyveno :))). O prezidentu negali būti nemokėdamas užsienio kalbų - slėptis krūmuose tik. Net ugdymo šstaigų vadovai kokį konkursą turi įveikti - ir Vilniuje, ir savojoje savivaldybėje - patikrina visas kompetencijas: ir vadybines, ir asmenines, ir intelektines, ir administravimo, ir kalbų įvaldymą, ir t.t. O čia vadovauja šaliai ir nieko nemoka. Kodėl tyli švietimiečiai? tegul paaiškina eiliniams žmogeliams - gal atsivers akys visiems, kokie reikalavimai keliami eilinės biudžetinės įstaigos vadovams/direktoriams. O siaubo vakarienė prie ko prisigyvenome - nieko nežino, nieko nemoka o nori būti karaliene, kaip toje pasakoje "Auksinė žuvelė". Reikia turėti ir nuovokos...

Sutinku su ,,Labai aktualu''

Sutinku su ,,Labai aktualu'' portretas
Nors...gal per daug murzinai apibūdinai Skvernelį.Sutinku,kad nuo mažens jau reiškėsi kaip chamukas- nesiskaitė nė su kuo,net su savo motina.Todėl ir dabar jis stačiokas,veidmainis,melagis,nesitvardantis.

Runkelmann

Runkelmann portretas
Na je, ko polat Skiarnialy?

Labai aktualu..

Labai aktualu.. portretas
dar parašykit, kad prieš 40 metų nuo tėvo į kailį gavo, mama už melavimą su mazgote per marmūzę užvažiavo, mokykloj susipešė...tikras durnių laivas. Lojam kur nereikia, o kur reikia - tupim po sijonu, bailių skalikų taktika.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nekonservuotinam.Tauta apie savo būsimą vadą privalo žinoti dabar,o ne tada,kai šaukštai bus po pietų,kaip atstiko su tavo minimu asmeniu.Dar norėčiau žinoti kiek pas tą sovietinį stribą buvo Monikų Lewinsky ligi Swedbankininkės ir po to.Kokia taksa rubliais buvo už vieną nedegančią žiguliuko posūkio lemputę,kaip papuolė į Brazauską lydinčių milicnykų kortedžą.Norim iš anksto žinoti viską,net ar jis kilęs iš darbininkų ar valstiečių,ar komunistam patarnaujančios klasės.

ciut

ciut portretas
ne sventas/ mastymas o garliavos sturmas tai /ni nasa chata/ o magnolijos....

tomas

tomas portretas
Ar ne tikras kalakutas? Dar niekas nepuola, o jau iš anksto išpūtė gurklį, išskleidė uodegą ir ...,,bur bur bur - nelieskit, nesiartinkit, - matot, koks esu baisus ir galingas - bur bur bur...šalin iš kelio, nes tai neetiška ir negarbinga".

nekonservas

nekonservas portretas
Kodel nesidomi kuo buvo ir ka veike pries 30 metu magnolija,sputnikas.

Galerijos

Daugiau straipsnių